⭐ 4K Views İzlenme Botu ⭐ Sosyal Medya, Website Hit Botu ⭐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piyasanın ölme sebebi bu botmu acaba kanal fiyatları 500 liraya düşmüş .d Hayırlı satışlar

Gayet Başarılı 5 üzrinden 4 veriyorum 1 puanı çoklu link yok diye kestim çoklu Random linkler eklenebilir Başarılar....

bi siteden proxy aldım ipv6 ama programa nasıl entegre edilecek arkadaşlar birisi yardımcı olabilir mi

bi siteden proxy aldım ipv6 ama programa nasıl entegre edilecek arkadaşlar birisi yardımcı olabilir mi

Selamlar,

* Hangi alanda kullanım sağlayacaksanız, o alandaki proxylerim bölümüne

İP:Port , yani ipnizi ekleyiniz

* Seçenekler Kısmında "Proxy yönetim" bölgesinde
user pass mevcut ise user pass bilgisi ekleyip Etkinleştiri "Yes" yapınız
user pass bilgisi ile değil direkt bağlantı sağlanıyorsa Etkinleştiri "No" Yapınız

Mevcut pc ipnizi kullanmak için Free proxy -- My Pc İp seçiniz
Free Proxy kullanım için Free Proxy --- VPN 1 & VPN 2 & VPN 3 Seçim yapabilirsiniz.

Vultr ile proxy server oluşturup kullanabilen var mı? Proxy server oluşturduktan sonra proxyi kullanana kadar bad oluyor 5 dakika içinde.

Youtube da işe yarıyor mu bu, izlemelerde düişme olmuyor mu?

Youtube da işe yarıyor mu bu, izlemelerde düişme olmuyor mu?

Merhaba Hocam youtubede tabiki yarıyor birden çok özellik bulunmakta bunlardan birtanesinden bahsedersek videonuzu youtubede sayfa sayfa arattırarak izlemesidir.Bunun gibi birden çok özellik mevcuttur konuyu detaylı incelemenizde faydalı olacaktır

"İzlenmeler düşme oluyor mu" Her sistemde her halukarda olacaktır bunu aşmanın en etkili yolu proxy dir proxyleri aldığınız yer önemlidir. Bu yazıyı sadece youtube için yazacak olursak Youtube izlenimlerde proxy çok önem vermektedir, ucuz maliyetli ipv6 tercih ediliyor lakin mobil proxy bu konuda daha etkili ve kalıcıdır.
Proxy Alabileceğiniz çok site mevcuttur burada tek tavsiyemiz Test etmeden hiç bir siteden almamanızdır.

Proxy Tercih Listesi : https://bit.ly/3eSLVib

Son düzenleme:
suan bu yazılım ile 4 k saat kasan varmı ? tamamlanma süresi kaç gün bunların detayını verebilirmi.

izlenmeler siliniyor arkadaşlar ip6-ip4-mobil proxy hepsi denendi

izlenmeler siliniyor arkadaşlar ip6-ip4-mobil proxy hepsi denendi

Skypden detaylı çalışmanızın yazınız yardımcı olmaya çalışalım.
Youtube her gün güncelleme geliyor. Youtube için Mobil Proxylerde ben sorun görmüyorum yani geribildirim ilk defa sizden aldık değerlendirelim.

**

4k Views v9.3.1 yayında.

Facebook Live
https://www.youtube.com/watch?v=KrAPUNnlY5U

Proxy List Pull - Proxy Liste Çek
https://www.youtube.com/watch?v=ux5jQ_VB-SI

Facebook canlı yayın izleme stabilleştirildi.

Hesap Giriş Stabil düzeye indirgendi.
Proxy List Çek Eklendi.(Entegreli site sayısı arttıralacaktır.)

Son düzenleme:
geldim geldim sağolsun skype den ilgilendi her zaman. proxyleri onlinesim den aldım hocam aksilik niye silindi bilmiyorum. kontrol ettim almadan ip adresi değişiyor sürekli 2 dakikada yeni ip adresi sağlanıyor izlenmeler artıyor ertesi gün siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri