4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Geçen biraz baktım spam içerikli kanallar'da reklam yoktu. Öyle başı boş bir hal almış ortam ama özgünler sarı sarı of vay be

Şimdi bir diziyi açtım yt resmi kanalından satı çizgi milyon tane var, video önü reklam çıkmadı, ileri sardım sarı çizgilerde Google reklamı çıktı onlarda İngilizce.
Sistem hala düzgün değil, spam yapanlar her defa daha ağır darbe yiyor anlıyorumda, normal kanallarında yarı yarıya azalmıştır gelirleri.

YT trendlerde orkun ışıtmak videosuna tıkladım.
Resim atıyorum anlatmak adına dediklerimi.

Şimdi bir diziyi açtım yt resmi kanalından satı çizgi milyon tane var, video önü reklam çıkmadı, ileri sardım sarı çizgilerde Google reklamı çıktı onlarda İngilizce.
Sistem hala düzgün değil, spam yapanlar her defa daha ağır darbe yiyor anlıyorumda, normal kanallarında yarı yarıya azalmıştır gelirleri.

doğru. yabancı özgün kanalımda videolarda sarı cizgi var ama reklam cıkmıyor. cıksada cok nadir. o yüzden gerektiği gibi para kazandırmıyor

Sorun spam kanallara özgü birşey değil özgünlerde de reklamlarda sorun var denk geldiğim kadarıyla. Sistemde bir sıkıntı var İnş en kısa sürede çözülür reklam sorunu.

"Gösterip Vermemek" terimini bir tek ben mi uyduruyorum şu YT'ye

bende bunu söylüyordum işte reklam verenlerle hala bir problem yaşanıyor eskisi gibi reklam hacmi olsa neden kanallara reklam pompalamasın ? reklam olmayınca olayı çözmek için yeni kanal alımlarını yavaşlatmış durum da. "yorekok" özgün bir kanal eleman diyor ki , kazancım 0. sarı çizgi var reklam yok

benim özgün kanallarda ocak ayında günde üç rakamlı kazandırırken şubat ayında ne yazıkki tek rakama düştü izlenimlerde berbat

Son düzenleme:
benim özgün kanallarda ocak ayında dört rakamlı kazandırırken şubat ayında inanılacak iş değil ama ne yazıkki tek rakama düştü izlenimlerde berbat
hocam benimde hala düzelmedi izlenim 2 kat artmışken gelir yarı bile değil :)
Şu ay bu ay düzelir diye bekliyorum kendimi mi kandırıyorum çözemedim..

Reklamlar kategori bazlı galiba , adamın teki köpegini kedisini çekmiş reklam yok sarı çizgi var , bi baskası merhaba arkadaslar kanalıma hoşgeldiniz diyor oyun oynuyor veya vlog çekiyor reklam dolu,çok enteresan.

Hepimizi gamer veya Vlogger yapcaklar bu gidişle :D

Hala onaylanmadı gitti demek ki artık hiçbir şey eskisi gibi kolay olmayacak:(

Hocam şundan dolayı olabilir mi; özgün kanallar o kadar çok çoğalmışken, ve reklamverenler ile sorun yaşanıyorken, youtube ben neden spam videolarda reklam çıkarayım, reklamverenler ile zaten sıkıntılı bir durumum var, reklam hakkımı özgün videolara bile veremiyorken neden spam videolara kullanıp özgün kanalları mağdur edeyim düşüncesin de olduğunu düşünüyorum youtubenin.

Buda demek oluyor ki; youtube özgün videolarda bile reklam çıkmasını sağlayamazken spamın önünü kesmesi yada şartları ağırlaştırması bana normal geliyor.

Yani anladığım kadarıyla işin özü reklamveren azaldığı için özgün kanallarda da reklamlar azaldı veya hiç çıkmıyor, o yüzden de youtube artık aşırıya kaçan spamın önüne geçebilmek için şartları ağırlaştırdı ve onaylamalar da gecikti.

youtup'un kaderi bu bahar dönemin de belli olur eğer reklam verenlerle eski parlak günlerine dönemezse bundan sonra yetişkinlerin uzak durduğu sadece ergenlere hitap eden, ergenlerin yaptığı gamer kanalların çöplüğüne döner. o işte fazla sürmez 1 2 seneye biter çünkü reklam verenler ergenlerin seyrettiği videolar dan nasıl bir dönüş alabilir ki ?

Hocam şundan dolayı olabilir mi; özgün kanallar o kadar çok çoğalmışken, ve reklamverenler ile sorun yaşanıyorken, youtube ben neden spam videolarda reklam çıkarayım, reklamverenler ile zaten sıkıntılı bir durumum var, reklam hakkımı özgün videolara bile veremiyorken neden spam videolara kullanıp özgün kanalları mağdur edeyim düşüncesin de olduğunu düşünüyorum youtubenin.

Buda demek oluyor ki; youtube özgün videolarda bile reklam çıkmasını sağlayamazken spamın önünü kesmesi yada şartları ağırlaştırması bana normal geliyor.

Yani anladığım kadarıyla işin özü reklamveren azaldığı için özgün kanallarda da reklamlar azaldı veya hiç çıkmıyor, o yüzden de youtube artık aşırıya kaçan spamın önüne geçebilmek için şartları ağırlaştırdı ve onaylamalar da gecikti.

Olay kesinlikle özgün, spam olayı değil bi arkadaşın anası örgü kanali açtı izlenme ve abone şartı sağlamasına rağmen onay alamıyor. Youtubun, reklam gelirleri çok düşük bundan artık tamamen eminim.. Kanalları onaylamamaları, onayladiklarına sarı çizgi verip reklam çıkarmamaları bu nedenle. Düzele de bilir, böyle yarım bir şekil de olayı surdurebilir. Youtuba guvenmeyin artık ben kanallari açıp bıraktım. Ne olacağı belli değil zaten yorekok da söyledi youtub a göre planlama yapmayın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri