31 ilde sokağa çıkma yasağı geldi!

Öule düşünmeyin hocam.
Beyinsizlerin bi Kısım toplumdan temizlenecek diye düşünüyorum. Gerçekten korunup ölenlere üzülürüm ama bu salaklara üzülmüyorum. Biz 18 inden beri kendimizi karantinaya aldık ama millet nasıl bu kadar salak olabiliyor anlamıyorum. Canları hiç mi değerli değil anlamıyorum

açıkcası pek insan sever birisi degilim :) ama böylede bakamıyorum hocam olaya.hem bu insanlar biçogumuzun eşi,anası,babası,kardeşi yani insan ister istemez üzülüyor.hemde bu adamlar sadece kendine bulaştırmayacak hastalıgı.gidecek evdekilere bulaştıracak,pazartesi işe gidecek orda millete bulaştıracak filan kuyruk uzayıp gidiyor yani.

bakan soylu açıklama yapmış pazar gecesi 12de normale dönecek,yasak kalkacak filan diye ama artık geçmiş olsun..

yasağın ne anlamı kaldı şimdi :D 2 günde yayılacak virüsün 1000 katı 2 saatte yayıldı :D
diyecek kelime kalmamıştı , artık yazacak kelimede kalmadı :)

Süleyman yaptı gene yapacağını olan halka oluyor pazartesiden sonra umarım korona sayısında patlama olmaz

Yav haftalardır bu devlet uyarıyor sosyal mesafe topluluga gırmeyın diye arkadaş 2 gün evde yiğecek hiç mi birşeyi yok kimsenin cidden ? ekmek peşine düşmüş millet yumurta kolisi almışlar market arabaları ile alışveriş yapanlar var ALLAH akıl fikir versin bu insanlara 2 gün ya 2 otur evin de canından daha mı önemli ekmek fazladan aldın da ne oldu yarın yedın ertesı gune bayatlayacak zaten bunu halkın insanın kendisi düşünmesi lazım onca uyarıya rağmen sokağa cıkıp onca kalabalıga gırılıyorsa bu hatayı kimse kimseye atmasın kişinin kendi hatasıdır net. Evden çıkmayan insanlar neden cıkmadı ? onlar da aynı durum da ama işte panik ve cahillik böyle yapıyor ne yazık ki :( inşALLAH virüs çok fazla yayılmaz.

Sokaktaki markete bile insanlar deli gibi akın etti, ekmek, su ne buldularsa stokladılar.
2 Hafta önceki makarna stoklama işi gibi oldu.
Haberlerde birton, market fırından canlı yayın var insanlar dipdibe alışveriş yapıyor.
:D
Vaka sayıları azalmak yerine daha fazla olur bu sayede, kim kime ne bulaştırıyor belli değil.
Gün içinde hiç yoktansa insanlar Sosyla mesafe kuralına bir bakıma uyuyordu, bugün akşam karar açıklandıktan sonra bu mesafe kuralı felan kalmadı.
Herkes iç içe, dipdibe.
:D

Dışarda dolaşırken geçen hafta soğuk olduğundan kimse yoktu, 2 gündür herkes dışarda geziyor zaten.
Hükümet üretimi durdurmuyor zaten, hafta sonu gezmesinler, evde kalsınlar, hafta içi üretime devam mantığı oldu bu karar.
P.tesi itibarıyla bakalım virüs sayıları ne rakamlarda olacak, düşme eğilimi gözlemlenirse Hafta sonları sokağa çıkma yasaklarına ilerleyen günlerde de hazır olun.
Sıcak havaların tadını bir süre daha çıkartamayacağız.

Abi 2 saat oncesinden sokaga cikma yasagi ilan edersen olacagi budur. Daha farkli bir senaryo beklemeyelim. Bu boyle olmaz. En azindan bi 24 saat oncesinden haber verilmeliydi ki millet ekmegini asini alabilsin. Ama sasirdim mi hayir. Herzamanki ulkemiz iste. Yazik cok yazik. Vaka sayisi bu sayede muthis artacak

yasak geldiğine göre artık dışarı rahat rahat eskisinden daha fazla çıkabiliriz :D (tipik türk kafası)

Ekonomik durumumuz nasıl güzel ise bu alınan karar ve tabloda o kadar güzel ve şahane devletimiz en iyisini yapar telaşa gerek yok devletimizin yanındayız bu cahil insanlar suçlu ne olacak sanki 2 gün aç kalsalar ölecekler mi canım devletimiz haklı.

Son düzenleme:
Evde tüp bitti tüpçüler açıkmı bilen varmı?

şu ekonomi çöktü bittik mahvolduk diyenleri anlamıyom. ne bu devlet düşmanlığı.
devlet bu kadar aciz mi sanıyosunuz.

salgın deprem vb. kötü günler için merkez bankasının yedek akçesi var.
lazım olursa kullanılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri