arkadasın da bahsettigi usatoday, wochit slaylarına bakıp onlara yakın şeyler yapabilirsiniz.
teşekürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadasın da bahsettigi usatoday, wochit slaylarına bakıp onlara yakın şeyler yapabilirsiniz.

Arkadaşlar çok soru geldi aslında basit birşey ama sanırım ben tam detaylı anlatamadım o yüzden nasıl yapıltığıyla alakalı bir video çekiyorum yarım saate hazır olur.
Resim telifi konusunu bende merak ediyorumDogru mu anlamisim teyit edebilir misiniz?
Once bi gmail hesabi actim. Youtube da bi kanal olusturdum. Usatoday i ekledim eklentilere. Iki tane haberin metnini alip ses dosyasi olusturdum. Bi kac da resim buldum. Moviemaker da duzenleyip video yapip kanala attim.
Hemen ilk gunden izlenme alacak mi? Gorseller telif hakki iceriyo mu ya da haber sitesinin metni telif hakki barindiriyor mu? Yardimci olursaniz sevinirim iyi aksamlar.
1 adet haber düzenledim yüklüyorum şuan. ( 1.5 yıl sonra ilk video yüklemem)
![]()
ilk yüklediğim hataya düştü resmi attım sonra tekrar dolar oldu.
Yt de bir sorun var gibi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.