5 günde onay geldi :)

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
5 gün önce bot izlenme abone ile onaya giden hesap yeşilleri yaktı, bugüne kadar hiç red yemedim, umarım diğer kanallar da yemez.

Hepinizin dolayı yeşil olsun arkadaşlar.

anqdr7.jpg

Kanal link ver inanayım bot izlenme abone olduğu ne malum?

Gözünüz aydın hayırlısı olsun.
Yüklediğiniz videolar yani izlenim çektiğiniz videolar oyun üzerine mi? Sizin görüntü ve sesiniz var mı? Daha önce kanalda spam videolar var mıydı yoksa 0 kanal mı hocam.

hayırlı olsun. Kanal özgün müydü? yani sesiniz veya yüzünüz var mıydı?

1.Abone ve izlenim kimden aldın,
2.izlenim ve abone kaç günde tamamladın.
3.Kanalında kaç video var. ( her video izlenim gönderdin mi ? )
3.Adsense hangi ülke.

Tebrikler başarılar dilerim.

Gözünüz aydın hayırlısı olsun.
Yüklediğiniz videolar yani izlenim çektiğiniz videolar oyun üzerine mi? Sizin görüntü ve sesiniz var mı? Daha önce kanalda spam videolar var mıydı yoksa 0 kanal mı hocam.

hayırlı olsun. Kanal özgün müydü? yani sesiniz veya yüzünüz var mıydı?

Hayırlı olsun. Yapan kendini biliyor. :D

1.Abone ve izlenim kimden aldın,
2.izlenim ve abone kaç günde tamamladın.
3.Kanalında kaç video var. ( her video izlenim gönderdin mi ? )
3.Adsense hangi ülke.

Tebrikler başarılar dilerim.

Teşekkür ederim arkadaşlar, kanal özgün değildi yüzün gözün gözüktüğü 240p kalitede videolarla aldım onay. Ben hiç özgün video atmadım, ama hep de onay aldım. Abone ve izlenimler bottur, botu [MENTION=56834]excuse128[/MENTION] hocamdan temin ettim, başkasıyla çalışmadım hiç. Buradan kendisine de bir gönderme yapayım biraz yavaş çalışıyorsun :D Ama garanti konusunda 30günü geçen kanala bile teminat sağladı.

Sonuca odaklanırsak başarılı :)

Uyarı yapayım. Açılan kanallar bir süre sonra Youtube'un otomatik sisteme takılıyor tekrar kapanıyor. Sebebi tekrarlanan içerik. Kısaca özgün video atmazsanız kanalın para kazanma durumu tekrar kaybolacaktır.

100k aboneli özgün kanal tekrarlanan içerikten pk red yedi :D full organik herşey .. güler misin ağlar mısın :D

Bende dün gece onay aldım hayırlısı olsun benimkinde ses yok yüz yok elim sadece gözüküyor.

neden 240p ? onay surecinde kopya içerikten botlara yakalanmamak içinmi acaba

Hocam ortalama ne kadar izlenme onayı getirdi özel değilse yazar mısınız

Uyarı yapayım. Açılan kanallar bir süre sonra Youtube'un otomatik sisteme takılıyor tekrar kapanıyor. Sebebi tekrarlanan içerik. Kısaca özgün video atmazsanız kanalın para kazanma durumu tekrar kaybolacaktır.

Videoların özgün olmadığını ben bile anlamam dışarıdan baksam, youtube asla görmemiş videolardan oluşuyor bunlar.

100k aboneli özgün kanal tekrarlanan içerikten pk red yedi :D full organik herşey .. güler misin ağlar mısın :D
Geçmiş olsun hocam tekrarlanan içerik konusu bence bütün kanallara verilen rastgele bir sebep.

neden 240p ? onay surecinde kopya içerikten botlara yakalanmamak içinmi acaba
İnternetim dram filmleri gibi hocam o yüzden :D 1080p yüklemek isterdi gözlüm ama bu da onay aldı.

Hocam ortalama ne kadar izlenme onayı getirdi özel değilse yazar mısınız

Kendim de başka kanallarımdan trafik çektim, ortalama 10-15k izlenme var (dk olarak 6bin dk)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri