40- 50 dk arası yaptığım takipçi tamamen organik

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
xSnox bu forumda yönetici olsaydım kaçarın yok banlardım seni.

Arkadaş bir saat içerisinde 500 küsur organik abonenin iyi olup olmayacağını algılayamayacak zekada mısın? Taktiği paylaşsan eyvallah. Konuyu açmanın sebeplerini sayayım ben sana: Ego tatmini, yazacağın e-book için yol yapmak.

ne ebooku tutulsa beleş paylaşılcaktımda tutuldu ama gerek yok paylaşmaya diye düşünüyorum artık konu kilit eyw

Arkadaş bir saat içerisinde 500 küsur organik abonenin iyi olup olmayacağını algılayamayacak zekada mısın? Taktiği paylaşsan eyvallah. Konuyu açmanın sebeplerini sayayım ben sana: Ego tatmini, yazacağın e-book için yol yapmak.

kesinlikle katılıyorum Kürşad sana, biraz sonra bir kanalım var içinde 100 tane video var hepsi için ayrı ayrı konu açıp, nasıl izlenim iyi mi diye soracağım foruma. asda

Böyle saçma sorular sormayın lütfen.Ne yani şimdi gelip herkezin '' nasıl yaptın bunu hemen e-book çıkart alalım '' demesini mi bekliyorsun ? Paylaşacaksan zaten direk paylaş herkez yararlansın boşuna reklam yapma burda.Zaten yasakda böyle konular

Attigim bir videoyu o abone izlemedikden sonra Abone kasmakdan kolay bisey yok.Oneli olan o abonenin benim kanalimdaki degeri.

1 Milyon kasilmis organik ve attigim videoyu gormeyen abone olacagina,100 tane attigim videoyu takip edecek izleyecek abone olsun benim icin daha ustundur.

Böyle saçma sorular sormayın lütfen.Ne yani şimdi gelip herkezin '' nasıl yaptın bunu hemen e-book çıkart alalım '' demesini mi bekliyorsun ? Paylaşacaksan zaten direk paylaş herkez yararlansın boşuna reklam yapma burda.Zaten yasakda böyle konular

tmm öle konu kilit

---------- Mesaj saat 20:00:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:58:28 civarında gönderildi. ----------

Attigim bir videoyu o abone izlemedikden sonra Abone kasmakdan kolay bisey yok.Oneli olan o abonenin benim kanalimdaki degeri.

1 Milyon kasilmis organik ve attigim videoyu gormeyen abone olacagina,100 tane attigim videoyu takip edecek izleyecek abone olsun benim icin daha ustundur.

yok abi full organik kesinlikle hiç bir yardım kasma felan yok açıkcası anlamam twitterdan ama retweet mi ne diyorsunuz 4 5 kişi yazmış 50 100 kişiyken favori eklemiş 10 20 kişi yani izlenim alır her türlü

konuyu muslera adam tutup "git saçma bir başlık aç millete yorum yazıp dursun"dese anca bukadar hakkını veridi herhalde. trol mü diyolar öyle bir şey buralarada sıçramış demekki

ben bu foruma üye olmadan evel ki zor üye oldum çünkü normal mail kabul etmiyor bende site işleriyle uğraşmadım hayatımda uğraşmayıda düşünmüyorum. dedim ki ne güzel şimdi forumda ne bilgili adamlar vardır vs vs. ilk yazdığım konuda resmen orta okulu biri çıktı bana laf atmalar falan zati mesajlarıma bakarsanız görürsünüz neyse dedim araya kaynamıştır falan ama açılan başlıklara vs bakıyorumda sorun bendeymiş sanırım.

Taktiğini paylaşıyorsan paylaş herkes faydalansın yok ben egomu tatmin etmek istiyorum bunun için açtım konuyu diyorsan forum kuralları açık ve net kusura bakma kardeş :)

Forumdaki bir çok konuya mesaj yazıyorum tam cevap verecekken ya boşver diyorum :). Yani bazılarına destan yazıyorum ama sonra tekrar siliyorum. Bu 2. mesajım öncekini sildim.

Arkadaş böyle boş beleş konular açma lütfen. Burada faydalı olucaksan aç. Kendi egonu tatmin edeceksen açma yani. Tamam taktiğin vardır paylaşmak istemezsin anlarız, fakat burada zaten senin aklın buna elveriyor zannımca ki bu abonenin organik ve kanalını takip ediyorsa iyi olduğunu bilmen gerekir. Sen buraya konu açıyorsan ya abone de bir sorun var yada sende kusura bakma.

Kardeşim bu twitter'da takipçi mi? Twitterda takipçiyse bir saatte 1k takipçide kasarsın.Facebook takipçisiyse o da kolay.(Bunlar hakkında bilgi almak isteyen pm atabilir) Eğer Youtube takipçisi,abonesi gibi bişeyse taktiği anlat da bizde yararlanalım.

Benim hiç o kadar abonem olmadı ama bigünde 163 dolar gördüm 3 ay dır bu iş içindeki en fazla abonem 220 abone sayısı +4000 sonra iş yapıyor sanırım o kadar abone gelmesi ilegal eğer videon +1m izleme yoksa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri