400 TL' lik SirGloomy ve Meşhur Dünya Engeli Geçme Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba arkadaşlar SirGloomy Adlı şahsiyet. bir süre önce forumda 400 tl ye dünya engeli geçme yöntemi sattı. malesef ki bu hizmeti alanlardan biride bendim.ve anlattığı sistem vaad ettiği gibi videoyu dünya engelinden geçirmedi.video dünya engelinden geçti yalnız dediğim gibi vaad ettiği gibi geçmedi.o şekilde forumun %99 u zaten geçirir diye umuyorum.kendisinden iade istedik onada yanaşmadı.baştan sona bütün dönenlerin kayıtları aşağıdadır.

ARKADAŞIN AÇTIĞI KONU. VE VAAD ETTİĞİ HİZMET.

ARKADAŞIN ATTIĞI ÖRNEK DE Kİ VİDEO HIZLI GELDİ BANA.VE NEDEN HIZLI OLDUĞUNU VE HIZLANDIRMADAN GEÇİP GEÇMEYECEĞİNİ SORDUM

ANLAŞTIK,ÖDEMEYİ YAPTIK

VE SESLİ KONUŞMAYA BAŞLADIK ARKADAŞ BENİM VDS E TEAMDEN BAĞLANDI AYNI ANDA SKYPE DAN SESLİ KONUŞUYORUZ.
GELDİ PROGRAMLARI YÜKLEDİ VİDEOYU İŞLEMLERİ UYGULADI.VİDEOYU GEÇİRDİ YALNIZ VİDEO %25 HIZLANDIRILMIŞ BİR ŞEKİLDE GEÇTİ.HERNEYSE DENEME YAPACAĞIMI SÖYLEDİM.ÇIKTI GİTTİ DENEMELERİ YAPTIK.HIZLANDIRMADAN HİÇ Bİ SEKİLDE GEÇMEDİ VİDEO.

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DİĞER ALAN KİŞİLERDE Bİ SIKINTI ÇIKMADIĞINI SÖYLÜYOR VE ÖDEMEYİ YAPMADAN ÖNCE DE BANA DİĞER ALANLAR MEMNUN DEMİŞTİ

VE DAHA SONRA BİR TARTŞMA İÇERİSİNE GİRDİK.GEÇMEDİĞİNİ SÖYLEDİM.BENDEN GEÇMEYEN VİDEOYU İSTEDİ.DAHA İLK DENEMEMİZDE HIZLANDIRARAK GEÇİRDİĞİ VİDEOYU ARKADAŞA GÖNDERDİM VE AL GEÇİR DEDİM.TAMAMINI İSTEDİ VİDEONUN BENDE " SEN ÖNCE ŞU İKİ DAKKALIK VİDEOYU Bİ GEÇİRDE DEDİM. TAMAMINI DA ATARIZ DEDİM.SONRA GEÇİRDİM DİYE BANA VİDEOYU ATTI VE. ARKADAŞIN BİZE HD GEÇİRMEK DİE SATTIĞI VİDEOYU EVET HIZLANDIRMADAN GEÇİRMİŞ. NASIL GEÇİRMİŞ.
VİDEODAKİ TÜM RENKLER GİTMİŞ.
VİDEODA YAZILAR TERSİNE DÖNMÜŞ VİDEOYU YÖN OLARAK TERSİNE ÇEVİRMİŞ, VİDEODA SOLDAKİ KADIN SAĞA, SAĞDAKİ ADAM SOLA GEÇMİŞ :) BÖYLE SAÇMALIKLAR İŞTE.

VE DEVAMINDA İSE, KÜSTAHLIKLAR ÇİRKEFLİKLER..

EVET ARKADAŞLAR DURUM BUNDAN İBARET.ŞİMDİDE SİZE ARKADAŞIN VİDEOYU GEÇİRDİĞİ EN SON HALİNİ ATIYORUM.İZLEYİN ZATEN BU BAŞTAN SONA KOYDUĞUM RESİMLERE BİLE GEREK DUYMUYACAKSINIZ.

VİDEONUN ORJİNALİ

SÖZDE HD OLARAK GEÇİRDİĞİ VİDEO

EVET ARKADAŞLAR VİDEOLAR ÜST'DE. İKİ VİDEOYU AYNI ANDA OYNATIRSANIZ FARKLARI DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜRSÜNÜZ.

BENİM GÖZÜME ÇARPANLAR VİDEODA ZATEN RENK NAMINA BİŞEYLER KALMAMIŞ.ONLARIN KALMADIĞI GİBİ;
ORJİNALDE KADIN SOLDA ADAM SAĞDA İKEN.
GÖNDERDİĞİ VİDEODA KADIN SAĞA GEÇMİŞ ADAM SOLA. YAZILAR TERSİNE DÖNMÜŞ.

ARKADAŞ AZ DAHA ZORLASA DARWİN İN EVRİM TEORİSİNİ İSPATLAYACAKMIŞ NEREDEYSE. :)

YORUMU ADMİNLERE BIRAKIYORUM, [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION]

AYRICA hizmetten faydalanan diğer arkadaşları söylemiyor.gizli olduğunu söylüyor. o arkadaşları da konuya davet ediyorum.

İYİ FORUMLAR

Son düzenleme:
hd lik bi video göremiyorm ortada ben ama :D oynanmadk yeri kalmams.D

AYRICA hizmetten faydalanan diğer arkadaşları söylemiyor.gizli olduğunu söylüyor. o arkadaşları da konuya davet ediyorum.

Paranıza yazık söyle hizmet niye alıyorsanız. Yarın bir gün garantisi verirmi adam vermez forumda zaten paylasan var bende 2 adet paylastım ünlem geçme dünya engelide geçer . 400 tl birde .. Youtube fixledimi ortada kalırsınız

Sahtekarlık belli yani ben olsam önce yöntem sonra para derdim her alışverişimi öyle yaparım dalga gibi HD videoya bak :D tekrar geçmiş olsun...

hata sende saten renderleyerek her video görüntüyle oynamayla geçiliyor bunu foruma giripte bilmeyen yok; en başta sorcaktın render mı yöntemin diye. he tabi hd diyip böyle cıkmasıda dolandırıcılığa girer.

Böyle videoyu herkes geçiriyor zaten . Konuya örnek attığı videoyuda ben zaten beğenmemiştim . Açıkçası satışı olduğu zamanda fiyat sordum dönüş bile yapmadı .Biliyor çünkü konudaki durumumu:) Geçmiş olsun hocam bence iade etmesi lazım paranızı .

Not : Şuanda dünya engelini editsiz geçirenler var . İşte onlar bana dönüş yapsın alırım .

resmen dolandırıcılık şuna bak videonun anasını ağlatmış umarım gereği yapılır geçmiş olsun kardeşim

[MENTION=14569]sirgloomy[/MENTION]
cevap için konuya davetlisiniz.

dunya engelını gecıp ruhlar alemıne gıtmıs video

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocam konuşmaların ilk başında sizden de bahsediyor. siz Aldınız mı bu yöntemi.

hocam geçmiş olsun. bana kalırsa dolandırıcılık resmen, 400 lira da az para değil

Ne ebook alırım ne yöntem alırım buna 400 tl ye verip hiç almam. Camtasia da ufak oynamayla dün engeli filmler zaten geçiyor. Geçmiş olsun

böyle yapacak bir arkadaşada benzemiyordu kendiside videoyu ağlatmış resmen çerçeveyle daha temiz geçersin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri