3'ü bir arada taktik !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
2 adet 1k üzeri twitterim var taktik için teşekkürler

çok saol hocam , twitterdan faydalanmanın zamanı geldi geçiyodu

verdiğin bilgiler çok yararli twitter aktif olarak hiç kullanmadim bakalim yapabilecek miyim

Bilgilendirme için teşekkürler.
denedim 60 retweet oldu ama tweet atarken günlük limiti aştınız diyor.daha 1 tane tweet atmıştım.Bunun bir çözümü var mı?

[MENTION=725]yumi[/MENTION] kardeşim yeni retweet sitesi varmı? konduaki sitelerin bir kaçı ölmüş

retwit.org
retweetler.com
Twitter Otomatik Retweet ve Favori Arttırma Hilesi
retweet.a4sn.com

bunlar yeter sanırım rahatlıkla 200 retwet alırsınız.

retweet.org,retwitci.org bunların ikisi adam akıllı çalışıyor,diğerleri için aynı şeyi söyleyemem. Bi de günlük 200 retweet demişsin ama 20 hesap olsa sadece bu iki retweet sitesini kullansak.20x50=1.000 Retweet yapar günlük :)

---------- Mesaj saat 22:24:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:33 civarında gönderildi. ----------

retwit.org
retweetler.com
Twitter Otomatik Retweet ve Favori Arttırma Hilesi
retweet.a4sn.com

bunlar yeter sanırım rahatlıkla 200 retwet alırsınız.

Bir de bunlar sonradan yansıyo sanırım twitterdan izleyenlerinki.Yerleşik oynatıcı mı ne öyle bişey yazıyodu youtube'da onlar 1 gün geç yansıyo diye duymuştum ama net bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.Ona göre analizlerimizi yaparız.

retweet.org,retwitci.org bunların ikisi adam akıllı çalışıyor,diğerleri için aynı şeyi söyleyemem. Bi de günlük 200 retweet demişsin ama 20 hesap olsa sadece bu iki retweet sitesini kullansak.20x50=1.000 Retweet yapar günlük :)

---------- Mesaj saat 22:24:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:33 civarında gönderildi. ----------

Bir de bunlar sonradan yansıyo sanırım twitterdan izleyenlerinki.Yerleşik oynatıcı mı ne öyle bişey yazıyodu youtube'da onlar 1 gün geç yansıyo diye duymuştum ama net bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.Ona göre analizlerimizi yaparız.

ben tek hesaptan bahsettim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri