6 ayda 40.000 tl kazandıran özgün kanalın değeri nedir?

• Kullanıcı Grafi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Grafi

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, 1 yıl önce açtığım özgün kanalım 8 video ile son 6 ayda 40.000 tl kazandırdı. Kanal ingilizce ve çocuk değil. İçeriği hazırlamak 1 günlük iş fakat hem kışın içerik hazırlamak zor diye son 1 aydır içerik ekliyemiyorum hem de nakite ihtiyacım var. Bu kanalın satış tutarı ortalama ne olmalı?

ZZXRvb.png

1- Hocam altın yumurtlayan tavuğun var satayım diyon napıyon sen...

2- Allah peygamber aşkına bizim kanalda herşeyiyle özgün 40 video var youtube reklam ile max 40k izlendi şu işin sırrını söyleyecek kişinin istediği parayı vermeye hazırım (milyoner değilim ha ona göre para isteyin)

Önümüz yaz hocam dediğiniz gibiyse ben olsam nakit ihtiyacımı borçla en kötü krediyle karşılayıp kanalı elimde tutardım.

Kanalin abonesi icerigi devamliligi fiyati etkileeyecek faktorler

Hocam olabildiğince detaylı pm alabilir miyim

Değerlendirme konusu son zamanlar da çok çetrefilli hal aldı malum. Benim şahsi değerlemem, yıllık kazanç üzerinden değerlendirilebileceği yönünde. Yani 6 ayda 40Bin eden bir kanalın 80Bin net edeceği yönünde. Ama yine benim şahsi düşüncem izleyici kitlesinin nereden olduğu konusu da çok önemli. 80Bin + şeklinde etkiler bu konu da.

Ayrıca tam olarak ne yaptığınızı merak ettim. En azından kamera önünde misiniz? Yoksa görüntüyü seslendiriyor musunuz? Eğer böyleyse görüntüleri kamerayla siz mi oluşturuyorsunuz. PM'den ya da konu başlığı altında bilgilendirirseniz sevinrim.

Yakında vergi dairesinden çağırılırsın hocam :) Kazanca bak. Maşallah nazar değmesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri