4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
doğrudur hocam youtube videolara reklam gösterimini karşılıyamıyor. eğer kasım aralık ayında olsaydık şu an aldığım izlenimle rahat bir araba alabilirdim. Kasım aralık aylarında fazla kazanmanın nedeni sanırım diğer aylarda yıl sonuna kadar eşit dağıtılan ancak bütçe fazlalık verdiği için son aylarda yt reklamları çoğaltıyor. İnsanın içi gidiyor, artık sarı ünlemde gelmiyor ancak reklamlar çok az çıkıyor, ayrıca 1 ay önce yolladığım 76 bin aboneli kanal bile onaylanmadı..

Bu sene de böyle geçerse daha da düzeleceğini sanmıyorum. Böyle yarım sakat bi şekil de devam eder. Facebook da ortaya cikarsa son darbeyi vurur ve tarih olur.

haklı olarak yazışıyorsunuz arkadaşlar ama sürekli onaylar yapıldı zannediyorum :)

Nisan ayında yaparız onayi diye resmi açıklama yaptılar.

arkadaşlar para kazanma zaten açık olan kanalda. göserim youtubede 15,000 lerde... adsensede 3500 lerde... reklam çıkması 500 lerde.. tıklama 55 di... 24 saat sonra onude silmişler 15 e çekmişler :D
Sistemleri ya çöktü.. yadagelirleri bi şekilde kasalarına çekiyolar. yada vergi kaçırmak için bizim hesapları kullanıyolar... çok sıkıştıklarındada ne vars abanlıyor, kapatıyor, sistemleri yasal olarak sözde sıfırlıyolar.
--

Şuanda parakazanmaiçin başvurduğum bazı kanallarda...çerçeve reklamları youtubede var. ana sayfa reklam var. izlenme var kanalda.. ama bana 5 kuruş yok :D youtube kanal kapatmıyor. bu taktikle yan gelir elde etmeye çalışıyor. çok belli oldu. çözmeleride işlerine gelmiyor belliki. isteseler 1 haftada çözerler tüm işlemlerini. zamanında hacklendiğinde 48 saate serverlarını dünya geneli yamadılar güncelleridir. işi biliyo adamlar yani.

arkadaşlar para kazanma zaten açık olan kanalda. göserim youtubede 15,000 lerde... adsensede 3500 lerde... reklam çıkması 500 lerde.. tıklama 55 di... 24 saat sonra onude silmişler 15 e çekmişler :D
Sistemleri ya çöktü.. yadagelirleri bi şekilde kasalarına çekiyolar. yada vergi kaçırmak için bizim hesapları kullanıyolar... çok sıkıştıklarındada ne vars abanlıyor, kapatıyor, sistemleri yasal olarak sözde sıfırlıyolar.
--

Şuanda parakazanmaiçin başvurduğum bazı kanallarda...çerçeve reklamları youtubede var. ana sayfa reklam var. izlenme var kanalda.. ama bana 5 kuruş yok :D youtube kanal kapatmıyor. bu taktikle yan gelir elde etmeye çalışıyor. çok belli oldu. çözmeleride işlerine gelmiyor belliki. isteseler 1 haftada çözerler tüm işlemlerini. zamanında hacklendiğinde 48 saate serverlarını dünya geneli yamadılar güncelleridir. işi biliyo adamlar yani.

Sarı çizgilerin hepsinde reklam çıkıyor mu peki? bir kaç kere sayfayı yenileyip kontrol edin isterseniz.

benim kanal hemen onaylandı sartları saglıyordu. 2 gün önce yapmıstım. bugunde kanala girdim . tepede mavi bi uyarı. kanalınız onaylandı diye.
Hocam o uyarı çogu kanalda var, Başvurunuz gönderildi ve inceleniyor ibaresi varmı ?

Sarı çizgilerin hepsinde reklam çıkıyor mu peki? bir kaç kere sayfayı yenileyip kontrol edin isterseniz.

başka kanalımda var o dediğiniz. 10 dk uzunluklda ve açılışda çizdi 7dk çizgi video sonu çizgi. ama ne otomatik açılışta reklam var ne 10 saniye ne 7 dk ne video sonu yok.

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

benim kanal hemen onaylandı sartları saglıyordu. 2 gün önce yapmıstım. bugunde kanala girdim . tepede mavi bi uyarı. kanalınız onaylandı diye.

özgun.. yarı özgun.. spam.. nedir hocam ? anında onay şansını arttıran özel bir durum varmı sizce ?

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:05 ----------

bu işi manuel yapamazlar.

en son kanalımda sarı unlem vardı. para kazanma için itirazda bulunmuştum. ona cevap geldi. 3 ay geçti nerede ise olayın üzerinden... oda olumsuz cevap geldi zaten ... otomatik olsa 3 ay bekletmezlerdi bence. akıllara manuel mi ? bakılıyor şuan ki sistemsel sorunlardan dolayı diyede geliyor yani. ama kim uğraşır binlerce video ile? orasıda bi saçma

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

Bu arada her şeyi aşıyoduk, en zorlu durumlarda bile bişeler kazandık. ama bu son durum hakkaten mahvetti bizleri. orjınal kanallar bile beklemede. kursak da açsak da. bu youtube alternatifi malesef yok. ne olacak bilmem

Onay olmadıkça konu iyice amacından sapıyor lütfen onay ile ilgili güncelleyin şu konuyu

konu dışında yazılan mesajlar silenecektir ve ceza puanı verilecektir. lütfen konu dışında mesaj yazmaktan kaçının.. Bol Kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri