4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Forumda kanal paylaşmak gerçekten muhteşem bir düşünce :D
Orayı yıkarlar ;)
:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=d4dMCO0UAjc

Benim geçen seneden kalma özgün içerik bir kanalım var adsenseye bağlı. Şimdi benim kafama takılan nokta şu 1200 abone var ancak ayın 20 sine geldiğimiz zaman 20 şubat 2017 -2018 tarihleri arasında 0 izlenme süresi var :D 20 şubata kadar kanalda izlenme kalmamış 1-15 şubat arası 1M izlenmiş ama 20 şubatta 0 :D acaba bu kanalın sonu ne olur :D

Son düzenleme:
Bekleyenler kervanına bende katıldım bakalım onaylanacak mı :) Hakkımız da hayırlısı arkadaşlar. Yalnız mesajda ocak sonu diyor youtube mühendisleri güncelleme yapa yapa sistemi bozdular herhalde :)

şöyle yapsak bir yt hesabı açıp 100 alt kanal açıp tek tek kanalımıza abone yapsak :D sizce olur mu? ben bir kaç aboneyi öyle topladım deneme amaçlı, 10 yt hesabı açıp 100 alt kanal ile bin aboneyi sağlıyabiliriz belki :D

neyse gece gece aklıma geldi, alay etmeyin la:D

şöyle yapsak bir yt hesabı açıp 100 alt kanal açıp tek tek kanalımıza abone yapsak :D sizce olur mu? ben bir kaç aboneyi öyle topladım deneme amaçlı, 10 yt hesabı açıp 100 alt kanal ile bin aboneyi sağlıyabiliriz belki :D

neyse gece gece aklıma geldi, alay etmeyin la:D
telefona yakalanır

benim şu an para kazandıran ama 4000 saat şartını taşımayan özgün bir kanalım var.20 şubata kadar bu izlenime ulaşması zor.kanalın para kazanması kapanacak.peki bu izlenime ulaştığımda tekrar açılacak mı yok sa tekrar adsense başvurusu yapmam mı gerekiiyo para kazanabilmem için

benim şu an para kazandıran ama 4000 saat şartını taşımayan özgün bir kanalım var.20 şubata kadar bu izlenime ulaşması zor.kanalın para kazanması kapanacak.peki bu izlenime ulaştığımda tekrar açılacak mı yok sa tekrar adsense başvurusu yapmam mı gerekiiyo para kazanabilmem için

Kafada deli Sorular 😂

Bunun cevabını suzan bile veremez. O anlık durumlarına bağlı ne yapacakları :D

Bana boyle bir mesaj gelmiş Merhaba xxxxxxx

Muhtemelen duyduğunuz gibi yakın zamanda YouTube İş Ortağı Programı'na (YPP) ilişkin güncellemeleri açıkladık . Bu değişiklikleri, spam yapan kişiler, taklitçüler ve yeniden yükleyenler gibi kötü aktörler tarafından YouTube'da kötüye kullanılan bir şiddete işaret etmek için yaptık. Hedefimiz, orijinal video yapanlar büyüyüp gelişebileceği sağlıklı bir ekosistem sağlamaktır.
Duyurudan sonra sorularınızı duyduk ve aşağıdaki SSS bölümlerinin cevaplarını görürsünüz. Dinlemeye devam edeceğiz - lütfen yardım edersek lütfen bize bildirin .

Kimseden ses çıkmıyor.... Onay alan var mı? (4 gündür bekliyorum)

ulen suzi sen bir güncellemeyi getir ben sana ne yapacağımı çok iyi biliyorum :D

Bekleyenler kervanına bende katıldım bakalım onaylanacak mı :) Hakkımız da hayırlısı arkadaşlar. Yalnız mesajda ocak sonu diyor youtube mühendisleri güncelleme yapa yapa sistemi bozdular herhalde :)

9. gün oldu hala herhangi bir değişiklik yok. Güncellemeden etkilenen yeni kanallarımın hiçbirinin para kazanması açılmadı. Eski olan kanalların para kazanması 3 gün içinde açıldı. Sıkıntı yeni açılan kanallarda küresel bi sorun anladığım kadarıyla adsense yabancı forumlarında 1000 e yakın post atılmış. Vietnam grubunda da özgün olmasına rağmen hala bekletilen kanallar var. Kimse yeni kanallarında onay alamamış. 20 şubatta nolacak bakalım.

eğer burada bir kaç kişinin yazdığı gibi kanallarını onaylatıp biz onaylatamıyorsak güncelleme bitmiş biz çözemiyoruz demektir o zaman büyük sıkıntı....

Onaylatma sorunu olanlar mesaj atabilir abonesini ve izlenme işini halledebiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri