Ben de ön bilgi ve mini ders videosu PM alabilir miyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9100]Beachturk[/MENTION]
aynı konuda hemfikiriz, bir emek veriyorsunuz ve karşılığını alıyorsunuz.
O sizin hakkınız benim ama ne bileyim kazanan bir insanın başkasına nasıl kazandığını ispatlamya gerek yok yani zaten kazanıyorsunuz neden bu kadar vakit harcıyorsunuz vb. tabii görüş farklılıkları oluyor
umarım alan arkadaşlar bu eğitimden faydalanır ve kazanırlar.
teşekkürler cevap için.
değerli hocam diğer forumda profilimi incelersen aslında tüm sorularına yanıt bulabilirsin burada pek aktif olmadıgım için ve tanınmadıgım için sanırım bu fikirlerinde haklısın. yaklaşık 12 yıldır bu sektörde onlarca hizmet verdim binlerce farklı müşterim oldu. şu an 2018 için temel hedefim dijital üretkenliğe bir şekilde insanları yönlendirebilmek, halihazırda ilgilendiğim 4-5 farklı proje ve bir de işim var maddiyat ile ölçülemeyecek bir iş yaptığımı düşünüyorum gelen yorumlarda keza bu şekilde
Saygılar, bol kazançlar
Belirttiğiniz kazanç kay aylık- yıllık kazanç ile elde edilmiştir? Örnek müşterilerin kazançlarını pm ile atabilir misiniz?
Ayrıca eğiitimden verimli sonuçlar alabilmek için ihtiyacımız olan şeyler nelerdir? Adsense hesabımız olmak zorunda mı? Sonradan da edinebilir miyiz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.