4.5g Hız Testi

Olur mu hocam,her zaman evde olamıyoruz ki...dışarda faceye bi bakayım diyoruz millet birşeyler paylaşmış oluyor ama dona dona izlemekten gına geliyordu.

bilmiyorum hocam açıkcası ben mobil veriyle video açamıyorum 2gb paketim var ve evde wifi oldugu halde yetmiyor bide video izlemeye kalksam ne olur acaba bilemiyorum.benim düşüncem sınırsız interneti paketi olmayan birinin sevinmesi değil üzülmesi gereken bi durum bu şimdi çok daha hızlı kota yiyecek

[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] [MENTION=21030]mm1650[/MENTION]
kota uygulaması var mı oralarda ?

Aylik 21euro 7gb internet, avrupadaki tum sabit hatlar limitsiz, fransa ici sabit ve mobil hatlar limitsiz. sms mms limitsiz.
Ayni paraya yine konusma ve sms,mms limitsiz ve 30gb aylik internet veren operatoru kullandim.Ama interneti cok problem cikardigi icin, ilk yazdigim operatore gectim.

bilmiyorum hocam açıkcası ben mobil veriyle video açamıyorum 2gb paketim var ve evde wifi oldugu halde yetmiyor bide video izlemeye kalksam ne olur acaba bilemiyorum.benim düşüncem sınırsız interneti paketi olmayan birinin sevinmesi değil üzülmesi gereken bi durum bu şimdi çok daha hızlı kota yiyecek

Nasılsa hızlı açılıyor diye herşeyi izlemeye kalkmazsak sıkıntı olmaz sanırım,sonuçta sadece izlediğimizi daha çabuk izleyeceğiz ama tüketimi tetikleyeceği kotaların yetersiz geleceğini tahmin etmek te zor değil.
Baktık olmuyor döneriz 3g ye;)

15 gun sonra Turkiyeye geldigimde 3G duzgun calissin yeter benim icin.
Bazen biktiriyor insani Avea.

vodafone taşra biyerde iphone 5S ile böyle

RkG2v7.jpg

telefonum iphone 5S yani LTE olarak gelişmiş bir sistem değil 6 veya 6S olsaydı bu hızın 2 katı olurdu sanırım. Bulunduğum yerde fiberde yok adsl ile max 11mbps hız var ttnet ile. LTE iyi hoşta kota ve akk kalması şart.

Son düzenleme:
Aynen dogru.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

Olur mu hocam,her zaman evde olamıyoruz ki...dışarda faceye bi bakayım diyoruz millet birşeyler paylaşmış oluyor ama dona dona izlemekten gına geliyordu.
3g ile hic donmuyor bnde izleniyor ama 2veya3gb oldugu icin paketimiz hemen bitiyor haliyle kimse telefondan rahat rahat video izleyemiyor.gazateciler 3g goruntulu cok rahat yayin yapiyorlar. Yani 4.5g kota sinirsiz olmadigi surece gereksiz. Fiberi yaygınlaştırmalari lazim 4.5g olmasada olur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cihazım ve kartım uyumlu, telim android ayarlardan da 3G/4G/OTOMATİK seçtim ama bi değişme olmadı bende nerde yanlış yapıyorum

cihazım ve kartım uyumlu, telim android ayarlardan da 3G/4G/OTOMATİK seçtim ama bi değişme olmadı bende nerde yanlış yapıyorum

Bazı yerlerde 3G daha iyi çekiyorsa orada tutuyor. Örneğin şuan telefonun az çektiği bir yerdeyim. (Kadıköy merkez, İstanbul olmasına rağmen) 3G ile denediğimde 30 mbps indiriyorum LTE (4,5 g) ile denediğimde 24 mbps ile indiriyorum :D Otomatiğe alınca 3Gye döndürüyor. Elle seçince bağlanır. En mantıklısı otomatikte bırakmak kaliteli çekmesi vs. açısından. Telefonun çektiği yerden de 80 mbps gördüm maksimum.

22,43 mbs - Turkcell - Oneplus One - Hatay / Antakya. daha net çeken yerde artacaktır.

TURKCELL - NOTE 5 - İZMİR 81.76 Download 40.58 Upload 3 kere test ettim zamanlı aralıklarla 65 75 ve 48 lerdede gördüm duruma göre değişiyor sanırım Gayet iyi Bence.

arkadaşlar 4.5gye geçip geçmediğimi anlayamadım ben bir türlü nerden anlayabilirm bunu

arkadaşlar bende htcone m9 var orjinal kaçak. 2G/3G/4G seçili.vodafone simkart 4.5gye uyumlu diyor ama telefon uyumlu değil diyor nasıl oluyor bu telefonun kaçak olmasıyla ilgili bir durum mu acaba download hızı 12-14 mbps arası upload hızı ise 3-4 mbps çıkıyor

arkadaşlar bende htcone m9 var orjinal kaçak. 2G/3G/4G seçili.vodafone simkart 4.5gye uyumlu diyor ama telefon uyumlu değil diyor nasıl oluyor bu telefonun kaçak olmasıyla ilgili bir durum mu acaba download hızı 12-14 mbps arası upload hızı ise 3-4 mbps çıkıyor
bulunduğunuz konum itibariyle biraz düşük ama daha merkezi yerlerde daha iyi değerler alırsınız.onların uyumlu değil demeleri çok ta önemli değil.

arkadaşlar iphone 5 olan arkadaşımda ne yaptıysak 4g yi göstertemedik, hat avea, hat 4.5g ye uyumlu değiştirilmişti? nerede hata yapıyoruz? telefonu yeniden başlattık

TURKCELL - NOTE 5 - İZMİR 81.76 Download 40.58 Upload 3 kere test ettim zamanlı aralıklarla 65 75 ve 48 lerdede gördüm duruma göre değişiyor sanırım Gayet iyi Bence.

Her hız testi 200-300 mb civarı netten gidiyor. Çok fazla test yapmamalısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri