4,5G 1 Nisan 2016'da kullanıma açılacak

en pahalı interneti kaktırırlar,
alt yapı olmadan 4.5 saçmalığı çıkartırlar.
hadi oldu diyelim akk yle en fazla 1 hafta dayanır.

Şu andaki sistem henüz tam oturmuş değil ama bu yeni 4,5G olayı çok hoşuma gitti. Teknolojide hiç değilse bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hiç yapmamaktan iyidir.

Sanki kullanabilecez de. Türkiye'ye gelmesi 2 sene sürer + firmalar limiti çakar üstüne, 4.5G adı altında yine 3G kullanmaya ama bu sefer daha fazla ödemeye devam ederiz.

bu kötüleyenleri anlamıyorum yahu arkadaş, sen 2g li günlerini ne çabuk unuttun? internetten değil video izlemek, haber sitelerine dahi giremiyordun, öyle bir hızda akk 50gb olsa ne yazar? 4,5g ile izleyeceğ,in videoyu hızlıca izleyeceksin ama hala cepten spam yapamayacaksın. zaten cepten spam yapmaya da ihtiyacın yoktur heralde?

Hollanda'da 4g 2 yıldır var ve speed testde 16 mbps download çıkıyor upload şuan aklıma gelmiyor ve ilk yıl 3g 4g gibi bir ayrım oldu 4g daha pahalıydı sonra 3g kalktı yerini 4g aldı yani sadece 4g li paketler çıktı türkiyedede aynı bu şekil olur bi ilk sene ayrım yaparlar ondan sonra bütün herkez 4g paketleri çıkarmaya başlar şunu da belirtiyim türkiyede telefonun 3g çekmediği yerde edge ye geçiyor 4g nin olmadığı yerdede 3g ye düşüyor hızı

valla bizim burda 8 mbite 7 veriyorlardı artık 5 veriyorlar altyapı dahada geriye gitmiş galiba kaldırmıyormuş

Apalamadan yürümeye çalışmak diye buna denir biz önce 3g'yi fiberi kullanalımda bu eksik kalsın.

turkcelde normalde turbo internet var 45 mbit olması gerekiyor normal şartlarda gel gelelim bulundugun bölgede boyle bi alt yapı yoksa yine düşük oluyor 4.5 g de oyle olacak muhtemelen hep reklam yapmak işleri gücleri ilk once bi alt yapıya yatırım yapsınlar

daha aldığımız hizmeti doğru düzgün veremiyorlar 4.5G nedir? :D

%5 ini verirlerse iyi ben daha türkiyede 1 gbyi 1 saatte indiremedim :D

Bu teknoloji başlayacağı zaman AKK' na bir çözüm düşünürler elbet,yoksa hiçbir anlamı yokki 4,5G nin

GM Discovery II cihazımdan gönderildi

güzel gelişme

---------- Spam Engelliyici 08:08 ---------- Önceki Mesaj 08:03 ----------

şimdi yorumları okudum da
kardeşim bu ne ya
türk milletinde niye "aşağılık kompleksi" var anlayamıyorum
hep kendini küçümseme kötüleme yok biz yapamayız yok biz şöyleyiz böyleyiz

yapmayın böyle dünyranın her yerinde olan sorunlar bizim ülkemizde de var
sanmayın ki
sadece türkler tüpte kaçak var mı yok mu kontrolünü çakmakla yapıyor. :)

Kablolu ttnet bile saatte 5 gb zor indirirken bu saniyede 5 gb mı indirecekmiş? Hahaha güleyim bari Türkiye burası. O hız için trilyon isterler. Zaten kotalı olacak.

---------- Spam Engelliyici 10:10 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

güzel gelişme

---------- Spam Engelliyici 08:08 ---------- Önceki Mesaj 08:03 ----------

şimdi yorumları okudum da
kardeşim bu ne ya
türk milletinde niye "aşağılık kompleksi" var anlayamıyorum
hep kendini küçümseme kötüleme yok biz yapamayız yok biz şöyleyiz böyleyiz

yapmayın böyle dünyranın her yerinde olan sorunlar bizim ülkemizde de var
sanmayın ki
sadece türkler tüpte kaçak var mı yok mu kontrolünü çakmakla yapıyor. :)

İnternet konusunda gelişmiş ülkelerle bizim ülkeyi bir karşılaştırma yap istersen.

Kablolu ttnet bile saatte 5 gb zor indirirken bu saniyede 5 gb mı indirecekmiş? Hahaha güleyim bari Türkiye burası. O hız için trilyon isterler. Zaten kotalı olacak.

---------- Spam Engelliyici 10:10 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

İnternet konusunda gelişmiş ülkelerle bizim ülkeyi bir karşılaştırma yap istersen.

saatte 5 gb mı ahaha gülgürdün valla son hızdaki programı 2 gb dı 1.5 saatten fazla sürdü

Şu AKK yı kaldırmak için bir kampanya vardı ses soluk gelmedi şu aralar ondanda.
Ayrıca Vodafone hattına falan openvpn ile bedava falan bağlanıyordu bi aralar şimdi ne bilmiyorum.4.5G de açık bulunurda bi bağlanırsak Uf uçarız AKK siz modem yerine teli takarım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri