4,5G 1 Nisan 2016'da kullanıma açılacak

3g cogu yerde hala Edge cekiyor.4g nin ismini sırf cumhurbaskanı dedi diye 4.5g yaptılar bunuda kazık fiyatlardan bize verirler.

3 gün 16 mbit kalan 27 gün 3 mbit kullandıktan sonra değil 4,5g 450G gelse yine fayda etmez.

haydi Bismillah. hızı 300 e çıkacak.. Gaza gelip 1080 p video felan açmayın açan pişman olur :D

ar yu redi :D ?
Kota sınırlayıcılarınızı ayarlayın pişman olmayın
Özellikle faturalı hatlarda standart veri ocağınızı söndürür ona göre :D

Kota sinirsiz olmadigi surece avantaji ne hala anlamadm ben veya hicbir avantaji yok sadece reklamdan ibaret.ve heryerde 4.5 cekiyormu acaba yoksa fiber gibi bazi yerlerde mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler cok büyük beklemeyin fazla bişey değişicegini sanmam belki ilk bikaç gun hızı tavana vurdururlar oda gosteriş olsun diye

4,5 G nin çektiği yerlerde internet hızı bugüne göre en az 3 katına çıkacak. Görürsünüz :) 10 katı matematiksel olarak ama o çok iyimser, en az 3 kat daha hızlı olur. İnanmayan yapsın speed test bugün ve yarın :D

4,5 G nin çektiği yerlerde internet hızı bugüne göre en az 3 katına çıkacak. Görürsünüz :) 10 katı matematiksel olarak ama o çok iyimser, en az 3 kat daha hızlı olur. İnanmayan yapsın speed test bugün ve yarın :D

Speed test turkcell suan 6-7 çıkıyor. Dün deneme olarak 4.5G speed test yaptı turkcell 340 çıktı. Ne diyorsunuz?

350 MBPS hızın olsa ne olur adamlarda sınırsız tarife yokki deseler Aylık 50 TL sınırsız paket anlarım ama 4 gb internete 45 TL verip kota bitince ne anladık o işten :D

350 MBPS hızın olsa ne olur adamlarda sınırsız tarife yokki deseler Aylık 50 TL sınırsız paket anlarım ama 4 gb internete 45 TL verip kota bitince ne anladık o işten :D
Benimde anlamadığım nokta o zaten :D 2gb internet paketi yapıyorum bu bir haftada biterse sonra ne yapcam ben :D

Binali Yıldırım'ın yaptığı basın toplantısını dinlerken koltuktan dustum. Adam dikkat edin fatura.cok gelmesin diyo

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Benimde anlamadığım nokta o zaten :D 2gb internet paketi yapıyorum bu bir haftada biterse sonra ne yapcam ben :D

Hocam internet kullanım miktarı aynı olur. Değismez. Hiz artar. Sen.bu sayede daha cok siteye girersen tabi 2 gb yetmez

Binali Yıldırım'ın yaptığı basın toplantısını dinlerken koltuktan dustum. Adam dikkat edin fatura.cok gelmesin diyo

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:56 ----------

Hocam internet kullanım miktarı aynı olur. Değismez. Hiz artar. Sen.bu sayede daha cok siteye girersen tabi 2 gb yetmez
Onu biliyorum hocam :D Fakat youtube girer arabada iki müzik dinliyim derken ordan oraya ordan oraya net hızlı olduğu için dalar giderim 1 günde biter o paket :D Sınırsız paketleride yokki adamların.

Bunu adam akıllı ancak aradan 2-3 yıl geçtikten sonra kullanabiliriz. Ya da boş zamanlarınız da Levent vb. yerlere gidip test yapabilirsiniz. Çünkü hala bazı yerlerde 3G tamamen çekmiyorken 4,5G düşünemiyorum.

Onu biliyorum hocam :D Fakat youtube girer arabada iki müzik dinliyim derken ordan oraya ordan oraya net hızlı olduğu için dalar giderim 1 günde biter o paket :D Sınırsız paketleride yokki adamların.

30 dk lik videoda 1080 p lik videoyu anında yarısına kadar dolduruyor yt de. 2 gb paket tahmini 10 dk da biter. Aveada sınırsız var. Aceba hiz kota dolunca 50 ye felan mi düşer ki :-)

Hız testi yaparken dikkatli olun,yapılan testlerde 4.5G ile yapılan her test 150 megabyte ile 300 megabyte arasında kotadan kullanır.

* Hız testi yapmam kotamı bitirir mi?

- 4.5G'nin en heyecanlı yeri tartışmasız hızı. İletişim operatörleri yaptıkları testlerle ulaştıkları hızlarla kendilerini ispatlamaya çalıştı. Bu gece sunulacak 4.5G ile ne kadar hız ile internete bağlanacağımız da merak konusu. Bunun için 'Speedtest' adında popüler bir uygulama var. Ücretsiz olarak iOS ve Android işletim sistemlerine sunulan bu uygulama ile hem indirme (download) hem de yükleme (upload) hızınızı ölçebilirsiniz. Ancak burada önemli bir uyarımız var. 4.5G yüksek hıza sahip olan bir teknoloji olduğu için yapacağınız testlerde kotanızı hızlı bir şekilde yiyecektir. Yapılan testlerde 4.5G ile yapılan her test 150 megabyte ile 300 megabyte arasında bir veri trafiği yaratıyor. Bu da kotanızın hızlı bir şekilde bitmesi anlamına geliyor. Yapacağınız testlere dikkat edin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri