Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen Ayki Kazancımla 1 Adet Kantin İşletmesi Aldım 5 Yıllık Bu Bölgedeki En mükemmel Kantin Oldu İmkanınız Var İse Böyle Birşey Yapın Derim Kazancı Çok Güzel
Geçen Ayki Kazancımla 1 Adet Kantin İşletmesi Aldım 5 Yıllık Bu Bölgedeki En mükemmel Kantin Oldu İmkanınız Var İse Böyle Birşey Yapın Derim Kazancı Çok Güzel
hocam Kantin İşletme Belgesi Lazım İhale Usulü Oluyor En Yüksek İhaleyi Veren Alıyor 5 Yıl İşletme Hakkını İnce Hesap Yapmak Gerekiyor İhale Bedelleri Okuluna semtine ve öğrenci sayısına göre değişir benimki 30 tl civarına mal oldu 324 öğrenci ortaokul ayda ilk aydan hesapladım 4 k gimbi bir kar bırakmışne kadara mal oluyor detaylı pm rica edebilirmiyim ?
ihale usulü hocam iş bağlama yok parayı basan alıyorbu tür şeyler ihale usulü değil mi hocam? hangi ildesiniz? iş nasıl bağlanıyor?
hocam Kantin İşletme Belgesi Lazım İhale Usulü Oluyor En Yüksek İhaleyi Veren Alıyor 5 Yıl İşletme Hakkını İnce Hesap Yapmak Gerekiyor İhale Bedelleri Okuluna semtine ve öğrenci sayısına göre değişir benimki 30 tl civarına mal oldu 324 öğrenci ortaokul ayda ilk aydan hesapladım 4 k gimbi bir kar bırakmış
---------- Spam Engelliyici 03:14 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------
ihale usulü hocam iş bağlama yok parayı basan alıyor
milli eğitim ihalelerini takip edin internetten ama önce halk eğitimin kantin belgesine yazılın derim diğer türlü kiralamak gerekiyor belge sahibinin üstüne oluyor işletme belirli bir tarih yok her okulun değişik zamanlarda olur kiracının 5 yılı dolmuş ise okul ile anlaşamaz ise ihaleye çıkarİşin muhasebesiyle, gelen giden mallarla kim ilgileniyor hocam? İşi nasıl takip edebliyorsunuz? Bu ihaleler her okulun her ilin kendine özel tarihi mi vardır yoksa tüm türkiyedeki devlet okulları için belirli bir dönemde mi yapılır bu ihaleler?
milli eğitim ihalelerini takip edin internetten ama önce halk eğitimin kantin belgesine yazılın derim diğer türlü kiralamak gerekiyor belge sahibinin üstüne oluyor işletme belirli bir tarih yok her okulun değişik zamanlarda olur kiracının 5 yılı dolmuş ise okul ile anlaşamaz ise ihaleye çıkar
Harcadığım Para 1 Yıllık gideri Her Yıl Ödeniyor Ama 5 Yıl Bende Ben Bırakmadığım Sürece evet biraz yorucu bir iş ama parası fena sayılmazAnladım hocam. İyi denk getirip düşürmüşsünüz o 5 yıllık süre bitimine. Hayırlı uğurlu olsun, karlı bir işe benziyor dediğinize göre.
Harcadığım Para 1 Yıllık gideri Her Yıl Ödeniyor Ama 5 Yıl Bende Ben Bırakmadığım Sürece evet biraz yorucu bir iş ama parası fena sayılmaz
bir arkadaşta play station salonu demiş güzel bir araştırma ve lokasyon ile o işte uygun olabilir
3 personelim var işin takibi bende ürünleri felan ben alıyorum sadece kantin olarak değil aile çay bahçesi olarakta işletebiliyorum bu bölgedeki tüm halk eğitim kursları akşamları bizim okulda yapılıyor akşamlarıda açığız anlıyacağın 12 ay faliyette olacağız 30 bin tl her yıl ödemeyeceğim bina 0 bina olduğu için iç dekarasyonu felan o kadar tuttu okulun yıllık kira bedeli 10 k gibi birşeyNasıl her yıl ödeniyor? 30k her yıl mı ödeyeceksiniz? İşin muhasebesi ve malların takibini kim yapıyor hocam, personeli seçmek takip etmek vs de ayrı sorun.
50 bin tl yatirimla ne is yapilabilir onerilerinizi almak istiyorum suanda universite ögrencisiyim ne yapabilirim düsünüyorum bazen ama boyle seylere kafam basmiyor..Siz olsaniz ne yapardiniz?
50 bin tl yatirimla ne is yapilabilir onerilerinizi almak istiyorum suanda universite ögrencisiyim ne yapabilirim düsünüyorum bazen ama boyle seylere kafam basmiyor..Siz olsaniz ne yapardiniz?
okuyup düsünüyorum arkadaslar her yorumunuzu ayrı ayrı cok tesekkür ederim.
3 personelim var işin takibi bende ürünleri felan ben alıyorum sadece kantin olarak değil aile çay bahçesi olarakta işletebiliyorum bu bölgedeki tüm halk eğitim kursları akşamları bizim okulda yapılıyor akşamlarıda açığız anlıyacağın 12 ay faliyette olacağız 30 bin tl her yıl ödemeyeceğim bina 0 bina olduğu için iç dekarasyonu felan o kadar tuttu okulun yıllık kira bedeli 10 k gibi birşey
sağolasın kardeşim ihtiyaç olduğundan değilde bu işin sonu yok bugün kazanırız yarın ne olacağımız belli değil bir güvence olsun maksatAnladım hocam..Tüm masraflar ve personel giderleri de dahil olmak üzere çıktıktan aylık 4k para kalıyorsa girilir o tür işe. Bol ve hayırlı kazançlar dilerim. Tekrardan hayırlı olsun![]()
sağolasın kardeşim ihtiyaç olduğundan değilde bu işin sonu yok bugün kazanırız yarın ne olacağımız belli değil bir güvence olsun maksat
Bankadan aldığım faiz helal mi? *** Gayrimüslim ile ticari ilişkiFaiz yemek haramdır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.