Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş bir saat içerisinde 500 küsur organik abonenin iyi olup olmayacağını algılayamayacak zekada mısın? Taktiği paylaşsan eyvallah. Konuyu açmanın sebeplerini sayayım ben sana: Ego tatmini, yazacağın e-book için yol yapmak.
Arkadaş bir saat içerisinde 500 küsur organik abonenin iyi olup olmayacağını algılayamayacak zekada mısın? Taktiği paylaşsan eyvallah. Konuyu açmanın sebeplerini sayayım ben sana: Ego tatmini, yazacağın e-book için yol yapmak.
Böyle saçma sorular sormayın lütfen.Ne yani şimdi gelip herkezin '' nasıl yaptın bunu hemen e-book çıkart alalım '' demesini mi bekliyorsun ? Paylaşacaksan zaten direk paylaş herkez yararlansın boşuna reklam yapma burda.Zaten yasakda böyle konular
Attigim bir videoyu o abone izlemedikden sonra Abone kasmakdan kolay bisey yok.Oneli olan o abonenin benim kanalimdaki degeri.
1 Milyon kasilmis organik ve attigim videoyu gormeyen abone olacagina,100 tane attigim videoyu takip edecek izleyecek abone olsun benim icin daha ustundur.
arkadaşburadan yapmış heralde çok zekice sağol bilgi içinhaha (mal ayağına yatıyorum)
e-book mu çıkarcan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.