4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
tamamen organık ıcerık attım kendı cektıgım kendımınde oldugu vıdeo koydum .. 4k saatı doldurdum..
tekrarlanan ıcerık dedı saka gıbı.
ilk yukleyen benım nasıl oluosa

Kesin botlar inceleme yapıyor yoksa hiçbir insan evladı bunlara red vermez:)

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaynak yok hocam, bana da bir youtuber arkadaş söyledi. Bende 3 kanal için izlenme aldım. Başvurduktan sonra hemen hepsi de açıldı 3 günde. Sizinki neden red yemiş bilemedim.
Ne zaman geldi hocam sizin onaylar

Ne zaman geldi hocam sizin onaylar

Bu 2 hafta içinde geldi hepsi şuan 1 adet daha aldım bakalım ne olcak. İzlenmelerin nerden alındığı önemli mi bilmiyorum açıkcası. Türk organik izlenme olan birisinden aldım hepsini

Daha önceden müzik kanalı olan youtube kanalımın para kazanması açıktı, sonrasında çoğu müzik kanallarının para kazanmaları kapatıldığı zamanlar benimki de kapandı. Şimdi tüm videoları silip özgün videolar koymaya başladım. Adsenseden dolayı özgün içerik de olsa red gelme ihtimali var mıdır?

Daha önceden müzik kanalı olan youtube kanalımın para kazanması açıktı, sonrasında çoğu müzik kanallarının para kazanmaları kapatıldığı zamanlar benimki de kapandı. Şimdi tüm videoları silip özgün videolar koymaya başladım. Adsenseden dolayı özgün içerik de olsa red gelme ihtimali var mıdır?

Onay almanın Adsanseyle bir ilgisi yok

Full organik abone ve izlenme olan kanal YT dan red yedi.

Çok tuhaf gerçekten. Spam,slime derleme,re-upload yapan kanalların pkları açık,özgün içerik atan insanların pk'ları ya açılmıyor ya da kapanıyor.

Ben de 2 kanal onaylattım 2 hafta içinde hatta ikisi de çok hızlı onay geldi 3 gün bile sürmedi. İzleme de satın almıştım.

tek videoya izlenim aldım diğerlerine de 50 60 kendim bastım toplam 4-5 video vardı biraz da beğeni yorum aldım. bu şekilde sorunsuz onaylatıyorum bu ara.

---------- Spam Engelliyici 12:23 ---------- Önceki Mesaj 12:22 ----------

İzlenme aldığım 3 kanal daha red yedi ne saçma bir şey bu?

İzlenimi nerden alıyosun hocam izlenme aldığın yerdeki proxylerde sorun var demekki bilgi verirsen biz de alırken dikkat edelim.

8 saatte red yedim. Var mı daha erken :D ayrıca bir hesapta adsense kabul edilmedi diyor ama para kazanma kısmında adsense kısmı hala sarı kanal buga girdi. 850 den kanal satmaya devam edin. Onaylar iyice zorlaştı.

Son düzenleme:
8 saatte red yedim. Var mı daha erken :D ayrıca bir hesapta adsense kabul edilmedi diyor ama para kazanma kısmında adsense kısmı hala sarı kanal buga girdi. 850 den kanal satmaya devam edin. Onaylar iyice zorlaştı.
İzlenimleri kimden alıyosunuz? Bende bu aralar çok red yiyiyorum. Ama sadece 1 resmi 1 saatlik sessiz videoya dönüştürüp onay alanlar bile görüyorum. Ya izlenimlerden yada abonelerden red yiyoruz.

Son düzenleme:
6 ay önce çocuk yasası gelmesi ile sildiğim videolar yuzundan para kazanma kapanan kanalım vardı. Yeniden başvurdum 3 gun içinde açıldı. Aynı ayarda bir kanalım daha var onda abone kasmıstım. Onda red yedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri