35-36 bin tl ye kadar araç tavsiyesi

eftal

Kayıtlı Üye
Dizel ve hatchback tercihim öncelikli yalnız temiz ve güzel olabilecek araç tavsiyeleriniz var mıdır? Kullanan ve memnun olanlar varsa arabalarından yazarsa sevinirim...

Dizel ve hatchback tercihim öncelikli yalnız temiz ve güzel olabilecek araç tavsiyeleriniz var mıdır? Kullanan ve memnun olanlar varsa arabalarından yazarsa sevinirim...
araç önerir herkeste temiz ve güzelini nasıl önersin ??
her araç herkese güzel... temiz ve güzel araç önerisi nedir ya

ben opel severim o ford sever diğeri alfa.... temiz araç önerisi nedir ?
marka model yaş söylersin aileni söylersin kaç kişilik vs vs vs uzar gider
iyiymiş temiz ve güzel araç önerisi
neyse

tavsiyem miktar artırıp vw almanız

Opel Astra kullanıyorum 3 yıldır, dizel HB 1.3 motor az yakıyor güzelde araba.

Öneririm...

Honda Civic 1.6 2003-2004-2005 otomatik vites al hocam. Aracın bakımı varsa yaptır. 3-5 sene sıkıntısız bin.. Honda 10 numara..

o paraya anca temiz clio bulunur hocam veya pejo 301 yüksek model olarak

35 bin nakitin varsa güzel kredi avantajı ile sıfır araba alabilirsin. woswagen grubu iyidir...

2 el alacaksanda golf yada polo al derim değerini yitirmez kalitelidir... 25-30 arası yada opel corsa, piyasası olan zarar ettirmeyen araçlar... bazı modeller değer kazandırmaz kar ettirmez onlardan uzak dur derim.

2011 ford focus hatchback dızel 1.6 kullanıyorum.ustune 5-6 bın tl daha koy al kafan rahat olsun saglam araba az yakıyor satısı kolay araba

bende 80.000 km boyasız tramersiz linea var 95lik 2012 33.000 tl bırakıcam. active plus

1-Wosvagen golf

2-Toyota Corolla

Golf hastasıyım yakın zamanda alacam inş. Toyotanında yaris modelini kullanmıştım çok memnun kaldım.

Marka olarak Wosvagen ve Toyota derim modelinide kendi zevkine göre belirle ;)

1-Wosvagen golf

2-Toyota Corolla

Golf hastasıyım yakın zamanda alacam inş. Toyotanında yaris modelini kullanmıştım çok memnun kaldım.

Marka olarak Wosvagen ve Toyota derim modelinide kendi zevkine göre belirle ;)

maximum 52bin tlye güzel golf bulabilirmiyim. bende golf alıcam. 4-5 güne inşallah

Ben de belirteyim 2012 golf aracımı satıyorum ilgilenen olursa özel msj gönderebilir.

Kendim 2010 honda kullanıyorum hocam. Gerçekten motor konusunda sıkıntısız binebileceğin araçlardan birtanesidir. 2004 ve o civarlarda modellerine bakabilirsin vteclerden. Güzel bir yere baktırtır sorun çıkmazsa yıllarca binebilirsin gerçekten motorlarında sıfır sıkıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri