Merhaba Arkadaşlar,
Kaldığım yerden satışlara devam. Geçen gün satışa koyduğum konumda da dediğim gibi wptemalari.net ile ilgilendiğim ve Seo işlerimden dolayı yavaş yavaş koyuyorum. Konu
Site adresi: Telefon üzerinden (PM üzerinden site adresi iletilmeyecektir.)
Site için istenen fiyat: 11.500 ââº
Sitenin aylık getirisi: 450 â⺠3 Ay ortalama
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Cilt, güzellik, dekor, vb.
Günlük hit sayısı: 1,4 k - 1.7k
Ziyaretçi kaynağı: %95 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Forum Dışı Mail: ahmetogutcu24@ yandex.com
Arkadaşlar 10 Aylık 12 aylık teklifler gibi lütfen gereksiz fiyat polemiği olmamasını rica ediyorum.
Hit Bilgileri: Tıklayınız Konu Dağılım
Gelir;
Nisan: Tıklayınız.
Mayıs: Tıklayınız.
Haziran: Tıklayınız.
Temmuz: Tıklayınız. Not: Son ay Temmuz Tbm nedeniyle düşük, bunu tıklamalarda ki ortalamalardan anlayabilirsiniz.
Siteyle ilgili notlar; Siteye uzun soluklu içerik girilmiyor, site içi linkleme vs düzelttim bıraktım. 2018 yılında 7 içerik girildi. 578 makale vardır. Herhangi bir seo link vs alınmamıştır. Siteyi alacak kişi öncelikle siteyle ilgilenmesi gerekiyor, hakikaten içerik girince ve dengeli şekilde çalışında iyi yerlerde olacaktır. İlgilenmeyen kişi iseniz almanızı önermiyorum. Ama ilgi gösterirseniz iyi yerlerde olacağını da söyleyebilirim. Bunu makale denemelerim gösterdi zaten.
Siteyle ilgili her şeyi ekledim ve anlattım. Lütfen okumadan aynı şeyleri sormamanızı rica ediyorum.
Ayrıca, şunuda belirtmek istiyorum, 5 ay oldu wptemalarını alalı çok eksikleri düzeltiyoruz tasarım vs. olsun. Yakında çıkacak tema da tüm blog kullanıcıları ve adsense gelirli sitelerle uğraşanlar için çok iyi bir tema çıkarıyorum 2.5 ay oldu, henüz bitmedi. SEO üzerine bir tema olacaktır. Adsense Sektöründe ki bilgimi, ciceksepeti eski yazılımcısı ile birleştirerek çok iyi bir tema için uğraşıyorum.
Kaldığım yerden satışlara devam. Geçen gün satışa koyduğum konumda da dediğim gibi wptemalari.net ile ilgilendiğim ve Seo işlerimden dolayı yavaş yavaş koyuyorum. Konu
Site adresi: Telefon üzerinden (PM üzerinden site adresi iletilmeyecektir.)
Site için istenen fiyat: 11.500 ââº
Sitenin aylık getirisi: 450 â⺠3 Ay ortalama
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Cilt, güzellik, dekor, vb.
Günlük hit sayısı: 1,4 k - 1.7k
Ziyaretçi kaynağı: %95 google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Forum Dışı Mail: ahmetogutcu24@ yandex.com
Arkadaşlar 10 Aylık 12 aylık teklifler gibi lütfen gereksiz fiyat polemiği olmamasını rica ediyorum.
Hit Bilgileri: Tıklayınız Konu Dağılım
Gelir;
Nisan: Tıklayınız.
Mayıs: Tıklayınız.
Haziran: Tıklayınız.
Temmuz: Tıklayınız. Not: Son ay Temmuz Tbm nedeniyle düşük, bunu tıklamalarda ki ortalamalardan anlayabilirsiniz.
Siteyle ilgili notlar; Siteye uzun soluklu içerik girilmiyor, site içi linkleme vs düzelttim bıraktım. 2018 yılında 7 içerik girildi. 578 makale vardır. Herhangi bir seo link vs alınmamıştır. Siteyi alacak kişi öncelikle siteyle ilgilenmesi gerekiyor, hakikaten içerik girince ve dengeli şekilde çalışında iyi yerlerde olacaktır. İlgilenmeyen kişi iseniz almanızı önermiyorum. Ama ilgi gösterirseniz iyi yerlerde olacağını da söyleyebilirim. Bunu makale denemelerim gösterdi zaten.
Siteyle ilgili her şeyi ekledim ve anlattım. Lütfen okumadan aynı şeyleri sormamanızı rica ediyorum.
Ayrıca, şunuda belirtmek istiyorum, 5 ay oldu wptemalarını alalı çok eksikleri düzeltiyoruz tasarım vs. olsun. Yakında çıkacak tema da tüm blog kullanıcıları ve adsense gelirli sitelerle uğraşanlar için çok iyi bir tema çıkarıyorum 2.5 ay oldu, henüz bitmedi. SEO üzerine bir tema olacaktır. Adsense Sektöründe ki bilgimi, ciceksepeti eski yazılımcısı ile birleştirerek çok iyi bir tema için uğraşıyorum.
Son düzenleme: