arkadaşlar ben şarkıyı kaldıra basıyorum düzenleniyor 1 2 saat bekliyorum ancak kaldırmıyor neden acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu hata adsenseden kaynaklaniyor duzeltemediysen pm at yardimci olayim.. para ile yardim etmek isteyen kisilerede yaziklar olsun.
la kaç saattir render yapamıyorum deli etti bu hata ya
hocam 3 gündür böyle bazı videolar ses eşleşenine takılıyor, hangi dakikada takıldığını öğrenmek için eşleşen yazısına tıklardım, eşleşen veren kısımda vdieonun sesini kısardım
bu hatadan ötürü baya video bekliyor öyle
inş en kısa zamanda düzelir
aynı sorun 1 haftadır bende de var önce eşleşenin zamanını gösteren linkler kafayı yedi, uzunca bir link çıkmaya başladı daha sonra ilk eşleşenin yerini gösterip diğerlerinin zamanını göstermemeye başladı şimdi ise eşleşen linkine tıkladığımda error 500 hatası alıyorum.
Hala düzelmedi bende sizde de devam ediyormu sıkıntı kanal yaptım eşleşen şarkıyı kaldırıcaktım olmadı bir türlü
Videoyu Düzenle Deyin. Üstte Ses Sekmesine Tıklayın ve Oradan Kaldırın Sesi. Bugün Forumda Bir Arkadaş Anlatmıştı...
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Hocam keşke yazsaydınız da bizde faydalansaydık. Hergün başka bir sorun. Şuanda aynı sorunu yaşayan var mı benden başkaTamam kardeşim ben halledeyim, yanlış anlama hiçbir beklentim yok sadece insanlık adına halledecem bi Allah razı olsun desen yeterli. Özelden team idni at çözeyim..
konu güncel sorun hala devam ediyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.