Şimdi girip 36100 veriyorum.Ya da bana açıktan bi binlik tosla valla ihaleye fesat sokarım haaa.
![]()
En düşük arttırma limiti 1000 tl hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi girip 36100 veriyorum.Ya da bana açıktan bi binlik tosla valla ihaleye fesat sokarım haaa.
![]()
37 binde ben yazdım.50kya kadar yolu var![]()
37 binde ben yazdım.50kya kadar yolu var![]()
Hocam o dediğin istisnalar zaten çoğuda açtırdı illaki açılır ama flaga çare yok fakat 10 tane sorun yaşayan varsa binlercede sorunsuz ayakta duran youtube bu binlerce özgün kanal var %90'ıda kapansa bile tekrar açılıyor.Flaga gelince her işin bir zorluğu var garanti hiçbir iş yok bu dünyada
Mehmet gerçekten tostlara o kadar malzeme koyuyor mu ?bunu merak ettim videoda bol keseden dolduruyor da
Nadirde olsa oluyor ama kapanma riski az olan bir kanal bile alsan ki forumda arada denk gelir aylık bin lira kazandırsa 2-3 bine alırsın kanal 4/5 ay ayakta dursun kazancıda artıcağı için müthiş bir kâr yapmış olursun ama her işin bir riski vardır risksiz iş olamaz riske girmeden kazanç olmuyor hepimiz diken üstündeyiz bu bir gerçek.
Üniversitede bi işim vardı onun içinilk defa sakaryaya gittim serdivanda günlük ev kiralayıp kaldım 1 hafta hemen hemen gezebilecegim her yerini gezdim sakaryanın cok hoşuma gitti özellikle cogu kavşakta trafik ışıgı olmayışı falan oturdum saatlerce ışıksız yogun bir kavşagı izledim insanlar birbirlerine cok saygı duyuyordu hayretler içerisinde kaldım.Kayseride adım başı trafik ışıgı var.
Karasunun sahili cok güzel ve cok uzun akdenizde yok öyle bi sahil istanbula o kadar yakın olupta gelişememe nedenini merak ettim ama kısa zamanda cok parlayacagını tahmin ediyorum o nedenle ufak bi ev aldım bu yazı da karasuda gecirmeyi planlıyorum bi aksilik olmaz ise 3 5 saglam video tutturursam ve satabilir isem bi de dükkan kapatırım sahilden sanırım işallah![]()
Ben o siteye beş kuruş vermezdim
Öncelikle bu tarz siteler sürekli türer durur. Yarın aynı siteden onlarca daha görebilirsiniz. Verdiğiniz parayı bile çıkaramazsınız sonra...
İkinci olarak da bana mı öyle geliyor yoksa site çok mu özensiz. Haber için eklenen küçük resimler şablona tam oturmamış bazı yerlerde mesela. Yazı boyutları bazı yerlerde rahatsız edecek kadar küçük. Site mobil için olsa gerek ortaya sıkıştırılmış köşeler bomboş. Ziyaretçi tutma potansyeline sahip değil bence. Sadece domainden dolayı index almış iyi ziyaretçi çekiyor yoksa ziyaretçi tutamaz gibi geliyor bu site...
Cidden 100k eder mi ya bu site...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.