5 Gün tbm o.95 Dolar ??

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Enes

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 5 gün oldu başlayalı ve forumda ki çoğu konuyu okuyup youtube ile ilgili bigi almaya çalıştım.Öğrendiğim kadarıyla 5 fün önce başladım işe koyulmaya şuan kanalımda 15 e yakın video var toplam izlenim 1500 civarı fakat dikkatimi çeken şey bugünkü tbm oranı 0.95 dolar idi. en başta tabi daha yüksekti 1.65 idi sonra tık artınca düştü.Yüksek olmasının sebebini merak ediyorum acaba bugün adwords kelime aracı ve youtube kelime aracından tags ları düşük olanları seşçtim diye olabilrmi?
Sizde fikrinizi sunrasanız sevinirim resmi aşağıda mevcut

Adam farkında olmadan niche kelime çalışması yapıp başarılı olmuş :D sonra biri gelip 200 liraya niche calışması yapayım diyor, azcık uğraşsa araştırsa herkesin yapabileceği birşey

İzlenim ve tıklanma arttıkça düşer o tbm zaten. Daha çok az olduğu için sende öyle gözüküyor ama artınca görürsün :) Ama yinede yüksek yani nerdeyse 1 dolar

Adam farkında olmadan niche kelime çalışması yapıp başarılı olmuş :D sonra biri gelip 200 liraya niche calışması yapayım diyor, azcık uğraşsa araştırsa herkesin yapabileceği birşey

Ayrıca dediğin yanlış. Niche o kadar da kolay bir iş değil. İlk denemende başarısız sonuçlar aldığında bunun farkına varırsın :D

keske sende yapabilsen :)
hem ne biliyorsun o adamin benim calisma yaptigim kisi olmadigini? ( saka bir yana verileri zaten pek tutarli degil, isi bilenler hemen anlar ve buna niche calismasi demez, yakinda banlanir der ) sana da kedi-ciger ikili

arkadaşlar anlamadım şimdi ben kelime çalışması yaptm ve başarılı oldum şimdide banlanma ri****mi var biraz daha açık kouşursanız sevinirm niche konusunuda okudum ona göre bişeler yapmaya çalıştım benimle durumumu paylaşırsanız iyi olur ...

Yanlış birşey yapmadıysan banlanmadan korkmana gerek yok ama izlenimin azda olsa tıklama oranların cidden yüksek. Buda normal olan birşey olmadığı için göze çarpabilir.

yasak olan bir şey yapmadım o zaman sıkıntı yok tutturduk daha ilk haftadan galiba :D

Burda anormal bi durum yok arkadaslar, niche ile ilgili bir durumda degil.Arkadas sadece bugün yüksek kazanc veren bir reklam tiklattirmis (yani izleyen kisi tiklamis), buda ortalamasini bir anda artirmis eski tbm siylede kiyaslarsak bir adet reklam 8$-8,5$ civari vermis bugün..Bütün olay bu..

Eger diger günlerdede bu rakamlar devam ederse, o zaman basarili bir niche kanal yapmis diyebiliriz arkadas icin..

peki bu kanalın bu şekilde devam etme olasılığı nedir ? tahmininizce ?

peki bu kanalın bu şekilde devam etme olasılığı nedir ? tahmininizce ?

Kanalinizi özellikle tbm si yüksek , özel bir kategoridenmi sectiniz ? Yani bütün bu calisma bilincli yapildi ise, bugün ilk meyvelerini vermeye baslamis diyebiliriz..Ama ben genelde , önce herseyin kötüsüne hazirlarim kendimi..Su asamada beklemekten baska caremiz yok, sizde ileryen günlerde 2-3 gün sonra bir daha konuyu güncellerseniz (yeni verilerle)..Daha aydinlatici olur..

özel bir kategori seçmedim.Sadece forumun ve başka forumlar niche ile ilgili kısımlarını okudum kelime seçimine biraz dikkat ettim ama hiç bu kadar yüksek tbm gelceğini tahmin etmedim tevafuk oldu.Peki ben şimdi bu kanalda hiç bir şeyi ellemesem video yüklemesem bu böyle devam edermi ? Yoksa video yüklememle alakası yokmu bu işin ???

Yeni videolar yüklemen eski attigin bu videolarinda cikacak kaliteli reklamlari etkilemez ama yine de 100 % icin rahat olsun diyorsan 2 gün daha sabret..yarin birgün , tbm lerin düser gibime geliyor..

evet arkadaşlar tbm ilk önce 0.20 ye sonrada 0.10 a düştü tahmin ettiğiniz gibi olsun buda iyi :D ama izlenme alamıyorum ne tavsiye edersiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri