4k Saat ALINIR !

• Kullanıcı Unknow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

Unknow

Kayıtlı Üye
konu açmıştım ama konuyu bulamadım silmişler sanırım 4k saat satan varsa ulaşabilirmi

En ufak çalkantıda fiyatı 3e katlıyorlar, böyle piyasa mı olur. Yt'ye gelen güncelleme proxylerin fiyatını mı arttırdı da fiyat 3e katladı? Yoo, uyguna iş yapanlar çözüme ulaşana kadar bir müddet piyasadan çekildi diye tamamen fiyat yükseliyor. Biz de kanal satarken red gelince fiyatı 5e katlayalım, şartlar artınca 10a katlayalım :D

En ufak çalkantıda fiyatı 3e katlıyorlar, böyle piyasa mı olur. Yt'ye gelen güncelleme proxylerin fiyatını mı arttırdı da fiyat 3e katladı? Yoo, uyguna iş yapanlar çözüme ulaşana kadar bir müddet piyasadan çekildi diye tamamen fiyat yükseliyor. Biz de kanal satarken red gelince fiyatı 5e katlayalım, şartlar artınca 10a katlayalım :D

şu kanalları zaten 900e 1100 satanlara ayar oluyorum ustam kimse yanlış anlamasın bence en ucuz 1.750tl ve üstü olmalı

şu kanalları zaten 900e 1100 satanlara ayar oluyorum ustam kimse yanlış anlamasın bence en ucuz 1.750tl ve üstü olmalı

Bu dediginiz şeyin pahalıya izlenim satanlardan farkı yok. 300tlye izlenim satın alınıp onay alınabiliyorken. Bunu 1750tlye satmak ne kadar insaflı?

Bu dediginiz şeyin pahalıya izlenim satanlardan farkı yok. 300tlye izlenim satın alınıp onay alınabiliyorken. Bunu 1750tlye satmak ne kadar insaflı?

herkes onay alamıyor ama herkes 4k saat alabiliyor her kanal onaylansa evet haklısın birde bu adam kanalı alınca emin ol verdiği paranın 10 katını kazanıyor zaten spamdan oyüzden yorumun gereksiz

Katılıyorum sabit bir fiyatı olması gerekiyor misal 1500tl aşağısına veya yukarısına satış yasaklansın... Maliyeti az diyenler neden kanal alıyor madem öyle kendileri de yapsın :)

Kanal işinden çok uzak olduğunuz belli hacı abi :)

Son 4 sipariş hepsi red yemiş. Red sebebi tekrar içerik de değil.

Sorun ben de mi bilmiyorum, başka arkadaşlarda durum ne ortak bir görüşe çıkarsak en azından bir daha ki siparişlerimizi ona göre hazırlarız

hec4R4.jpg

4G7QXW.jpg

Pci48I.jpg

nLgTj9.jpg

izlenim 1000 lira olsun kanal 5000 lira. Öldürün piyasayı kimse iş yapmasın dükkanı kapatıp gidelim. Piyasa ne kadar ucuz o kadar canlı olur. Para döner ekonomiye can gelir bence. ızlenimci kazanır kanal satan kazanır spamci kazanır adsense satan kazanir pin satan kazanır forum ayağa kalkar. Hep beraber kalkınırız. Biraz makul ve insaflı olunmalı bence

izlenim 1000 lira olsun kanal 5000 lira. Öldürün piyasayı kimse iş yapmasın dükkanı kapatıp gidelim. Piyasa ne kadar ucuz o kadar canlı olur. Para döner ekonomiye can gelir bence. ızlenimci kazanır kanal satan kazanır spamci kazanır adsense satan kazanir pin satan kazanır forum ayağa kalkar. Hep beraber kalkınırız. Biraz makul ve insaflı olunmalı bence

ya dostum kanalın para kazanması acmak kolay sa tamam sen ac sat 500tlye hadi

ya dostum kanalın para kazanması acmak kolay sa tamam sen ac sat 500tlye hadi

Hocam ben bir olgudan bahsediyorum. Bu zincirleme bir durum. Krizi fırsata çevirirse herkes piyasa dönmez. 190 liraya izlenim satıp para kazanabiliyorsa izlenimci demekki maliyet kurtarıyor. 1000 liraya satıyorsa pk kanalı demekki kazanıyor Kendı adıma kanal pk açtırma yüzdem yüzde 70-80 civarı. Forumda tanıyan bilir.Kendi bütçemle kanal yapıp kendim kullanırım satıcı değilim . Kolaysa deyip herkesi kendin gibi görme. Senin için zor olabiliir. Herkes fikrinde düşüncesinde hür. Benimle de rica ediyorum polemiğe girme. Kimin ne olduğunu kimse bilmez. Ön yargılı düşüncelerini kendine sakla. Selametle

Hocam ben bir olgudan bahsediyorum. Bu zincirleme bir durum. Krizi fırsata çevirirse herkes piyasa dönmez. 190 liraya izlenim satıp para kazanabiliyorsa izlenimci demekki maliyet kurtarıyor. 1000 liraya satıyorsa pk kanalı demekki kazanıyor Kendı adıma kanal pk açtırma yüzdem yüzde 70-80 civarı. Forumda tanıyan bilir.Kendi bütçemle kanal yapıp kendim kullanırım satıcı değilim . Kolaysa deyip herkesi kendin gibi görme. Senin için zor olabiliir. Herkes fikrinde düşüncesinde hür. Benimle de rica ediyorum polemiğe girme. Kimin ne olduğunu kimse bilmez. Ön yargılı düşüncelerini kendine sakla. Selametle

:) tamam reis iyi forumlar

proxyler neden patlar? çalışmaz hale gelir?
şunun için olabilir mi? 1 ip den 100 kişi aynı anda izlenim yaptırıyorsa youtube o ip yi mi banlıyor ve izlenim saymıyor?

bunu şunun için soruyorum. hani nasıl mail satıcıları 100 300 neyse sattığı maili, kanalı bir başkasına revize etmiyor. bir babayiğit çıksa formdan, sadece kişiye yönelik proxyler revize etse ve kanalına izletme yapacaklar ise o kişiden sürekli alım yapsa. topluca kazanabilsek? bot yazan bir arkadaş vardı. o da botu günden güne geliştirir zaten. oh mis :)

Hocam iyi günler, pm atarsanız yardımcı olayım

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri