6 Derste; Dil Bilmeden Yabancı Siteler İle Adsense'den Kazanmaya Hazır Mısınız?

On bilgi ve mini ders videosu için bende pm alabilir miyim

Ön bilgi ve mini ders videosu için bende pm alabilir miyim?

Ön bilgi ve pm dosyasını gönderirseniz incelemek isterim hocam iyi satışlar.

özel mesajlar gönderildi. yogunluk nedeni ile bi kaç gün önceden ders zamanınızı ayarlamanız gerekiyor arkadaşlar

Bu kazanç aylık veya yıllık mı ? tbm ,bgbg detaylı bilgi ekleyebilir misin. Ocak - Şubat Mart 2018 kazançlarını ekleyebilir misin.

R10 bu hizmeti alan arkadaşlar aylık vb kazançlarını örnek olarak ekleyebilir misin.

0EXbaB.png

............................................

Örnek bir aylık kazanç

5D0pOd.png

qG09zq.png

Hakketten bu aylık kazançmı. Yıllık olsada iyi. Desenize biz yt de senelerce tırmalamışız. (Kendi adıma)

Hakketten bu aylık kazançmı. Yıllık olsada iyi. Desenize biz yt de senelerce tırmalamışız. (Kendi adıma)

kazanç aylık değil hocam kim diyor aylık :) kazanç bir kaç yıllık. bizim sektördeki emek ve hedefimiz 10-12 yıldır ödeme alıyorum. (oradak rakam 3 yıllıkmış) yani bir nevi kendime her ay ortalama 2k getiren bir köle yapmışım adsenseyi. banlanma yok spam yok takılma yok. garanti teknik garanti yöntem uzun vadeli getiri

Detaylı örnekli pm alabilir miyim

Mini videosu içinde bir kaç örnek siteyle banada pm atabilir misiniz

kazanç aylık değil hocam kim diyor aylık :) kazanç bir kaç yıllık. bizim sektördeki emek ve hedefimiz 10-12 yıldır ödeme alıyorum. (oradak rakam 3 yıllıkmış) yani bir nevi kendime her ay ortalama 2k getiren bir köle yapmışım adsenseyi. banlanma yok spam yok takılma yok. garanti teknik garanti yöntem uzun vadeli getiri

Çok güzel insanları teşvik ediyorsunuz ama şimdi 2 forumda da onlarca kişi aldı diyelim ki bu şekilde herkes bu sektöre atılırsa ya google el atacaktır yada hit alınamayacaktır.

On bilgi ve mini ders videosu rica ediyorum.

87-17 k kazançlar youtube elde edilen. o fotografların paylaşım sebebi arkadaş bir foto eklemiş aylıklı yıllıkmı belli değil. forumda bizde kalkar süslü kelimelerle üzerine bune benzer foto paylaşırız,ebook satarız.

0EXbaB.png

Sizden aylık ve yıllık detaylı bilgi istedim pm konuda yazanın videolu halini attınız. Sizden tekrar aylık yıllık artı 2018 ait son 3 aylık kazanc istedim cevap vermediniz. yazdıgım yorumda biri kalkıyor alıntı yapıyor cevap verıyorsunuz. 3yıllıkmış diyorsunuz.

1 yıl 12 ay 3 yıl 36 ay eder. 3 yılda kazanılan para 55.503.49 TL

2000 tl x 36 ay : 72 K para eder. Bu konuda tutarsızlık var.

Sorduğum soruların hepsi havada kaldı.

Aylık kazanç kimine göre 1 k çok para kimine göre ayda 10 k kimine göre 100 k üstü. Madem siz ticaret yapmak istiyorsunuz, daha şeffaf olacaksınız. r10 kalkıp 3-5 kişinin alıntı yorumları ile ticaret memnuniyet açıklması yapmanız hiç uygun değil. ben sizden hizmet alan kişilerin aylık yıllık kazançları ve size ait olan 2018 son 3 ayın kazancını istedim.

IfW38U.png

bir arada ytcuma diye biri dadandı. onun konusunda kaç kez ınsanları uyardım. fakat adam vurdu kaçtı gitti. Örnek verecek olursak meşur aspire vardı. örnek verilecek çok kişi çıkar.

https://www.ytpara.com/webmaster-pa...ade-garantili-sozlesmeli-yazilim-hizmeti.html

Hayatında youtube başka sektörde kazanç elde edemeyen bir kişi , web sitesinde yakından uzaktan alakası olamayan arkadaşlara sesleniyorum. Boşuna umut satın almayın :)

Selamlar
açıkcası yazdıklarını okumadım hocam ne demek istedigini de pek anlamadım
mesajlara çok sık ve kesin dönemiyorum alakasız pek çok soru geliyor.

zannadersem forumda çatışacak birilerine ihtiyacınız var o kişi ben değilim o kadar zamanım yok.

kimseye vaad satmıyoruz site yapmıyoruz sen bizim olayımızı yanlış anlamış olabilirsin.

aynı nicki r10 da da inceleyebilirsin oradaki konuya da buradan ulaşabilirsin.

kimseye 2 sayfa word dökümanı 5 sayfa pdf göndermiyorum. 3 - 4 saat bildiginiz özel ders anlatıyorum. nedir ne değildir nasıl kazanılır nasıl kaznaılmaz. ve dinleyip ben begenmedim diyen arkadaş bugüne kadar olmadı olmayacaktır .

bir de hocam ben virgülü virgülüne hesaplamadım az önce gördüm ki zahmet edip hesaplamışsın yorma kendini bir ara bir dersime katıl bu ön yargılarını yerle bi edelim bizim olayımızı tam anlamamışsın :)

iyi çalışmalar

87-17 k kazançlar youtube elde edilen. o fotografların paylaşım sebebi arkadaş bir foto eklemiş aylıklı yıllıkmı belli değil. forumda bizde kalkar süslü kelimelerle üzerine bune benzer foto paylaşırız,ebook satarız.

0EXbaB.png

Sizden aylık ve yıllık detaylı bilgi istedim pm konuda yazanın videolu halini attınız. Sizden tekrar aylık yıllık artı 2018 ait son 3 aylık kazanc istedim cevap vermediniz. yazdıgım yorumda biri kalkıyor alıntı yapıyor cevap verıyorsunuz. 3yıllıkmış diyorsunuz.

1 yıl 12 ay 3 yıl 36 ay eder. 3 yılda kazanılan para 55.503.49 TL

2000 tl x 36 ay : 72 K para eder. Bu konuda tutarsızlık var.

Sorduğum soruların hepsi havada kaldı.

Aylık kazanç kimine göre 1 k çok para kimine göre ayda 10 k kimine göre 100 k üstü. Madem siz ticaret yapmak istiyorsunuz, daha şeffaf olacaksınız. r10 kalkıp 3-5 kişinin alıntı yorumları ile ticaret memnuniyet açıklması yapmanız hiç uygun değil. ben sizden hizmet alan kişilerin aylık yıllık kazançları ve size ait olan 2018 son 3 ayın kazancını istedim.

IfW38U.png

bir arada ytcuma diye biri dadandı. onun konusunda kaç kez ınsanları uyardım. fakat adam vurdu kaçtı gitti. Örnek verecek olursak meşur aspire vardı. örnek verilecek çok kişi çıkar.

https://www.ytpara.com/webmaster-pa...ade-garantili-sozlesmeli-yazilim-hizmeti.html

Hayatında youtube başka sektörde kazanç elde edemeyen bir kişi , web sitesinde yakından uzaktan alakası olamayan arkadaşlara sesleniyorum. Boşuna umut satın almayın :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri