5000 dolar kazanmak istermisiniz?

M
  • Kullanıcı mazotcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D yahuuu en kapsamlı program hangisi onu söyle sen şimdi

---------- Mesaj saat 18:16:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:16:18 civarında gönderildi. ----------

hayır tabiki tık atılmaz öyle 5000 doları kazanırken hatasız yaptım bu işi ben çok detayı var :) ban şansınız da % 1

---------- Mesaj saat 18:16:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:16:18 civarında gönderildi. ----------

hayır tabiki tık atılmaz öyle 5000 doları kazanırken hatasız yaptım bu işi ben çok detayı var :) ban şansınız da % 1
Tik olayi vs yoksa tabiki cok iyi ,programda cok sitede ama isin ic yuzu ne onu anlamak gerekiyor,onu anlarsak daha net bilgi veririrz.

Bana 5 bin kazandır, her ay 3 binini sana verim :D 3500 de olur çok ısrar edersen :D

"5000 küsür dolar sistemi forumda özgün 100 konusu olana vercem :)" Bunun icin bu konuyu actim desene :)

Tik olayi vs yoksa tabiki cok iyi ,programda cok sitede ama isin ic yuzu ne onu anlamak gerekiyor,onu anlarsak daha net bilgi veririrz.

şu şekilde anlatıyım ben kendim yazılımcıyım + bu işi anlatmak için şartım var şartımı söylerim bu ıp programları bende var zaten ama en kapsamlısı lazım herkes kazansın diye açıklıcam bunu boşuna yıpratmayın hemde günlük 1 saat kalacaksınız pc başında

şu şekilde anlatıyım ben kendim yazılımcıyım + bu işi anlatmak için şartım var şartımı söylerim bu ıp programları bende var zaten ama en kapsamlısı lazım herkes kazansın diye açıklıcam bunu boşuna yıpratmayın hemde günlük 1 saat kalacaksınız pc başında

Soyuncak mıyız hacı ne yapacağız ben ona da razıyım :D

Ok iste sartini yazdim sanirim ustdeki mesjaimdaki sey sartin dogrumu ?

Ve sunu diyeyim gunde 1 saat ile bu para kazaniliyorsa bu is 100/1000 illegal isdir.

Büyük ihtimalle ip değiştirip izlenme sayısını artırmayı ve bu yöntem sayesinde diğer videolardan üste çıkıp para kazanmayı anlatacak diye düşünüyorum.Eğer öyleyse sahte hit kullanmaktan adsense bir süre sonra banlanır.

şu anda yapılan kazançda illegal ama şunu belirtiyim size şu anki sistemin farklı versiyonları aşırı illegallik yok:)

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] sen değilsin di mi abi :D Daha yeni anlattım sana 5000 dolar nasıl kazanılacağını ayda benziyor da verilen bilgiler :D aman diyeyim :P

Büyük ihtimalle ip değiştirip izlenme sayısını artırmayı ve bu yöntem sayesinde diğer videolardan üste çıkıp para kazanmayı anlatacak diye düşünüyorum.Eğer öyleyse sahte hit kullanmaktan adsense bir süre sonra banlanır.
bu zamana kadar ban yemedim ve yedirmedim altını çizerim
:)

Yazmış olduğun: 5000 küsür dolar sistemi forumda özgün 1000 konusu olana vercem :)

bu yazıyor ve ayrıca burada sistemin 5 bin $ olduğunu ve sistemi vereceğini söylüyorsun :D

1000 özgün konu ve yalan mı degil mi bilinmeyen bir şey kim ugrasır sence hocam? ve aylık 5000 dolar kesin kazancın var ve sen bu forumuna özgün 1000 içerik istiyorsun sırf forum siten gelişsin kazancların artsın diye sence de biraz çelişkili degil mi?

yok 100 değil o 1000 son kazancım :) 5000 küsür dolar - İlk Kazancınız linkide burda kazanç sistemini görmek isteyen yapar bende sözümde dururum günlükde 1 saat pc başında duracaksınız en fazla:)
Mazotcu bak olmaz diye birsey yok olabilir ama 1 saatde bu kazanc legal degildir.Usteik 1 saatde 5k alip diger satlerde almamak kazanmamak Adsense ban dir vs vs.Yoksa olabilir yaptigina ettigine birsey diyemem.

Ya bir kisiye ref ol daha iyi anlayalim herseyi yada acikca anlat,sartin varsada dedigim gibi ref olacagin kisi sartini kabul eder yada edecek.Yada yaz bana sartin neyse goruselim konusalim ref secelim ciksin bu durum neyse ortaya.Bu sekilde konu uzayip gioder cunki bahsi gecen meblag burda bir cok kisinin almak isteyipde almadigi yada daha azini bile razi olmaya hazir kisiler var.
Bu sekilde konu uzarsa inan konuyu kitlemek sozunda kalacagim umarim dediklerimi anlamissindir.

google'a hile hurda ile yamuk yapınca bir anda seni zengilikten fakirlik kategorisine indiriyor ayrıyeten arkadaşın hiç bir kanıtını filan göremedim

Mazotçunun dedikleri ciddi geldi ama konuyu açış tarzı pek ciddi gelmedi. Ama mazotçu doğruluk konusunda güvenimi aldı :)

Mazotcu bak olmaz diye birsey yok olabilir ama 1 saatde bu kazanc legal degildir.Usteik 1 saatde 5k alip diger satlerde almamak kazanmamak Adsense ban dir vs vs.Yoksa olabilir yaptigina ettigine birsey diyemem.

Ya bir kisiye ref ol daha iyi anlayalim herseyi yada acikca anlat,sartin varsada dedigim gibi ref olacagin kisi sartini kabul eder yada edecek.Yada yaz bana sartin neyse goruselim konusalim ref secelim ciksin bu durum neyse ortaya.Bu sekilde konu uzayip gioder cunki bahsi gecen meblag burda bir cok kisinin almak isteyipde almadigi yada daha azini bile razi olmaya hazir kisiler var.
Bu sekilde konu uzarsa inan konuyu kitlemek sozunda kalacagim umarim dediklerimi anlamissindir.

o sana kalmış muslera hocam diğer arkadaşlar forum sitem zaten eğitim üzerine tutmuş vaziyette + facebook da 17 bin kişilik grubu mevcut + daha çok hünerler vs var şu şekilde anlatıyım şartımı oraya yazdım bunu isteyen ve yaparım diyen arkadaş varsa buraya yazsın ve işlem bitince o kişiye bunu öğretirim ve diğer isteyen arkadaşlarda aynı şartta öğrenmek isterse gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri