5 K Gösterime 17 Tık Ne Kadar Adil Youtube ?

Bekir SeyHanLi

Yasaklanmış
Arkadaşlar Reklamlar Tamamen Açıktı Sıkıntısız Fakat İzlenme Oranıyla Tık Çok Dengesiz Gitmeye Başladı Bu Günlerde Sebebi Ne Olabilir Sizce ?

pusjl.png

bekir abi ben enes :D dün benimde öyleydi 5.5 k izlenim 54 tık bilmiyorum ay başı diye olabilir.Çünkü ben normalde 1k izlenime 50 tık alırdım yani .

Niche kanal işe yaradı galiba dün 0.35 den 5 tık 0.21 den 2 tık 0.17 den 3 tık almışım :D

Kaliteli reklam çıkmazsa pek fazla tıklanma olmuyo dün 16 K izlenime 340 Tık aldım.

benimde tıklanmalar tam tersine bu ara arttı ama tbm düştü to % 10 un altına düşmüyor bir türlü birazda korkuyorum açıkcası youtubenin sağı solu belli olmaz banlayıverir :)

ben korkmaya başladım valla :) 10 K gösterime 500 tık. her zaman bu civarda tık. ban yemem umarım.

Sanırım bu konuda rekor bende ya... 100K gösterime 134 TIK..... :D

ben korkmaya başladım valla :) 10 K gösterime 500 tık. her zaman bu civarda tık. ban yemem umarım.

vay arkadaş benim izlemeler panele bile yansımadı ve 9 tık var yok mu bana yardımcı olabiliecek biri allah rıza için yaw?

Keyword elite programini kullanirsaniz tik sayinizda artis gozlemlersiniz keyword eliteden kim hangi kelimede reklam veriyor tbm si kac gorup etiketlere girip reklamlari kendi vidiolariniza cekebilirsiniz

istatistikler anlık yansımayabilir. bekle biraz kesin yansıyacaktır. yansımaması imkansız. ama şöylede bir durum var. youtube de bir videon 100 k izlendi diye adsensede 100 k olacak değil. yani adsense gösterimlerin hepsini saymıyor. aslına bakarsan gösterimlerin hepsini sayıyor tıklamaları da sayıyor. ama sonra adsense yazılımcığı bir bakıyor. bu ney laaaaan diyor. başlıkta çocuk kaydıraktan kayıyor yazısı var. açıklamada farklı birşey etiketler çok farklı. hemencik eşleşmeyen reklam isteği olarak hanene yazıyor. gösterim olarak göstermiyor. yoksa adsense ve youtube sayımları birebir aynı. ADSENSE raporlarından HEDEFLEME TÜRLERİ bölümüne tıklarsan asıl orada kaç gösterim aldığını ve kaç tanesinin geçersiz olduğunu yani eşleşmeyen olduğunu görürsün. bende 100 k gösterim varsa 300 k da eşleşmeyen var.

bende de 8 k ya 50 tık gelmiş-ama youtubdaki izlenimle adsense ninki tutmuyor-adsensede izlenim neden az gözüküyor bilen varmı?

videonun içinde reklam çıkmazsa adsenseye 1 izlenim bile yansımaz.

istatistikler anlık yansımayabilir. bekle biraz kesin yansıyacaktır. yansımaması imkansız. ama şöylede bir durum var. youtube de bir videon 100 k izlendi diye adsensede 100 k olacak değil. yani adsense gösterimlerin hepsini saymıyor. aslına bakarsan gösterimlerin hepsini sayıyor tıklamaları da sayıyor. ama sonra adsense yazılımcığı bir bakıyor. bu ney laaaaan diyor. başlıkta çocuk kaydıraktan kayıyor yazısı var. açıklamada farklı birşey etiketler çok farklı. hemencik eşleşmeyen reklam isteği olarak hanene yazıyor. gösterim olarak göstermiyor. yoksa adsense ve youtube sayımları birebir aynı. ADSENSE raporlarından HEDEFLEME TÜRLERİ bölümüne tıklarsan asıl orada kaç gösterim aldığını ve kaç tanesinin geçersiz olduğunu yani eşleşmeyen olduğunu görürsün. bende 100 k gösterim varsa 300 k da eşleşmeyen var.

yani farklı etiket girmek kazancı düşürüyormu demek oluyor bu?
muslera videolarına farklı etiket koyduğunu söylemişti bir yorumunda..

yani farklı etiket girmek kazancı düşürüyormu demek oluyor bu?
muslera videolarına farklı etiket koyduğunu söylemişti bir yorumunda..

örnek;
100 reklam isteği varsa 15 eşleşiyorya
farklı etiket girince 100 reklam isteği varsa 25 eşleşiyor.
sonuç olarak her türlü eşleşmeyen reklam isteği oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri