4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
reklam verenlerle henüz eski dönemi yakalamış değiller. nisan da düzelecek dediler bakalım beklemek dışın da çare yok. ellerin de olan reklam stoklarını da belirdikleri az sayı da olan kelime veyahut kategoriye veriyorlar. nisanı bekleyelim.

Benim problem sadece reklam çıkmaması değil sarı çizgi yok problem başka gibi hocam.Ellerindeki reklamları yayınlayacak video bulamasalar bile benim videolarda çıkmaz:)

reklam verenlerle henüz eski dönemi yakalamış değiller. nisan da düzelecek dediler bakalım beklemek dışın da çare yok. ellerin de olan reklam stoklarını da belirdikleri az sayı da olan kelime veyahut kategoriye veriyorlar. nisanı bekleyelim.

Bekliyoruz hocam partner olsa sorun olmuyacagını düşünüyorum ama partnere sokmakta zor.
Bizim sorun arkadaşında dedigi gibi reklam tamamen yok. Sarı çizgi olsa reklam cıkmasa anlasılır bi durum.
içerik ile ilgilide sıkıntı yok zaten 2 miz de farklı kategorilerdeyiz kısacası kanallar bugta kaldı sanırım =)

en son kanalı sildirip tekrar açtıracaklar başka bir şey gelmiyor aklıma

Arkadaşlar başka konu altından devam edin, Başlıga bakmadanmı yazıyorsunuz anlamadımki

ıncelemeye 2-3ay once gondermıs gecmıs olan varmı 2 kanalım var hala ıncelenıyor ınceledıklerı felan yok daha bakmamıslardır bıle.. yazıkya bırı 25bın abone organık kacmılyon ızlenım.. dıgerıde fena dııl.. bosa gıdıo ya ac parayı ya kapat komedıya

yinebaşka bir kanalda itiraz ettiğim sarı uleme cevap gelmiş. ve para kazanmaması gerekli demişler, yaş kısıtlamasına sokmuşlar.. sarı unlemli kanala itiraz 2 ay kadar oldu...
bunun gibi koşulları sağlayan ve para kazanma talep etitiğim kanallara hala cevap yok.
Para kazanma açılması söz konusu deil koşuları sağlayan kanallarımın...

Aklıma Türkiye de bu işi kapattılar mı ? diye sorular geliyor. Dünya geneli nasıl arkadaşlar yabancı forumlara bakan takip edenler yazabilir mi? global mi devam ediyor sorun. Yurt dışı yaşayanlar ne diyor bu konuda ?

yinebaşka bir kanalda itiraz ettiğim sarı uleme cevap gelmiş. ve para kazanmaması gerekli demişler, yaş kısıtlamasına sokmuşlar.. sarı unlemli kanala itiraz 2 ay kadar oldu...
bunun gibi koşulları sağlayan ve para kazanma talep etitiğim kanallara hala cevap yok.
Para kazanma açılması söz konusu deil koşuları sağlayan kanallarımın...

Aklıma Türkiye de bu işi kapattılar mı ? diye sorular geliyor. Dünya geneli nasıl arkadaşlar yabancı forumlara bakan takip edenler yazabilir mi? global mi devam ediyor sorun. Yurt dışı yaşayanlar ne diyor bu konuda ?

Asistan ile her alanda taramalar yaptım, para kazanması açık kanallar %1 kadar diyebilirim.

Reklamlarda dünya geneli sorun var. Ortada kanal olmadıgından incelemeleri bilmiyorum ne alemde ama yazanlardan anlaşıldıgı kadarıylan halen inceleme sorunu devam ediyor.Şu facede devreye girsede oda rahatlasa bizde rahatlasak.

Türklere özel bir durum yok. Reklamları yok adamların olay bu kadar basit.. Elde olanları da kendilerinin belirlediği sınırlı sayı da kelimelere veriyorlar. ilerde düzele de bilir, böyle yarım da gidebilir her sonuca açık belirsiz bir durum söz konusu. ne umut var ne umutsuzluk.... beklemek ve alternatiflere yönelmek dışında çare yok. yorekok ta benzer değerlendirme yaptı zaten.

Arkadailar WEB adsenselerdede durum böylemi ? malum youtubede reklam azılımına gidip WEB de mi değerlendiriyorlar dersiniz? yani WEB sektöre yönelme mi önem arz etti 2018 de ? WEB de adsense başvuruları nasıl YOUTUBE gibi sıkıntılı mı = sorma amacım genel ADSENSE REKLAM sorunumu onu saptamak. Fikri ve tecrübesi olan belirtebilir. . (Konu yu dağıtma deil, reklam sorununu irdileme için yazdım )

Türklere özel bir durum yok. Reklamları yok adamların olay bu kadar basit.. Elde olanları da kendilerinin belirlediği sınırlı sayı da kelimelere veriyorlar. ilerde düzele de bilir, böyle yarım da gidebilir her sonuca açık belirsiz bir durum söz konusu. ne umut var ne umutsuzluk.... beklemek ve alternatiflere yönelmek dışında çare yok. yorekok ta benzer değerlendirme yaptı zaten.

Her mesajda yorekok ile alakalı söz veya paylaşımları yapıyorsunuz, o dediğiniz kişilik biz spammerler için bir hiç. Egosu yüksek, özgün içerik ürettiğini sanan ama işi gücü saçmalık zırvanalık olan bir şahsiyet, benim düşüncem ve görüşüm bu tabi. Bazı kimseleri gözünüzde fazla büyütmeyin. Başkalarının ne dediği değil senin ne yaptığın önemli...

