"50 kanal aç kazan" efsane mi?

Bu bir gercekj aslinda efsane degil dii..Youtube sistem degistirdi ve spamin onune gecmek icin iyi bir degisiklik yapti su an spamdan gidiyor kanallar ama bununda mantigini cozmek kolay gibi.Bi bakalim 1-2 gune cikar detayi ortaya.

Sahsen Spamdan dolayi kapanana kanalalrda dikkatimi ceken sey,ayni basliklar olmasi,aciklamalrin etiketlerin ayni olmasi vs.Spam yaparken artik baslik degistirmek cok revac bir durum olacak.Bence baslik degistirildiginde spama girmeyecek gibime geliyor videolar.Bunu bi denyelim gorecez ne cikacak ortaya.

Muslera hocam kanal kopyaladıktan sonra etiketleri toplu olarak etiketleri de açıklamaya girmekten mi bahsediyorsun ?

spam olayı çıkmadan önce 25 civarı kanal vardı kanal başı 400-700 arası video o zaman günlük ort 28$ civarıydı şimdi kanallar kapandı tepetaklak olduk.

youtube bıraksa 50 kanal açabilsek güzel kazanırızda , sürekli spamdan kapatıyor kanalları.
çok kanal iyi getiriyor fakat fazla dayanmıyor malesef.
YT kafasına göre kapatıyor kanalları.

3-4 sağlam kanalla yola devam edeyim desenizde, kafasına göre Para Kazanmayı devre dışı bırakabiliyor.
Ben geçenlerde bir konu açtım.
40$ vardı para kazanmasını devre dışı bıraktı, ay sonuna kadar en az 60-65$ bırakacaktı o kanal.

Benden herkese bir tavsiye asla sağlam kanalım var diye güvenmeyin.
onu bile spamdan kapatabilir yada para kazanmasını devre dışı bırakabilir bu YT'nin işi belli olmaz .

Ben 6 Kanaldan 1 ayda ortalama günlük 5$ 6$ lara cıkmıstım ama bir iki gündür fazla telif ten kapatıldı kanallar.

Peki Kanalların Kapanmasıne neden olan temel sebepler nelerdir ? Bence bunu araştıralım
Bunlar arastirilsa bile cogu zaman oldugu gibi herkes suyun ustunu anlatir fakat derinleri saklar onun icin tek tek deneyip gorulmesi lazim diye dusunuyorum

O zaman desenize çok kanal çok kazanç devri geride kaldı diye. Zamanında kaymağını yiyen yedi yani. Şimdi sağlam kanal, organik abone ve orijinal içerik zamanı. Daha çok çalışmak lazım çoook.

Arkadaşlar açın 3-4 kanal çok iyi bakın kanallara kazanın nedir bu 50 kanal falan ben de açtım ama artık az kanal açmak lazım bırakalım artık şu mantığı ne yapsam youtube çakmaz etmez işte gelip çakıyor böyle youtube daha fazla ne kadar kandırabileğiz adamlar durmadan sistemeni geliştiriyor.Youtube Türkiye olarakta bayağı gözetim altındayız.

Artık kanal açarken amerika yapmamıza gerek kalmıyacak para kazanma açılması için.Youtube Eylül artık açıyordu.Artık türkiye yapabileceğiz.Tamamen partnerliğe açıcak Kasım Aralık aylarında duyduğuma göre youtube türkiye önem veriyor.Ama birşeylerede artık dur der.

Şu mantıkla devam edersek nasıl yaparız nasıl geçirtiriz.Ne yapsak youtube yer çakmaz bu mantıkla gidersek yine başa döneriz.Ben de yapıyorum ama artık değişim şart bu benim şahsi fikrim

Benim 50 yi geçkin kanalım vardı 4 ay uğraştım.Şimdi adsenseden dolayı kanallarım gitti.Şimdi yeniden başladım.3 günde 20 kanal açtım.Ve herbirine saatte 100 er video yüklüyorum.Bana göre bu daha mantıklı adsensensenin başına bişey gelmediği müddetçe.Gayet güzel bir kazanç sağlıyordum.devammmmm

yaklaşık 115 yt to yt kanalım var bunlardan yaklaşık 50 dolar geliyor
Spam olmayan 10 kanaldanda aynı rakam geliyor.
O yüzden her ikisinide devam edecem

Manuel video yükleme yapılabilecekse spama düşmeden, o zaman açabildiğin kadar aç o zaman yani. Bot kullanmadan da öyle bi yükleme yapmak her yiğidin harcı değil. Başka hiç bir işi olmayacak adamın. Mesleği bu olacak.

yaklaşık 115 yt to yt kanalım var bunlardan yaklaşık 50 dolar geliyor
Spam olmayan 10 kanaldanda aynı rakam geliyor.
O yüzden her ikisinide devam edecem

yt to yt yaparken nelere dikkat ediyorsun ?

---------- Mesaj saat 18:38:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:37:35 civarında gönderildi. ----------

Manuel video yükleme yapılabilecekse spama düşmeden, o zaman açabildiğin kadar aç o zaman yani. Bot kullanmadan da öyle bi yükleme yapmak her yiğidin harcı değil. Başka hiç bir işi olmayacak adamın. Mesleği bu olacak.

manuel yüklemeleri de banlıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri