500 Internal Server Error !!

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mexis

Kayıtlı Üye
500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:

---------------------------
Arkadaşlar dünden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum Kanal/Genel Bakış/Ek Özellikler'e tıkladığım gibi zınk yukarıdaki hata ama bu sadece para kazanmaya kapatılan bir hesabım yüzünden diğer kanallarında para kazanma kapatıldı.Sadece bu adsense bağlı kanallar bu hatayı veriyor diğerleri açılıyor. Dünden beri bekliyorum, yok hep aynı hata, beyler varmı bunun bir çözümü:confused:

bu sorununu çözerim Paypal 10tl yoksa açtığın bütün kanallar 1-2 gün dayanmaz hep kapanır :D

Aynı sorun bende de vardı. Bekleyeceksin başka yolu yok benim kanal 1 ay sonra düzelmişti.

bu sorununu çözerim Paypal 10tl yoksa açtığın bütün kanallar 1-2 gün dayanmaz hep kapanır :D

Yok öyle bir şey arkadaş. Benim üç kanalım vardı biri ana kanal hiç video atmadığım kanal.
İkisisinin para kazanması kapatılınca komple sildim ana kanal hariç. Yeniden iki kanal açtım sorun olmadı kanalların para özelliği açık kanalın ek özellikleri açık kanalların kapandığı yok.

Sadece ana kanalın ek özelliklerine girince bu hatayı veriyordu o da düzeldi..

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

Arkadaşlar dünden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum Kanal/Genel Bakış/Ek Özellikler'e tıkladığım gibi zınk yukarıdaki hata ama bu sadece para kazanmaya kapatılan bir hesabım yüzünden diğer kanallarında para kazanma kapatıldı.Sadece bu adsense bağlı kanallar bu hatayı veriyor diğerleri açılıyor. Dünden beri bekliyorum, yok hep aynı hata, beyler varmı bunun bir çözümü:confused:

Forumda para kazanması kapanan kanalları geri açma konusunu incele.

Yok öyle bir şey arkadaş. Benim üç kanalım vardı biri ana kanal hiç video atmadığım kanal.
İkisisinin para kazanması kapatılınca komple sildim ana kanal hariç. Yeniden iki kanal açtım sorun olmadı kanalların para özelliği açık kanalın ek özellikleri açık kanalların kapandığı yok.

Sadece ana kanalın ek özelliklerine girince bu hatayı veriyordu o da düzeldi..

Konu ne olursa olsun kimse kimseye hakaret edemez!

13'üncü mesajının şerefine sana 4 Puan veriyorum, 10'a tamamlarsan okursun artık bol bol.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu hata adsenseden kaynaklaniyor duzeltemediysen pm at yardimci olayim.. para ile yardim etmek isteyen kisilerede yaziklar olsun.

Bir olayı çözen kişi nedendir bilinmez herkesten akıllı olarak görüp hakarete başlıyor. Şikayetimi yaptım bakalım adminler ne ceza verecek.
İnsan önce insan olmayı öğrenmeli saygı yoksa insanda hiçbirşey yoktur.

Bir olayı çözen kişi nedendir bilinmez herkesten akıllı olarak görüp hakarete başlıyor. Şikayetimi yaptım bakalım adminler ne ceza verecek.
İnsan önce insan olmayı öğrenmeli saygı yoksa insanda hiçbirşey yoktur.

Verdiler bile cezayı ama bence banlanmalıydı..

Arkadaşlar sorun halen devam ediyor ? Var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş ne yapmamız gerekiyor ? Rica etsem ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorun halen devam ediyor ? Var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş ne yapmamız gerekiyor ? Rica etsem ?.....

Aradıım taradım kurcaladım bulamadım,Yav abiler yok mu dur bunun bir çaresi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]. ?

Aradıım taradım kurcaladım bulamadım,Yav abiler yok mu dur bunun bir çaresi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]. ?

çerezleri temizlediniz mi hocam ? başka tarayıcıdan girmeyi denediniz mi

çerezleri temizlediniz mi hocam ? başka tarayıcıdan girmeyi denediniz mi

Çerezler anında temizliyorum. Farklı ipden girdim vps ten girdim. İnternet cafeye gittim orada da denedim. Kanalların hepsinde aynı hatayı veriyor. 1 kanalımın yüzünden hepsinin para kazanması kapatılmıştı, o sorunlu kanalı silip diğerleri normal devam edecekti, ama o kanalı sildim, sildikten sonra ''EK ÖZELLİKLERİ GÖRÜNTÜLE'' butonuna bastığım gibi durum 500 Internal Server Error !! hatası... :( Çözüm ne yaptıysam bulamadım

Çerezler anında temizliyorum. Farklı ipden girdim vps ten girdim. İnternet cafeye gittim orada da denedim. Kanalların hepsinde aynı hatayı veriyor. 1 kanalımın yüzünden hepsinin para kazanması kapatılmıştı, o sorunlu kanalı silip diğerleri normal devam edecekti, ama o kanalı sildim, sildikten sonra ''EK ÖZELLİKLERİ GÖRÜNTÜLE'' butonuna bastığım gibi durum 500 Internal Server Error !! hatası... :( Çözüm ne yaptıysam bulamadım

Tamam kardeşim ben halledeyim, yanlış anlama hiçbir beklentim yok sadece insanlık adına halledecem bi Allah razı olsun desen yeterli. Özelden team idni at çözeyim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri