4 Haneli Kazanmak İçin İçeri

• Kullanıcı mertmertol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Youtube işine giren herkes gibi bende ilk zamanlarımda denemiştim. Biraz fazla meşakkatli gelmişti. Yani sürekli güncel haber paylaşman gerekiyor. Ben günlük 8-10 tane anca paylaşıyorum bir hafta sürdü sonra sıktı bıraktım.
Bunu bi bot yapabilse on numara iş. :)

eline sağlık kardeşim ugraşmışsın etmişsin video çekmişsin senin gibi iyi yürekli insanlar azaldı Allah razı olsun birçok kişinin işine yarayacaktır
akıllı sabırlı çalıştıgı takdirde ekmek yiyecektir

bende ekledm hocam skp

---------- Spam Engelliyici 04:25 ---------- Önceki Mesaj 04:10 ----------

hocam baslığı nasl secıcez

Arkadaşlar çok soru geldi aslında basit birşey ama sanırım ben tam detaylı anlatamadım o yüzden nasıl yapıltığıyla alakalı bir video çekiyorum yarım saate hazır olur.

zahmet edip anlatmışsınız çok saolun hocam. Fakat ben birkaç deneme yaptım ama hem okadar izlenim almadı hemde video para kazanma pasif oldu :)

Dogru mu anlamisim teyit edebilir misiniz?
Once bi gmail hesabi actim. Youtube da bi kanal olusturdum. Usatoday i ekledim eklentilere. Iki tane haberin metnini alip ses dosyasi olusturdum. Bi kac da resim buldum. Moviemaker da duzenleyip video yapip kanala attim.
Hemen ilk gunden izlenme alacak mi? Gorseller telif hakki iceriyo mu ya da haber sitesinin metni telif hakki barindiriyor mu? Yardimci olursaniz sevinirim iyi aksamlar.

anlık takip yapılıp hızlı olunduğu taktirde işe yarar bi yöntem aksi takdirde vidyolar izlenmez indexi iyi olmaz. güzel anlatım tebrikler.

Dogru mu anlamisim teyit edebilir misiniz?
Once bi gmail hesabi actim. Youtube da bi kanal olusturdum. Usatoday i ekledim eklentilere. Iki tane haberin metnini alip ses dosyasi olusturdum. Bi kac da resim buldum. Moviemaker da duzenleyip video yapip kanala attim.
Hemen ilk gunden izlenme alacak mi? Gorseller telif hakki iceriyo mu ya da haber sitesinin metni telif hakki barindiriyor mu? Yardimci olursaniz sevinirim iyi aksamlar.
Resim telifi konusunu bende merak ediyorum

Resim telif konusu biraz sans bu sekilde benim de konularim var ve bir cok kanal acmiistim bu tarzda resimden dolati hic telif yemedim.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resim olayı telif yiyebiliyor. şahsen şahit oldum ama, googleplay cep tel uygulamasında uygulama yaptı arkadaş. bunun resmini malum cartoon tavşanı vardır bilirsiniz o yaptı. sistem otomatık telifli resim dedi. uygulama dağıtımını kilitledi. ama youtubede böyle birebir uyarı almadım hiç, ama ceptel uygulamasında alındıgına şahit oldum. kesin ve nettir dediğim.

Dün 4 video yapıp yükledim. Hd resimler, dikkat çekiçi küçük resim, başlık, detaylı açıklama, anahtar kelimeler vs. detaylı bir çalışma yaptım.

4 videonun toplam izlenme sayısı 45 : ) İçerik haber olduğu için videonun patlaması ya da sonra izlenmesi gibi bir durum olacağını da sanmıyorum.

Sonuç olarak pek oluru var gibi durmuyor. Farklı tecrübesi olanlar varsa onlar da anlatabilirler.

1 adet haber düzenledim yüklüyorum şuan. ( 1.5 yıl sonra ilk video yüklemem :) )

d704c43985.png

ilk yüklediğim hataya düştü resmi attım sonra tekrar dolar oldu.

Yt de bir sorun var gibi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri