4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yakında yeni red onaylar gelmeye başlayacak tahminimce ama yine ucundan olursa isyan çıkar yt ye karşı :) :)

İncelemeye cevaplar bu kadar geçmi geliyor arkadaşlar. Valla günlük 5-6 k hitli kanallar boşa sayıyor.. 2 senedir.

Bu süreçte yeni bir kanal açıp %100 özgün ve kaliteli içerik üretmeye çalışan ve onay sürecine giren var mı? Eski değil yeni kanal olacak. Kolları sıvayıp kaliteli bir kanal oluşturmak gibi bir hayalim var

Beyler daha önceki sayfalarda izlenme ve abone aldığımı söylemiştim kanalım 4 aşamalıydı ve bir kaç gün önce para kazanması açıldı aktif şekilde para kazanmaya başladım konuya durumu yazacağım demiştim bilgilendirme amacıyla söylüyorum merak edenler için içerik tamamen özgün

Beyler daha önceki sayfalarda izlenme ve abone aldığımı söylemiştim kanalım 4 aşamalıydı ve bir kaç gün önce para kazanması açıldı aktif şekilde para kazanmaya başladım konuya durumu yazacağım demiştim bilgilendirme amacıyla söylüyorum merak edenler için içerik tamamen özgün

basvuruyu ne zaman yapmıstın? yani ne kadar surede onaylandı?

bugün oğlumun oyun oynayıp attığı, sonrasında izlenim ve abone alınca benimde telifsiz bireysel olarak atılmış sağda solda kaybolan videoları bulup attığım aniden patlayan bir kanal için para kazanma başvurusu yaptım. dedim belki kuzumun nasibidir. red yada onay gelirse paylaşırım bende bakalım

Kanalım tamamen özgün 25k abone var ve Şubat ayından beri incelemede. Aynı durumda olan var mı ?

1 ay önce ret yemiştik. Bugün tekrar başvurdum yarı özgün kanalım için.
Bakalım ne olacak, pek umutlu değilim zaten video falan da yüklemiyorum artık.

oyun kanalım 13 eylül'de 4000 saat 1000 aboneyi doldurdum. Daha cevap yok bakalım ne olacak.

Allah’ım şükürler olsun onaylandı az önce gece yarısı

pnQzg0.jpg

5 Eylül'de onaya giden özgün kanalım para kazanmaya uygun bulundu. O kadar mutluyum ki tarifi yok! :) Adsensesini pinsiz ingiltereye bağlamıştım. Pinli tr adsenseye geçirsem problem yaşar mıyım değerli arkadaşlar?

Son düzenleme:
5 Eylül'de onaya giden özgün kanalım para kazanmaya uygun bulundu. O kadar mutluyum ki tarifi yok! :) Adsensesini pinsiz ingiltereye bağlamıştım. Pinli tr adsenseye geçirsem problem yaşar mıyım değerli arkadaşlar?

Nasıl bir özgünlük hocam ? kendiniz video da var mısınız ?

abone ve izlenim satın alıp, onay alan var mı?

ızlenım ve abone satın aldım. izlenim satın aldıgım video eşleşen gönderdiler. geçen ayın 19 da başvurdum. Halen cevap bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

BzB21D.png

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:15 ----------

oVM7aq.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri