Hairli olsun hocam izlenim ve abone satın almismiydin ?
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok dostum. organik olmayan hiçbir şey yapmadım. sadece birkaç kere adwords reklamı verdim ama o da hiçbir işe yaramamıştı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hairli olsun hocam izlenim ve abone satın almismiydin ?
Kaynak nedir hocam, eğer öyle ise çok filmle bile geçerim onayı
Ne zaman geldi hocam sizin onaylarKaynak yok hocam, bana da bir youtuber arkadaş söyledi. Bende 3 kanal için izlenme aldım. Başvurduktan sonra hemen hepsi de açıldı 3 günde. Sizinki neden red yemiş bilemedim.
Ne zaman geldi hocam sizin onaylar
Daha önceden müzik kanalı olan youtube kanalımın para kazanması açıktı, sonrasında çoğu müzik kanallarının para kazanmaları kapatıldığı zamanlar benimki de kapandı. Şimdi tüm videoları silip özgün videolar koymaya başladım. Adsenseden dolayı özgün içerik de olsa red gelme ihtimali var mıdır?
Onay almanın Adsanseyle bir ilgisi yok
Tek videoya izlenim aldın hocam kaç video vardı toplam kanaldaBen de 2 kanal onaylattım 2 hafta içinde hatta ikisi de çok hızlı onay geldi 3 gün bile sürmedi. İzleme de satın almıştım.
İzlenme aldığım 3 kanal daha red yedi ne saçma bir şey bu?
İzlenimleri kimden alıyosunuz? Bende bu aralar çok red yiyiyorum. Ama sadece 1 resmi 1 saatlik sessiz videoya dönüştürüp onay alanlar bile görüyorum. Ya izlenimlerden yada abonelerden red yiyoruz.8 saatte red yedim. Var mı daha erkenayrıca bir hesapta adsense kabul edilmedi diyor ama para kazanma kısmında adsense kısmı hala sarı kanal buga girdi. 850 den kanal satmaya devam edin. Onaylar iyice zorlaştı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.