Her mesajda yorekok ile alakalı söz veya paylaşımları yapıyorsunuz, o dediğiniz kişilik biz spammerler için bir hiç. Egosu yüksek, özgün içerik ürettiğini sanan ama işi gücü saçmalık zırvanalık olan bir şahsiyet, benim düşüncem ve görüşüm bu tabi. Bazı kimseleri gözünüzde fazla büyütmeyin. Başkalarının ne dediği değil senin ne yaptığın önemli...

hay ağzınla bin yaşa hocam. Abiler bu adam YouTube Türkiye Admini falan değil, hepi topu günlük 50-100k izlenim alan bir içerik üreticisi. Bu forumda yıllarını bu işe adamış kim bilir kaç adam çıkar Yorekok'tan daha bilgili. YouTube sektörel olarak çöplüğe falan dönüşeceğini düşünmüyorum aksine bu adımlarıyla her eline kamera alan veletin youtube'dan sıkılıp uzaklaşmasını sağlayacak bir politika güdüyor YouTube. Komplo teorilerinden gerçekten nefret ediyorum, zırvalamaktan başka bir şey değil. Youtube giderse Daily yönelir insanlar, o da mı olmadı Facebook olur. Videodan bu kadar yüksek paralar döndüren YouTube'un çöp olup başka firmanın yerini alamayacağını falan mı sanıyorsunuz? Zamanında nokia-motorola-samsung egemenliğinin bir anda iphone ile yıkılması gibi. Yeni Medya artık internet, televizyon değil YouTube; canlı yayınlar bile YouTube'a kaydı farkında mısınız?

hay ağzınla bin yaşa hocam. Abiler bu adam YouTube Türkiye Admini falan değil, hepi topu günlük 50-100k izlenim alan bir içerik üreticisi. Bu forumda yıllarını bu işe adamış kim bilir kaç adam çıkar Yorekok'tan daha bilgili. YouTube sektörel olarak çöplüğe falan dönüşeceğini düşünmüyorum aksine bu adımlarıyla her eline kamera alan veletin youtube'dan sıkılıp uzaklaşmasını sağlayacak bir politika güdüyor YouTube. Komplo teorilerinden gerçekten nefret ediyorum, zırvalamaktan başka bir şey değil. Youtube giderse Daily yönelir insanlar, o da mı olmadı Facebook olur. Videodan bu kadar yüksek paralar döndüren YouTube'un çöp olup başka firmanın yerini alamayacağını falan mı sanıyorsunuz? Zamanında nokia-motorola-samsung egemenliğinin bir anda iphone ile yıkılması gibi. Yeni Medya artık internet, televizyon değil YouTube; canlı yayınlar bile YouTube'a kaydı farkında mısınız?

sormayın O adama ayar oluyorum, hatta youtube içinde en gıcık oldugum adamdır,sevimsiz herif

seversin sevmezsin o senin bileceğin bir şey ama youtup konusun da eleştirileri doğru şuan belirsiz bir ortam var. eleştrileri yerin de beklemek dışın da yapacak bir şey yok.

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

ortak noktamız o da son güncelleme de youtuba ayar olmuş bir de ordan bakalım.

sormayın O adama ayar oluyorum, hatta youtube içinde en gıcık oldugum adamdır,sevimsiz herif

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

youtubun reklam verenlerle anlaşamalarını bekleyeceğiz. youtup için umutlu yada umutsuz konuşmak yanlış olur bir kaç aya çizgisi belli olur. eğer bazı kelimeler de reklam çıkartmaya devam ederse o kelimelere odaklı çalışılacak ama çok sınırlı. yada kurumsal bir olaya doğru evrilecek fatih altaylı kanalını 1 ayda onaylattı mesela. şuan kimse bir şey diyemez bekleyelim görelim.

Şimdi Söz dizisinin bir bölümünü açtım, çıkan reklam herşeyi açıklıyor.
Eskiden hiçbirşey olmasa Teknosa reklamı dönerdi sağda, artık onlar bile yok.
Müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir ya işte Google'in yaptığı tamda bu.
Kim neden bu reklama tıklasınki?
:D
Reklam gelirleri tabiki düşer, hem yayıncı hemde yayınlayan için.

incil reklamının çok çıkmasının nedeni eskisi gibi reklam stoğunun ve çeşitliğinin olmamasın dan kaynaklı diye düşünüyorum. bir tane netfilix te dizi var o da çok sık çıkıyor. iler de anlaşırlar belki tekrar belli olmaz.

Şimdi Söz dizisinin bir bölümünü açtım, çıkan reklam herşeyi açıklıyor.
Eskiden hiçbirşey olmasa Teknosa reklamı dönerdi sağda, artık onlar bile yok.
Müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir ya işte Google'in yaptığı tamda bu.
Kim neden bu reklama tıklasınki?
:D
Reklam gelirleri tabiki düşer, hem yayıncı hemde yayınlayan için.

İnceleniyorda kalan bi kanalın 14 ünde çok küçük bi kazanç yansıdıgını gördüm analistiğe. Video bakınca normal reklam çıktıgını gördüm. Değişik bi olay

Arkadaşlar bende reklamlar çıkmaya başlamış bakalım düzeliyor sanırsam yavaş yavaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri