Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla hocam benim telde (HTC ONE E8) elle seçim yok 3G VAR 2G VAR Birde 3G/4G/OTOMATİK seçeneği var direk 4G seçeneği yok. 10mbs üstüne çıkamadım şuan. bugün vodafone ve telefonculara göstercem bakalım sıkıntı neymiş
öyle gibi duruyor..üst tarafta önceden h yazan yerde 4g yazıyor mu?
hocam öğrenirseniz bana da dönüş yapar mısıınz bnm de htc one m9 aynı sıkıntı bende de var malesef
---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------
yok hocam halen h gösteriyor
hocam..epey bi zaman önce operatörlerin gönderdiği ön talep smslerine olumlu cevap verdiyseniz simkartiniz ve telefonunuz da uyumluysa geçmiş olmanız lazım.hocam öğrenirseniz bana da dönüş yapar mısıınz bnm de htc one m9 aynı sıkıntı bende de var malesef
---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------
yok hocam halen h gösteriyor
4.5 G gelsin ne olacakkkkkkkkkkkkkkkk diyenlara gelsin
Balıkesir Merkez
Hat: Turkcell
Telefon: S7 edge
downloand : 157 mbps upload : 18,14
4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU]
Downloand : 175 mbps
4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU]
Alıntı.
https://www.youtube.com/watch?v=RuYJa9yZ4UU&feature=youtu.be
arkadaşın yerine ben cevap versem olur mu?4g gelince elbette herşey düzelmiyor tabii ki fiber altyapısının gelişmesi gerek.iyi de nasılsa hızlı açılıyor videolar diye her önüne gelen görüntüyü acmadiktan sonra yani 2gb lik kotani akıllıca kullandıktan sonra zararı ne?fiber yok diye bu da mi olmasın? önceden yavaş diye şikayet ediyorduk şimdi kotamiz yok diye.evde zaten wifi ile bağlaniyorum dışarda da izlemem gereken birşey olduğunda donmadan izlemek güzel değil mi?sana soruyorum 4g geldi ne oldu ? 2gb internet paketi ile 1000 mbs alsan ne ? önemli olan fiber altyapısı gelişmesi, dünyada internet hızlarında 69 uncuyuz.
arkadaşın yerine ben cevap versem olur mu?4g gelince elbette herşey düzelmiyor tabii ki fiber altyapısının gelişmesi gerek.iyi de nasılsa hızlı açılıyor videolar diye her önüne gelen görüntüyü acmadiktan sonra yani 2gb lik kotani akıllıca kullandıktan sonra zararı ne?fiber yok diye bu da mi olmasın? önceden yavaş diye şikayet ediyorduk şimdi kotamiz yok diye.evde zaten wifi ile bağlaniyorum dışarda da izlemem gereken birşey olduğunda donmadan izlemek güzel değil mi?
hava mı atıyon aga sen bizeDownload - 71,77
Berlin
Telekom LTE-4G
Yalniz bu rakamlar 2010 dan beri böyleydi burda
sana soruyorum 4g geldi ne oldu ? 2gb internet paketi ile 1000 mbs alsan ne ? önemli olan fiber altyapısı gelişmesi, dünyada internet hızlarında 69 uncuyuz.
tabii ki olması gereken sadece mobil değil fiberin de yaygınlaşması bu konuda size katılıyorum.yakında bir zamanlar kredi kartı mağdurları gibi kota mağdurlarını da göreceğiz gibime geliyor.insanımız herşeyin en güzeline layık ama şimdilik buna da şükür diyeceğiz sanırım.kullanım durumuna göre yüksek gbli paketler faturayi biraz yükseltecek olsa da tercih edip etmemek bizim elimizde.herşeyin hayırlısı...4g nin gelmesi kötü birşey demedim zaten, lakin mobilde hızın artması çoğu insan için birşey değiştirmiyor. Şöyle düşünün film izlemek istiyorum hızlı olması ve hd yüklenmesi çok güzel bişey fakat 2gb kotayla 1 film izlediğinizde kota biter. Diğer kullanım alanlarına baktığımda zaten facebook ve instagram falan için normal internette yeterli. Ve ek olarak şuan gaziantepin merkezinde olmama rağmen 3g internet bile 1,5 mb civarında 4g yok zaten. 4g yi bu kadar abartıp büyüteceğimize, fiber alt yapıları arttırmak tüm türkiye insanının işine yarar.
tabii ki olması gereken sadece mobil değil fiberin de yaygınlaşması bu konuda size katılıyorum.yakında bir zamanlar kredi kartı mağdurları gibi kota mağdurlarını da göreceğiz gibime geliyor.insanımız herşeyin en güzeline layık ama şimdilik buna da şükür diyeceğiz sanırım.kullanım durumuna göre yüksek gbli paketler faturayi biraz yükseltecek olsa da tercih edip etmemek bizim elimizde.herşeyin hayırlısı...
Mobil hatlarda sınırsız internetli 4g olduğu gün herşey değişir![]()
13.3 mb/sn down
5.4 mb/s up
Kotalarda artarsa tadından yenmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.