31 ilde sokağa çıkma yasağı geldi!

Yasak geldi ama şuan herkes dışarda, market, fırınların önünde kuyruklar oluştu millet iç içe. Yani bu şekilde virüs kapma riski daha fazla.

dTR2n6.jpg

tJ9oNl.jpg

TFeH5w.jpg

RYOgRM.jpg

7rt9jE.jpg

Son düzenleme:
Acik kalacak yerler var arkadaslar sakin olun;

a) Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri,

b) Tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı işyerleri,

c) Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,

d) Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri vb.)

e) Her bir 50.000 nüfusa bir adet olmak üzere göre valilikler/kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,

f) Doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler (Tüpraş, termik ve doğalgaz çevrim santralleri gibi)

g) PTT, Kargolar vb dağıtım şirketleri,

h) Hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri,

Herkes markete hucüm etti, dipdipe insanlar ekmek almak için nefes nefese yarıştılar noldu şimdi virüs 5 katına çıktı.

Fazla sürmez yeni vakalarda patlama artış yakındır.

Karar alma şekillerine bakın darbe olur gibi açıklama yapıyorlar. Neyse şimdi don atlet getirenim olmaz silivri soğuktur :D

Son düzenleme:
2 gun otur evinde ekmegin yoksa makarna ye bu ne cahillik. İnsanlarin bukadar korkak olmasina diyecek lafim bile yok

Neden 2 saat kala ilan edilir anlamıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanına bile haber verilmemiş. Çok sıkıntılı işler

Millet aç aç 2 günlük evlerinde yiyecek içeçek yok gibi, İki gün açlıktan ölmezsin fakat o kuyrukta virüsten ölürsün. Aklım fikrim almıyor. Evde ekmek olmasa bile o kuyruğa girip birşey almam. Hakkaten millet aç aç :D sokağa çıkma yasağını biliyorlarda, fırın vs açık olduğunu bilmiyormu. Şaka gibi videolara bakıyorum kavga eden var.

Dt1n_J1WoAAYEEq.jpg

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

şaka maka bir yana millet fantazi meraklısı :D

devlet kaş yapayım derken resmen göz çıkardı.sen milleti bilmiyormusun arkadaş.yarın haftasonu,çıkıp bolbol dolaşın deseler bu kadar olmazdı.şu ana kadar yapılanlar tamamen çöp oldu resmen,yazık...

Açlıktan tırstıkları kadar :D ölümden tırsmak bilmiyorlar :D

3 Gün sonra Açıklama Sağlık Bakanı Koca : 1 Milyon Yeni Vakamız var.

Açlıktan tırstıkları kadar :D ölümden tırsmak bilmiyorlar :D

1.si 2 gün evde ne varsa onu yesinler,ölmezler hocam.
2.si çogu zaten mecburiyettende çıkmadı.bi arkadaşla mesajlaşıyorduk,bu olay açıklandı.benim evde sigara az,çıkıp sigara almam gerek dedi.ekmek filan işte acil,gerekli ne varsa onlarıda al bari çıkmışken dedim.sigarayı bulayımda 2 gün aç kalsamda sorun degil dedi gitti :D içki almaya giden var,herkes gidiyor bende gideyim bari diyende var.manyak bizim millet...

Bakanım gayretin emeklerin ve gözyaşlarının boşa gittiği gündür bugün... Millet olarak önce eğitilmeye ihtiyacımız olduğunu videolarda deli gibi kıtlık varmışcasına kavga eden insan demeye dilimin varmadığı mahluklarla dolu.Yazık onca emeğine..... Sağlık Bakanın aldığı önlemler çöp oldu gitti ....

devlet kaş yapayım derken resmen göz çıkardı.sen milleti bilmiyormusun arkadaş.yarın haftasonu,çıkıp bolbol dolaşın deseler bu kadar olmazdı.şu ana kadar yapılanlar tamamen çöp oldu resmen,yazık...

Öule düşünmeyin hocam.
Beyinsizlerin bi Kısım toplumdan temizlenecek diye düşünüyorum. Gerçekten korunup ölenlere üzülürüm ama bu salaklara üzülmüyorum. Biz 18 inden beri kendimizi karantinaya aldık ama millet nasıl bu kadar salak olabiliyor anlamıyorum. Canları hiç mi değerli değil anlamıyorum

Marketler açık olacak diye bir şey demediler haberde ? Kapalı mı acaba ?

kapalı. sadece ekmek fırınları ve su dağıtımı serbest

sağlık bakanının verdiği tüm emeklerin mahvedildiği 2 saat
karar tek cümleyle yasağa 2 saat kala açıklanıyor. 1 saat sonra detaylar paylaşılıyor. dış güçler virüsü yaymak için plan tasarlasa en fazla böyle bişey yapabilirlerdi

Son düzenleme:
Biz evde 3 kişi yaşıyoruz , günler öncesinden 50 kg un çok sayıda makarna,yağ,pirinç,bulgur gibi ihtiyaç maddelerini aldık .. Ekmek almaya gittiğimde de 10 tane alıyorum 4-5 gün yetiyor..

4 ay yetecek kadar tütün ve filitre kağıdı stoğu da yaptım :D

Bu sokağa çıkma yasağında ekmek , su neyse de sigarasızlık büyük dert .

Son düzenleme:
Tüm emekler gg , bu kadar olur pes !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri