Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
13 ekim ve 10 Mart iki kanal beklemede.
13 ekim ve 10 Mart iki kanal beklemede.
O tarihten beri incelemede maalesef. Herkese dönmediler, red de etmiyorlar.10 marttan beri hiç bir haber almadınız mı kanalınıza dair? Yani 10 marttan beri bekletmek cok sacma değil mi? 1 hazirandan önce basvuran herkese döndük diyordu youtube?
bunu bilmiyordum hocam o saatte sıfırlanır sanıyordum ..![]()
ben kanalımda 35.000 saat izlenim varken tum videoları sildim. yeni 5-6 video yukledim. 35000 saat aynı sekilde duruyor.
videoları silince inceleme sayfasında saat aynı kalıyor. birsey sıfırlandıgı yok
hocam ben sildikçe saat düştü silindi sizin yanlışınız var 9 m izlenim vardı hepsi silindi sizin kalıyor diyorsun buna emin misiniz. Eğer kalıyorsa da bug falandır emin olun bir youtube kanal inceleyen modlar sizin kanala girince o istatikleri göz önüne alıyordur. Yada bende tek silindi.
son 2 ay içerisinde incelemeye gönderip onay veya ret alan var mı?
Youtube yardım formunda az önce karşılaştığım uzman yanıtı.
İncelemelerin tamamen bitmesi yaklaşık 2 ila 6 ay kadar sürecekmiş. Yetmemiş sonraki mesaj da daha uzun sürebilirmiş diye belitti.
Note: No one on this forum can help speed up the monetization review process. You are stuck in a queue with thousands of others and the reviewing and re-reivew process is currently taking on avg 2-6 months. It can take longer. Posting here will not make your review go faster as those responsible for review.
Youtube yardım formunda az önce karşılaştığım uzman yanıtı.
İncelemelerin tamamen bitmesi yaklaşık 2 ila 6 ay kadar sürecekmiş. Yetmemiş sonraki mesaj da daha uzun sürebilirmiş diye belitti.
Note: No one on this forum can help speed up the monetization review process. You are stuck in a queue with thousands of others and the reviewing and re-reivew process is currently taking on avg 2-6 months. It can take longer. Posting here will not make your review go faster as those responsible for review.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.