Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kazanç aylık veya yıllık mı ? tbm ,bgbg detaylı bilgi ekleyebilir misin. Ocak - Şubat Mart 2018 kazançlarını ekleyebilir misin.
R10 bu hizmeti alan arkadaşlar aylık vb kazançlarını örnek olarak ekleyebilir misin.
![]()
............................................
Örnek bir aylık kazanç
![]()
![]()
Hakketten bu aylık kazançmı. Yıllık olsada iyi. Desenize biz yt de senelerce tırmalamışız. (Kendi adıma)
kazanç aylık değil hocam kim diyor aylıkkazanç bir kaç yıllık. bizim sektördeki emek ve hedefimiz 10-12 yıldır ödeme alıyorum. (oradak rakam 3 yıllıkmış) yani bir nevi kendime her ay ortalama 2k getiren bir köle yapmışım adsenseyi. banlanma yok spam yok takılma yok. garanti teknik garanti yöntem uzun vadeli getiri
Hakketten bu aylık kazançmı. Yıllık olsada iyi. Desenize biz yt de senelerce tırmalamışız. (Kendi adıma)
kazanç aylık değil hocam kim diyor aylıkkazanç bir kaç yıllık. bizim sektördeki emek ve hedefimiz 10-12 yıldır ödeme alıyorum. (oradak rakam 3 yıllıkmış) yani bir nevi kendime her ay ortalama 2k getiren bir köle yapmışım adsenseyi. banlanma yok spam yok takılma yok. garanti teknik garanti yöntem uzun vadeli getiri
87-17 k kazançlar youtube elde edilen. o fotografların paylaşım sebebi arkadaş bir foto eklemiş aylıklı yıllıkmı belli değil. forumda bizde kalkar süslü kelimelerle üzerine bune benzer foto paylaşırız,ebook satarız.
![]()
Sizden aylık ve yıllık detaylı bilgi istedim pm konuda yazanın videolu halini attınız. Sizden tekrar aylık yıllık artı 2018 ait son 3 aylık kazanc istedim cevap vermediniz. yazdıgım yorumda biri kalkıyor alıntı yapıyor cevap verıyorsunuz. 3yıllıkmış diyorsunuz.
1 yıl 12 ay 3 yıl 36 ay eder. 3 yılda kazanılan para 55.503.49 TL
2000 tl x 36 ay : 72 K para eder. Bu konuda tutarsızlık var.
Sorduğum soruların hepsi havada kaldı.
Aylık kazanç kimine göre 1 k çok para kimine göre ayda 10 k kimine göre 100 k üstü. Madem siz ticaret yapmak istiyorsunuz, daha şeffaf olacaksınız. r10 kalkıp 3-5 kişinin alıntı yorumları ile ticaret memnuniyet açıklması yapmanız hiç uygun değil. ben sizden hizmet alan kişilerin aylık yıllık kazançları ve size ait olan 2018 son 3 ayın kazancını istedim.
![]()
bir arada ytcuma diye biri dadandı. onun konusunda kaç kez ınsanları uyardım. fakat adam vurdu kaçtı gitti. Örnek verecek olursak meşur aspire vardı. örnek verilecek çok kişi çıkar.
https://www.ytpara.com/webmaster-pa...ade-garantili-sozlesmeli-yazilim-hizmeti.html
Hayatında youtube başka sektörde kazanç elde edemeyen bir kişi , web sitesinde yakından uzaktan alakası olamayan arkadaşlara sesleniyorum. Boşuna umut satın almayın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.