50-100bin Arası Yatırım Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Hocam ne güzel icraat tavsiyesi vermişsiniz öyle :) Zaten bu devri yıllardır o tavsiyenize uyanlar yüzünden yaşamıyor muyuz?

arkadaşın tavsiyesi güzel aslında ama eleştirel olarak bakıldıgında açıkcası size hak vermedim degil hocam bence dogru da söylüyorsunuz.

1 artı 1 daire alıp içine temel yaşam eşyaları koyarsanız .. eşyalı kiraya verirsiniz.
hem gayrimenkul değeri artarken hemde bütceye ek gelir elde edersin.

E-satış sitesinden icra ihaleleri var. Her ilçe için ayrı ayrı kontrol edin. Elektronik teklif verin kestirdiğinize. Tutan olursa taşınmazlardan büyük kâr edersiniz. Bir taşınmazdan 250 bin tl kâr kazananlar oluyor. 60 binlik arsalar 35e falan gidiyor.

icralık mal satın almak caiz değil diyorlar ama hatırladığım kadarıyla

---------- Spam Engelliyici 19:28 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Eğer ben bu işi kıvırırım diyorsan amazon fba'e gir derim.

bilgim ve araştırmam var bu konuda ama riski göze almak istemiyorum pek korku var açıkçası

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

1 artı 1 daire alıp içine temel yaşam eşyaları koyarsanız .. eşyalı kiraya verirsiniz.
hem gayrimenkul değeri artarken hemde bütceye ek gelir elde edersin.

bu da çok mantıklı tabi

hocam taşeron firmaları nerden nasıl bulabilirim mutahitten alın demek istiyorsunuz galiba

hocam muteahhıtten alırsınız evet uyguna denk gelır eger erken alırsanız ama ıyı bır fırma olmak sartıyla..
fakat taseron fırmalar muteaahhıtten ıs karsılıgı daıre felan alırlar hep nakıt calısmazlar.
oyle olunca taseron evı bıran once nakıte cevırmek ıcın uyguna bırakır veya bırktırırsınız nakıt dıyınce.
bence muteahhıtten alcagınızdan bıraz daha uyguna gelır oyuzden ole soledım..
daıreyı bınayı begenıp konuscaksınız soracaksınız gorevlısıne soracaksınız..

Bence dolar alma daha ne kadar artabilir ki, faize yatır yada hisse senedi al, thy petkim aselsan tavsiye ederim

Sakın arsa veya ev alıyım deme. Sene sonuna kadar mutlaka dolarda dursun para en kötü seçimden bir ay sonrasına kadar dolarda bekle

arkadaşlar dediğim miktarlarda paramı değerlendirmek istiyorum banka faizine hiç bulaşmak istiyorum riski çok az olan yatırım fikirleri düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.maksadım parayı daha da büyütmek ama kafamı hiç ağırtmayacak iş/ler yapmak istiyorum.teşekkürler bereketli ramazanlarınız olsun.

sizin hani borcunuz vardı, bir ara konu açmıştınız zor durumdaydınız, nasıl acaba borcunuzdan kurtulup üzerine 100k para yaptınız, cevap verebilirmisiniz

Açıkçası parayı yükseltmek yerine kendi bilgi ve tecrübeni yükselt derim. ilgi alanın olan veya geleceğin mesleklerini ihtiyaçlarını araştırıp onları öğren eğitimlerini al derim. Hatta daha fazla paran varsa hiç bekleme direk yurt dışına çık hem medeniyet görürsün hem ufkun açılır daha vizyonlu düşünürsün.

Açıkçası parayı yükseltmek yerine kendi bilgi ve tecrübeni yükselt derim. ilgi alanın olan veya geleceğin mesleklerini ihtiyaçlarını araştırıp onları öğren eğitimlerini al derim. Hatta daha fazla paran varsa hiç bekleme direk yurt dışına çık hem medeniyet görürsün hem ufkun açılır daha vizyonlu düşünürsün.

bilgi ve tecrübemi yükseltmek isterim istemesine de ama öyle elle gösterilecek çok da sevdiğim bir ilgi alanım yok malesef ama yine de aklımda tabi.yurt dışı da aklımda ama çalıştığım için herhalde sadece turist olarak gidebilirim maksimum bir ay o da

pek bir etkisi olmaz abi vizyon sahibi olan yurtiçi yurtdışı hep öyledir.Kafasına elma düşüp adam yer çekimini bulmuş daha ne olsun :)

En güzel yatırım ; limon bahçesi yada zeytin bahçesi yapmak

tavsiye etmiyorum böyle 50 bin tlm vardı. kalkınma bankası hissesi almıştım 7 tl filandı hisse başına sonra 60 tl oldu ama ben 35 tl civarlarında satmıştım. 250 bin tl ile çıkış yapıp sonra ev aldım. umarım yıkılmaz :)

Yapabileceğin en mantıklı şeyi sana söyliyim. İnternet işlerine ilgin varsa, güzel birtane gelirli web sitesi alacaksın. Aylık 7-8 bin lira gelirli. Geliştirip bu site ile öğrenecek ve aynı zamanda bu işlere gireceksin. Hemde 1-2 yıla paranı amorti edip üstüne güzel miktarlar katacaksın

Yapabileceğin en mantıklı şeyi sana söyliyim. İnternet işlerine ilgin varsa, güzel birtane gelirli web sitesi alacaksın. Aylık 7-8 bin lira gelirli. Geliştirip bu site ile öğrenecek ve aynı zamanda bu işlere gireceksin. Hemde 1-2 yıla paranı amorti edip üstüne güzel miktarlar katacaksın

Merakliyim site islerine ama buyuk paralar yatirilir mi sanal islere bilmiyorum olumsuz bir durum olursa paran cop olur

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

tavsiye etmiyorum böyle 50 bin tlm vardı. kalkınma bankası hissesi almıştım 7 tl filandı hisse başına sonra 60 tl oldu ama ben 35 tl civarlarında satmıştım. 250 bin tl ile çıkış yapıp sonra ev aldım. umarım yıkılmaz :)

Hisse senedi mi alayim hocam

---------- Spam Engelliyici 18:59 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

pek bir etkisi olmaz abi vizyon sahibi olan yurtiçi yurtdışı hep öyledir.Kafasına elma düşüp adam yer çekimini bulmuş daha ne olsun :)

En güzel yatırım ; limon bahçesi yada zeytin bahçesi yapmak

Bu paralara bulunurcmu bahce k bulunsa davtekrar satarsam kar olur mu kolayca satabilir miyim

hisse senedini bir kaç parçaya bölerek alabilirsin. Ben genelde öyle yapıyordum riski bölmüş oluyorsun. hisse senedi hakkında biraz bilgi edinmelisin tabi ki googledan baktığımda hisse senedi ile ilgi böyle bir sayfa buldum detaylı anlatılmış https://www.alnusyatirim.com/hisse-senedi

Kesinlikle tarla arsa al
2011 de 25k param vardı
Arsa alıyordum son anda vazgeçtim gittim araba aldım
şimdi almadığım arsa nın değeri 150 k
Arabanın değeri 35

bence hisse senedi falan alma, paranın değerinin düşmesini istemiyorsan altın yada dolar al, 3 5 yıl sonra iyi kar etmek istiyorsan mutlaka arsa al, istanbul arnavutköy civarlarında yada başka yerde olabilir
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri