50K Aboneniz olsa ne yapardınız

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
50K aboneyi neyle yaptıysam onu yapmaya devam ederim.

Sanırım çoğu ergen bunların yani abonelerin.Yanlış mıyım? :)
Ne paylaşıyorsan devam et slayt şov gibi.

Sanırım çoğu ergen bunların yani abonelerin.Yanlış mıyım? :)
Ne paylaşıyorsan devam et slayt şov gibi.

yok hocam 25 yaşında taş gibi ablalarımızda aboneler arasında mesaj falan atıyolardı hatta :D neyse kimse bir öneride bulunmadı :confused:

Kendi videolarını çek koy kardesim. Görsünler Türk erkeğinin justinden daha yakışıklı olduğunu.

Justin bieber'in haberlerini harmanlayıp paylaşabilirsin telif falan da gelmez .. Bi de seslendirirsen mükemmel olur.

biride çıkıp dememişki e book satardım :)

Herkese merhaba sizlere bir sorum olacak

50K yabancı aboneniz olsaydı kanalınızda bununla ne yapardınız ?
başka kanalların varsa tanıt abone çek,bağlantılara da bir kaç tane sponsor Allah bereket versin 4 dönüm bostan yan gel yat osman olmaz üyeleri ve izlenimleri başka kanallara çekmek ve yaymak lazım :D

50K yabancı aboneniz olsaydı kanalınızda bununla ne yapardınız ?

Burdan ilk taksiyle Antalya'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gider, ilk uçakla Las Vegas'a giderdim. Asistanıma bana orada araba hizmeti ayarlamasını ve en ünlü kumarhanede kral odasını ayırtmasını emrederdim.

Vegas'a indiğimde beni bekleyen şoföre kumarhaneye gitmemizi emrederdim. Masaya oturup bitmek bilmeyen paramın keyfini çıkardıktan sonra yanımdaki eskortlarla ( 8 kişi ) birlikte kral dairesine çıkar.

Beynimdeki bütün sadist ve seks düşüncelerini, hayallerini gün yüzüne çıkartırdım.

50K asker değil abone, video eklersin ilgilenen izler, ilgilenmeyen izlemez. Yapılacak en güzel şey video paylaşmak.

50K abonem vardi

Pek bi farki yok sadece attiginiz video saniyeler icinde +301 oluyor yorumlar begeniler akiyor oyle yani 50K aboneniz var diye yt size ayricalikta yapmiyor content id disinda

50 k abonem olsaydıııııııı.. Hiç bişe yapmazdım arkama yaslanır paralarımızı seyrederdim. Birde arada sırada diğer kanallarıma yönlendirirdim. :)

50k Abonem olsa güzel şeyler yapardım.

O 50k aboneyi 1 ay içinde çok rahat bir şekilde 100k yapardım.

Bence şu an reklam yap ve kanalı büyüt.

Ve sonra günlük 100 200 300 kazanmanın keyfini yaşa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri