bu 7 günü geçerse red olayı hala devam ediyormu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk seferde para kazanma açılmayan kanalım açıldı para kazanma
Arkadaşlar Merhaba, izlenme satın aldım ve bu izlenmeyi bir oyun videosunu yükleyerek yapıldı. Pk red yedi. Oyun oynama videosu tekrarlanan içeriğe girer mi ?
Bu konuyu diri tutmaya çalışalım arkadaşlar.
Dün onaya gönderdim bekliyorum
Spama düşmüş olabiliyor benim onay maili spama gelmiştipk red yedi ama mail gelmedi neden acaba ?
pk red yedi ama mail gelmedi neden acaba ?
Artık bakıyorlar "OSMAN BAŞVURMUŞ HADİ RED VEREK" diyorlardır hacı cevzad abi
sadece sesimle geçtiğim oldu yüze gerek kalmadan ama sessiz geçilir mi fikrim yok.Oyun videolarında ses veya yüz olmak zorunda mı olmadan açılmıyor mu pk?
sadece sesimle geçtiğim oldu yüze gerek kalmadan ama sessiz geçilir mi fikrim yok.
Videoların tümünde ses vardı. Sorduğunuz soru için ise açıkçası pek fikrim yok ama onay alabilir bence o haliyle de. Sessiz şekilde onay alan kanallar da vardır illa ki. Çok önemliyse o videolar sizin için bence silmeyin ama daha bilgili bir arkadaş yönlendirse sizi daha iyi tabi.Cevabınız için teşekkür ederim bir sorum olacaktı.
Videoların tümünde ses var mı? Yani pk onayına göndermeden önce bi 8-10 videoda sesimi koysam önceki videolarda ses yok diye red olur mu ? Çünkü 50 video var ses yok sadece oyun şeklinde. Onların hepsini silmem mi gerek![]()
3 gün olacak başvuruya cevap gelmedi panik yapmalı mıyım dostlar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.