Bekir SeyHanLi
Yasaklanmış
Arkadaşlar Reklamlar Tamamen Açıktı Sıkıntısız Fakat İzlenme Oranıyla Tık Çok Dengesiz Gitmeye Başladı Bu Günlerde Sebebi Ne Olabilir Sizce ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bekir abi ben enesdün benimde öyleydi 5.5 k izlenim 35 tık bilmiyorum ay başı diye olabilir
ben korkmaya başladım valla10 K gösterime 500 tık. her zaman bu civarda tık. ban yemem umarım.
vay arkadaş benim izlemeler panele bile yansımadı ve 9 tık var yok mu bana yardımcı olabiliecek biri allah rıza için yaw?
Panele yansımadı bile derken. Hangi panelden bahsediyoruz.
konu bu: http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/4190-bende-bir-patlama-yasadim-ama.html
hocam panel dediğim işte günlük istatistikler
ilgili SS bu: http://www.ytpara.com/43949-post7.html
istatistikler anlık yansımayabilir. bekle biraz kesin yansıyacaktır. yansımaması imkansız. ama şöylede bir durum var. youtube de bir videon 100 k izlendi diye adsensede 100 k olacak değil. yani adsense gösterimlerin hepsini saymıyor. aslına bakarsan gösterimlerin hepsini sayıyor tıklamaları da sayıyor. ama sonra adsense yazılımcığı bir bakıyor. bu ney laaaaan diyor. başlıkta çocuk kaydıraktan kayıyor yazısı var. açıklamada farklı birşey etiketler çok farklı. hemencik eşleşmeyen reklam isteği olarak hanene yazıyor. gösterim olarak göstermiyor. yoksa adsense ve youtube sayımları birebir aynı. ADSENSE raporlarından HEDEFLEME TÜRLERİ bölümüne tıklarsan asıl orada kaç gösterim aldığını ve kaç tanesinin geçersiz olduğunu yani eşleşmeyen olduğunu görürsün. bende 100 k gösterim varsa 300 k da eşleşmeyen var.
yani farklı etiket girmek kazancı düşürüyormu demek oluyor bu?
muslera videolarına farklı etiket koyduğunu söylemişti bir yorumunda..
örnek;
100 reklam isteği varsa 15 eşleşiyorya
farklı etiket girince 100 reklam isteği varsa 25 eşleşiyor.
sonuç olarak her türlü eşleşmeyen reklam isteği oluyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.