41 kanalım kapatıldı

• Kullanıcı Tahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
1 adsense hesabına 500 kanal bağlanabiliyorsa ban sebebi kesinlikle aynı pc/ip üzerinden açılan kanallar olmaz. Böyle bir şey olması demek YouTube'un kendiyle çelişkili olması demektir.

konuyu biraz açarmısın bir adsenseye aynı pc üzerinden 3-5 kanal açıp bağlanması ban sebebimi ? Google limit olarak 500 kanalı neden veriliyor o zaman ? "Googlenin kendiyle çelişkili olması demek değilmidir."

konuyu biraz açarmısın bir adsenseye aynı pc üzerinden 3-5 kanal açıp bağlanması ban sebebimi ? Google limit olarak 500 kanalı neden veriliyor o zaman ? "Googlenin kendiyle çelişkili olması demek değilmidir."
Aynı şeyden bahsediyoruz zaten dostum. Google 500 limit veriyosa kendisi ile çelişki içine düşmez. Yani aynı ip/pc üzerinden kanal açmak ban sebebi değildir.

Bu olaya yine Serkan usta ele atması lazım.Ancak o doğru cevabı verebilir.

Aynı şeyden bahsediyoruz zaten dostum. Google 500 limit veriyosa kendisi ile çelişki içine düşmez. Yani aynı ip/pc üzerinden kanal açmak ban sebebi değildir.

Dün gece 24 kanalım kapatıldı ve 10 tanesinde video bile yoktu hepsi seri sekilde aynı pc den acılmıstı. Boş kanallar neden kapandı aynı ip adresinden erişim oldugu için. 2 şey var aklımda ya seri sekilde acıldıgı için spam dan gittti yada kanallarımdan biri banlandıgı için aynı ip üzerindeki tüm kanallarım banlandı

Dün gece 24 kanalım kapatıldı ve 10 tanesinde video bile yoktu hepsi seri sekilde aynı pc den acılmıstı. Boş kanallar neden kapandı aynı ip adresinden erişim oldugu için. 2 şey var aklımda ya seri sekilde acıldıgı için spam dan gittti yada kanallarımdan biri banlandıgı için aynı ip üzerindeki tüm kanallarım banlandı
2 şey de olabilir bence.

Hem art arda açılan kanalları spam olarak görebilir.
Hem de banlanan hesaptan dolayı Google'un sizden tası tarağı toplaması olabilir.

Kanalların kapanması aynı ipden açılmasıyla ilgisi yok. Kanallardan bir yada bir kaçı spam olarak algıladığı için diğer kanallarda kapatılmıştır.

Sadece bir tahminde bulunmak istiyorum.1 hafta önce yeni bir kanala +1000 video atmıştım.Sanırım o yüzden spam olalrak algıladı ve bu kanalla birlite diğer kanallarıda banladı.Adsense de sorun yok
15 gün öncesine kadar manuel video yüklüyordum.Şu an botla yükleme yapıyorum.
4 ay önce açılan kanalda kapatılmış dün açtığım kanalda.Manuel yükleme yaptığım (günde 8-10 video) kanalda,günde +100 video yüklediğim kanalda.
Hesapların hepsi telefon onaylı 4-5 farklı pcden açılmıştı.

Not:Buna rağmen kazançlar harika bugün.Sanırım kendi rekorumu kıracağım:)

kanallara yükledigin videolardan attınmı hiç mesela a kanalına yükledigin videoyu f kanalına yuklednmı ?

Hocam şöyle birşey keşfettim geçen gün.Topluluk kurallarından eğer bir kanalınız kapatılınca aynı ip üzerinden alınan kanallarada etki ediyor.Geçen bir kaç tane kanal açtım ard arda uzun zamandır açık olan kanalımda da bu sorun geldi hepsinde telefon doğrulama istedi.Fakat kanalın adını bildiğimden youtube/xxx şeklinde kanalımın adını yazdığımda kanalım açıktı ama doğrulama istiyordu.Sizde de bu şekilde birşey olmuş kanallarınızın hepsini kapatmamış olabilir.Eğer kanallarınıza tek tek isim verdiyseniz bir de bu şekilde kontrol etmenizde yarar var.

Defalarca modemi açıp kapatarak açtığım (bilinçli olarak değil spontane olarak) 21 kanal ki bunlar yaklaşık 20 gün içerisinde açılmıştı toplu kapatıldı.

Ben gmail adreslerini toplu satın aldım. Tel onaysızlardı. Sanırım mobil açıştılar.
Aynı videoları hiçbirine yüklememiştim. Yüklemelerde genelde aynı ip/pc idiler.

Tor Browser kullanacağım bundan sonra kanal açarken. Eşten dostan "gerçek" telefon numaraları ile kanal açış yapacağım bundan sonra bir de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri