4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaşlar, az önce kanalıma uyarı gelmiş 20 şubattan itibaren para kazanamayacakmış kanalım. son 365 günde 4.000 saat izlenimim var fakat abone 500küsür olduğu için sanırım devre dışı kalacakmış. Bilginiz olsun 4k saat veya abone değil her ikisini de istiyorlar.

Youtuber'lara kötü haber - Cumhuriyet Teknoloji Haberleri

şuradaki haber bbc den alıntı ve son paragrafı çok enteresan.Benim son paragrafdan anladığım incelemelerin manuel yapılacağı.

Hocam türkiyede yazılan hiçbir şeye inanmamak lazım adamlar önüne gelen şeyi yazıyorlar günde bilmem kaç bin tane kanal açılıyor bunları tek tek inceleyebilecek bir güç O LA MAZ. Bin defa tartışıldı forumda bu konu. Ayrıca adamlar kendi resmi açıklamalarında bile otomatik incelediklerini söylüyorlar hala neyin manuel incelemesinden bahsediyorsunuz anlamadım. Sizin için demiyorum birçok kişi manuel inceleneceğini düşünüyor ve dolayısıyla yazıyor buraya.
W74j9P.png

Hocam türkiyede yazılan hiçbir şeye inanmamak lazım adamlar önüne gelen şeyi yazıyorlar günde bilmem kaç bin tane kanal açılıyor bunları tek tek inceleyebilecek bir güç O LA MAZ. Bin defa tartışıldı forumda bu konu. Ayrıca adamlar kendi resmi açıklamalarında bile otomatik incelediklerini söylüyorlar hala neyin manuel incelemesinden bahsediyorsunuz anlamadım. Sizin için demiyorum birçok kişi manuel inceleneceğini düşünüyor ve dolayısıyla yazıyor buraya.
W74j9P.png

inşallah dediğin gibi olur. ama burada onaya gidecek kanal sayısının çok küçük miktarlara düşeceğini söylemek gerek.Bence hem otomatik hem manuel sistemleri hazır gelecek talebe göre hangisi ile çalışacaklarına karar verecekler.İnşallah otomatik olurda hepimiz rahat ederiz.

W74j9P.png

Bence orada kanalınız 1000 abone ve 4000 saat izlenmeye ulaşınca otomatik olarak incelemeye alınacak, sizin bir işlem yapmanıza gerek yok anlamında yazılmış, kanalları botlar inceleyecek anlamında yazıldığını düşünmüyorum

Son düzenleme:
Beyler manuel yapamazlar. Red yediğinizde manuel yapılıyor diye düşünmeyin :) Şuandan itibaren red olursa bence %80 ihtimalle atacağımız fake abonelerden olacak.

inşallah dediğin gibi olur. ama burada onaya gidecek kanal sayısının çok küçük miktarlara düşeceğini söylemek gerek.Bence hem otomatik hem manuel sistemleri hazır gelecek talebe göre hangisi ile çalışacaklarına karar verecekler.İnşallah otomatik olurda hepimiz rahat ederiz.

Otomatik incelemen sisteminde yakalanan kanalları işaretleyip şu herolar tarafından incelenmesini isteyebilirler belki. Ama her başvuru yaptığımız kanalların manuel incelenmesi çok zor.

yeni kurala uygun olup onay alabilen yok mu hala ?

142.000dk izlenim ve 950 aboneli bir kanalımda bu belirdi.

Ben anlamadım bu kurallar 20 şubattan sonra mı devreye girecek. 20 şubata kadar hala bekleticekler mi bizi. Anlayan aydınlatabilir mi?

mail satanlara gün doğdu hemen bir abone botu abone için kullanmak üzre hesaplar verdir gitsin 1000 abone nedir ki ? bu forum neler gördü neler 1000 aboneden mi? korkacak forum ?
şimdi asıl konu hızlı olan kazanır ;) her zaman ki gibi...

Çok ağır bir güncelleme gelmiş.4000 Saat çok problem değil ortalama 25K izlenime denk geliyor.Zaten bir kanal o izlenimi almadan para kazandırmıyor.Sorun şuki 1000 abone çok fazla olmuş.150-200 Neysede 1K abone nedir?Bot yazılacak diyorsunuzda botları youtube robotları spam olarak algılayıp kanalı kapatır diye düşünüyorum.Birde şöyle bir sorun var eğer 1000 abonenin altına inildiğinde yada 4000 saatin altına düştüğünde kanalın para kazanması kapatılacakmı?

Son düzenleme:
bir kaç kişi hariç gelen şartlar kolay aşılır diyenlere, izlenmeyi halledersin evet ama aboneyi satın alarak halledebileceğinizi pek sanmıyorum. youtube iğne deliğinden sizi yakalayabiliyorken bot aboneleri farkedemeyeceğini düşünmek komik olur :)

Arkadaşlar bir sakin ya bu nedir bu nasıl bir telaştır.Birileri konu açıyor bide spam iyi bilen adamlar telaşlanıyor şaşırıyorum.Ne oluyoruz.Youtube ilk defa mı güncelleme yapıyor.Her güncellemede kıyamet kopuyor.

iyide zaten 10k izlenim ortalama yarım dk olsa 5000 dk yapıyor 5000 dk izlenmeyen kanalı da bağlamayın bir zahmet ayrıca 1000 abone olayı çözülür bir kaç gün içerisinde www.yukleyicim.com a 1000 abone hizmetini ekletirim 1000 abone çekilir yani yine sorun yok spama devam :cool:

1000 abone işini kesin yapın hocam :)

Zaten tek kanal var 1000 abone altı olanların para kazanmasını kapatacak olmaları kötü oldu..

Yeni sistem ise bence iyi olmuş birde kapanma ve fl*g sorunu biterse daha avantajlı az öz olur.

hala şu bot ve sistemi istismar edecek sistemler peşinde koşacak olanlara ise söz yok =)

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocamın dedigi gibi ne kanallar geçiyor elimizden abonesi yok geliri dağ

o saçma sapan kapanmalar filan hayatta bitmez.belliki adamların işine geliyor :)

Devir artık Kaliteli Spam Devridir, Artık bundan böyle telifli içeriklerin dönemi kapanmıştır,

okadar uğraşıcan şartları yerine getirip para kazanmayı aktif edicen, sonra bir bakmışın telif gelmiş, flg atılmış, kanal kapanmış,

BU SAATTEN SONRA TELİFLİ İÇERİKLERLE UĞRAŞMAK ZAMAN KAYBIDIR

YouTube İş Ortağı Programı'nda değişiklikler yapıyoruz. Bu değişiklikler sonucunda kanalınız 20 Şubat 2018 tarihinden itibaren para kazanmaya uygun olmayacak. Daha fazla bilgi

onu bunu bilmem ama...
sarı ünlem olan vede, para kazanma açın reklamverenler için uygundur diye itiraz ettiğim videoma olumlu cevap almışım.. manuel incelemeden geçmiş.. Herhalde bu işler bir kaç güne çözülecek, adamlar manuel incelemeden çakma içeriği onaylamış :D ...
-
yanlış olmasın para kazanma zaten açık bir kanaldı, kanalım sarı ünleme dolarak döndü... itiraz ettim reklam verenlerlke uyumludur vb.. vb..

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

....YouTube İş Ortağı Programı'nda değişiklikler yapıyoruz. Bu değişiklikler sonucunda kanalınız 20 Şubat 2018 tarihinden itibaren para kazanmaya uygun olmayacak. Daha fazla bilgi....

ve para kazanması açık kanallardada bu uyarı aktif olmuş. Eski partner kanallar, para kazanma açık kanallar vb.. vb... hepsine uyarılar bir bir geliyor... hayırlısı bakalım...

az kanal, öz kanal devrine dönüyor youtube.... 20/02/2018 milat olucak belliki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri