4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
açıklamıyorlar ama muhtemelen reklam verenlerle sıkıntıları devam ediyor. youtup böyle giderse kendini saçma sapan ergen kanallarının game challenge kanal çöplüğü haline döner, dönmeye başladı bile. her taraf enes batur doldu..

Adamların paraya ihtiyacı kalmadı demekki

Bence büyük kanalların çoğunu onayladı şuan tekrar bekliyor

Bence büyük kanalların çoğunu onayladı şuan tekrar bekliyor

Bende öyle düşünüyorum. Çok fazla tepki aldılar twitter olsun facebook olsun. Büyük kanallar ve fanları çok baskı yaptı öyle olunca mecbur listedeki büyük kanalları onaylarken bir başka tepki çekmemek için 3,5 kişinin de spam veya ufak kanallarını onayladılar. Şimdi yine bekleyeceğiz.

Kaç tane büyük kanal varki onaylıcakları 1 günde hepsine bakarlardı spamları falan onaylamazlardı yada diğer bekleyen kanalları. Ara ara deneme yapıyorlar bence sistemi yakındır tamamen açarlar.

Para kazanması açık kanal gibi bir nimet varken niye para kazanması kapalı kanallarla uğraşıyorsunuz cidden anlamıyorum :)

youtup kendi geleceğiyle kumar oynuyor. bizim için kolay yada zor olması önemli değil aslında önemli olan stabil değil ne niye ne için olduğu belli olmayan amatör bir paylaşım ağına dönüştü.. bu bahar dönemi eğer kendilerine çeki düzen verip stabil bir sisteme kavuşmazlarsa dailymotion olmaya evrilecek.

susan'ı artık gönderme vakti geldi hala google neden youtube'un başında bu kadını tutuyor ?

para kazanma için başvuru kısmı tekrar aktif olan kanal için bugün başvuruda bulundum. beklemedeyim.

google'un pek çok dairesi var ama şuan youtup kadar zarar eden başka bir dairesinin olduğunu düşünmüyorum. geçen sene peugeot, opel'i aldı; bu sene almanlar bizi dolandırdı diye ağlamaya başladı. şimdi google ağlıyordur youtup sebebiyle.. 2013 de olan youtubun reklam hacmi şimdi hayal olmuş. sarı çizgi var ama reklam yok.

susan'ı artık gönderme vakti geldi hala google neden youtube'un başında bu kadını tutuyor ?

Son düzenleme:
Ekran görüntüsü atarmısın hocam o hata değildi sanırım dogru yeri hatırlıyorsam
Başlat yazan kısım hocam şartları kabul edip devam ediyorsun 2. Aşamaya geçmiyor.Ne yaptıysak geçmiyor aynı hata partnerden atılan bır kaç kanalda da var :S

hocam bende herzmn olan birşey o zaten. f5 ile 5-10 kez yeniliyorum en sonunda geliyor
O senin dediğin sayfa tam açılmayınca olan sorun bu başka açılıyor onaylıyorsun olmuyor :S Ama yinede bir deneyim dediğini teşekkür ederim hocam :)

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------

bu saçma bug yüzünden çöp oldu güzelim 3 yıllık özgün ingilizce kanal. 15 gündür denemediğim yol kalmadı maile falanda bakmıyorlar tek çözüm artık bu galiba :(

Hatanın sebebini buldum galiba f12'ye basıp konsol üzerinden kodlarına baktığımda şartları kabul edip onayladığımız sırada kod kısmında şu hata beliriyor;
"https://www.youtube.com/account_no_adsense_ajax?action_sign_up=1"
Yazılımcı arkadaşlar bu linke neden yönlendirilmediğini çözebilir belki.
Bu link açılmıyor 2. aşamaya geçmiyor.

O senin dediğin sayfa tam açılmayınca olan sorun bu başka açılıyor onaylıyorsun olmuyor :S Ama yinede bir deneyim dediğini teşekkür ederim hocam :)

Hatanın sebebini buldum galiba f12'ye basıp konsol üzerinden kodlarına baktığımda şartları kabul edip onayladığımız sırada kod kısmında şu hata beliriyor;

Adblock varsa kaldırıp veya devre dışı bırakıp tekrar dene.

sizinde açamadığınız kanalda video sayısı 1000 üzeri veya adsense hesabı askıda mı hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri