6 Gunluk Avesomeness Raporu

etc_computer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar simdi size Avesomeness Network ile bir sorum olacak.!!!

Simdi ben ayin 6 dan bu yana bu networke bir kanal bagladim ve o gunden bugune su sekilde bir rapor var..

Toplam izlenim : 26.199
Mobil izlenim : 2.635
Genel toplam : 23.564

Simdi yukarda ki hesaba gore mobil izlenimlere odeme yapmiyor var sayarsak Toplam izlenimimiz 23.564

BGBM : 5.17 $

Simdi bizim kazancimiz bu durumda....

23.564 x 5.17 = 121.82 dolar yapmasi gerekiyor.

Fakat Gozterdigi kazanca bakacak olur isek...

Tahmini kazanc 22.86 $ diyor..

Bu durum adsense de olsaydi reklam cikmamis tik almamis vs. bahaneler uydurabilirdik fakat Gozterim baina odeme yapan bir sistemden bahsediyorsak bu durum degisiyor.

Bilmemek degil ogrenmemek ayiptir diyerek bu durumun ozunu ogrenmek icin bu konuyu actim.

Simdi ben birseyleri yanlis hesabladim ondan hic suphem yok ama aklimin ve mantigimin almadigi bazi husularda yok degil.
Bu forumda cok fazla yardim isteginde bulunmadim bulunduklarim ise cevaplar verildi ama net cevaplar gelmdi, sikayet etmiyorum ama umarim buna net cevap gelir hem benim kafamin karisikligi ve olayi anlamam acisindan hemde merak eden arkadaslar icin cevap olur.

Simdi ben ayin 6 dan bu yana bu networke bir kanal bagladim ve o gunden bugune su sekilde bir rapor var..

Simdi yukarda ki hesaba gore mobil izlenimlere odeme yapmiyor var sayarsak Toplam izlenimimiz 23.564

Bu durum adsense de olsaydi reklam cikmamis tik almamis vs. bahaneler uydurabilirdik fakat Gozterim baina odeme yapan bir sistemden bahsediyorsak bu durum degisiyor.

Bilmemek degil ogrenmemek ayiptir diyerek bu durumun ozunu ogrenmek icin bu konuyu actim.

Simdi ben birseyleri yanlis hesabladim ondan hic suphem yok ama aklimin ve mantigimin almadigi bazi husularda yok degil.
Bu forumda cok fazla yardim isteginde bulunmadim bulunduklarim ise cevaplar verildi ama net cevaplar gelmdi, sikayet etmiyorum ama umarim buna net cevap gelir hem benim kafamin karisikligi ve olayi anlamam acisindan hemde merak eden arkadaslar icin cevap olur.

bende yaklaşık 4-5 gündür awesomeness partneriyim.
aynı şey benimde başımda var. analytics-reklam performansları burada tahmini para kazandıran görüntülenme var. bu rakamı bgbg ile çarp bakalım doğru sonucu verecek mi?

Arkadaşlar,bu partnere devam ederken aynı zamanda adsense'den de para alıyor muyuz tıklamalar karşılığında o kanaldan.

bende yaklaşık 4-5 gündür awesomeness partneriyim.
aynı şey benimde başımda var. analytics-reklam performansları burada tahmini para kazandıran görüntülenme var. bu rakamı bgbg ile çarp bakalım doğru sonucu verecek mi?

orayada baktim tahmini para kazandiran izleme 7200 diyordu bu rakamlar varken ama carptigimda orasida bu kazanca uymadi birde bin gozterim basi odeme yapan bir sistem ile tahmini para kazandiran ne alaka ? onuda anlamadigim icin paylasmamistim... ama aklimda 7200 izlenimdi..

7200x5.17=37.22 Cikiyor ozamanda

Hocam videoların genel süreleri ve içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz yardımcı olmak için

orayada baktim tahmini para kazandiran izleme 7200 diyordu bu rakamlar varken ama carptigimda orasida bu kazanca uymadi birde bin gozterim basi odeme yapan bir sistem ile tahmini para kazandiran ne alaka ? onuda anlamadigim icin paylasmamistim... ama aklimda 7200 izlenimdi..

7200x5.17=37.22 Cikiyor ozamanda

o sorunu bir türlü bende çözemedim 45bin görüntülenme 13bin para kazandıran görüntülenme bgbm 2.16 toplam kazanç 13.90$ :(

Hocam videoların genel süreleri ve içeriği hakkında bilgi verebilir misiniz yardımcı olmak için

Bu bilginin kazancla alakasi ne cikaramadim ?

ben nekadar kazanirim yada kazanamiyorum demiyorum... amacin niye az kaniyorum niye cok kazaniyorumda degil..

ben bu firmalari arastiryorum kim ne veriyor nekadar veriyor kullanimlari nasil adsense ve youtubede bilgim var bilgim kadar destek de veriyorum ama bu aralar network firmalari cogaldi ve sorularda o yana kaydi, bunlara cevap verebilmek icin tecrube ediniyorum ben birsey soylerken bilmedigim birseyi biliyormus gibi anlatmam bu yuzden olaylarin akisini inceliyorum ama burda takildim yani anlam veremedim simdi farklar sayildiginda...

network bin gozterim basi maliyet adsense tiklama basi maliyet denir ama bu durum ikisinede uymuyor...

tiklama basi desen oyle bir durum yok yani gozterge yok sukadar tik diye bu yok

bin gozterim denilse 23.564 mobil izlenim cikarildiginda bu rakam kaliyor
Bin gozterim basi cikardigi maliyet belli 5.17 dolar

tahmini para kazandiran oynatma diye 7200 gozteriyor ama o kisimda tahmini kazanlarla uyusmuyor o kisim oynatma basi brut gelirle uyusuyor...

bunun icin forumda paylastim bu mesleyi mantiklikca anlatacak biri cikarmi diye

icerik ile video uzunlugunun bu isteki rolunu anlayamadim ?

---------- Mesaj saat 21:57:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:55:52 civarında gönderildi. ----------

o sorunu bir türlü bende çözemedim 45bin görüntülenme 13bin para kazandıran görüntülenme bgbm 2.16 toplam kazanç 13.90$ :(

Senin ki cok kotuymus, durum buysa partnerligin pek bir rolu yok :) gibi

ben nekadar kazanirim yada kazanamiyorum demiyorum... amacin niye az kaniyorum niye cok kazaniyorumda degil..

ben bu firmalari arastiryorum kim ne veriyor nekadar veriyor kullanimlari nasil adsense ve youtubede bilgim var bilgim kadar destek de veriyorum ama bu aralar network firmalari cogaldi ve sorularda o yana kaydi, bunlara cevap verebilmek icin tecrube ediniyorum ben birsey soylerken bilmedigim birseyi biliyormus gibi anlatmam bu yuzden olaylarin akisini inceliyorum ama burda takildim yani anlam veremedim simdi farklar sayildiginda...

network bin gozterim basi maliyet adsense tiklama basi maliyet denir ama bu durum ikisinede uymuyor...

tahmini para kazandiran oynatma diye 7200 gozteriyor ama o kisimda tahmini kazanlarla uyusmuyor o kisim oynatma basi brut gelirle uyusuyor...

---------- Mesaj saat 21:57:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:55:52 civarında gönderildi. ----------

Hocam benim dusuncem su: simdi istatistikler 2-3 gun gec yansiyor. Belki de bu yaptigin izlenmeyi son iki gunde yaptin. Videon son iki gun costu. Dolayisiyla biraz bekle derim.

Video uzunlugunun su yonden alakasi var: Video kisa olunca mobil izlenme orani fazla oluyor kisa oldugundan. Ama uzun olunca pc izlenimleri daha cok oluyor diye biliyorum. O yuzden biraz daha beklersen aldigin verimi daha net gorebilirsin.

Bol kazanclar

İki bilgiyi istedim çünkü networkler 1000 gösterim başına para vermesi sizin 1000 gösterimden sabit 3 5 $ alacağınız anlamına gelmez 25 saniyelik bir videonun 1000 gösterimiyle 2.5 dakikalık bir videonun 1000 gösterimi sizce eşit midir?

Ayrıca networkler 1000 gösterim başına 3 5 $'ı getirisi yüksek kategorilere öderler hiç bir network şirketi teknoloji kategorisinde yayın yapan bir kanal dururken komedi videoları yayınlayan adama 3 5 $ vermez nasıl ki komedi videolarında adam gibi yüksek TBM alan reklamlar çıkmıyorsa komedi içerikli yayın yapan partner kanalında da o reklamlar çıkmaz.Network şirketlerinin parayı Google'dan aldığını unutmayın bir networke başvururken Google üzerinde değeri olan bir kanalla başvurmak ile TBM'si 0,02'lerde olan bir kanal ile başvurmak arasında fark vardır.

Benim bildiğim şeyler bunlar kafanızdaki soruların bir kısmını giderebildiysem ne mutlu bana ama hala kafanızda soru işaretleri varsa daha fazlasını bilen biri çıkacaktır.İyi geceler

hocam toplam para kazandıran izlenmen 7200 miş.Buda bgbm'den 7200x5.17=37.22 yapıyor ve bundan partner kesntisi yapınca sana 22.86$ kalıyor.
ve videonun içeriği ile şöyle alakası var;
şu resime bakın

üstteki video 5dakikalık Türkçe bir video
alttaki video ise 1 saat'den uzun ve Dünya Genelinde izlenen bir video

Hocam benim dusuncem su: simdi istatistikler 2-3 gun gec yansiyor. Belki de bu yaptigin izlenmeyi son iki gunde yaptin. Videon son iki gun costu. Dolayisiyla biraz bekle derim.

Video uzunlugunun su yonden alakasi var: Video kisa olunca mobil izlenme orani fazla oluyor kisa oldugundan. Ama uzun olunca pc izlenimleri daha cok oluyor diye biliyorum. O yuzden biraz daha beklersen aldigin verimi daha net gorebilirsin.

Bol kazanclar

anlatamadim sanirim, bakin ben acemi tecrubesiz ve youtube kazanci saglamak icin ugrasan biri degilim...

evet kazanclar 2 gun geride bu izlenimler ayin altisi ile bu yana dedim ama ayin 16 degil yani bugun degil son sunulan rapor ile izlenim kazanc yani butun raporlarin baslingic ve bitis tarihleri ayni....

video uzunluguna gelince guzel kardesim bak yazdigimi iyi oku...

mobil izlenimleri ciktim.

Cevap verme isteginizi anliyorum yardimci olmak istiyorsun ama lutfen bilginiz dahilinde yardimci olun, cevalariniz icin tesekkur ederim

---------- Mesaj saat 22:16:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:23 civarında gönderildi. ----------

İki bilgiyi istedim çünkü networkler 1000 gösterim başına para vermesi sizin 1000 gösterimden sabit 3 5 $ alacağınız anlamına gelmez 25 saniyelik bir videonun 1000 gösterimiyle 2.5 dakikalık bir videonun 1000 gösterimi sizce eşit midir?

Ayrıca networkler 1000 gösterim başına 3 5 $'ı getirisi yüksek kategorilere öderler hiç bir network şirketi teknoloji kategorisinde yayın yapan bir kanal dururken komedi videoları yayınlayan adama 3 5 $ vermez nasıl ki komedi videolarında adam gibi yüksek TBM alan reklamlar çıkmıyorsa komedi içerikli yayın yapan partner kanalında da o reklamlar çıkmaz.Network şirketlerinin parayı Google'dan aldığını unutmayın bir networke başvururken Google üzerinde değeri olan bir kanalla başvurmak ile TBM'si 0,02'lerde olan bir kanal ile başvurmak arasında fark vardır.

Benim bildiğim şeyler bunlar kafanızdaki soruların bir kısmını giderebildiysem ne mutlu bana ama hala kafanızda soru işaretleri varsa daha fazlasını bilen biri çıkacaktır.İyi geceler

neyin aciklamasini yaptiniz tam anlayamadim ? bin gozterim basi niye az demiyorum ki ben ?

varsin az olsun banane varsin kazandirmasin umrumdami benim bir dukkanim var ve kazancim var...

burdaki konu raporlarla kazancin tutmamasi anlatabiliyormuyum ?

Arkadaşım ilk ve son cevap, 23500*5.17 şeklinde hesaplanmıyor kazanç. 5.17 değeri reklamından para kazandığınız 1000 videonun ortalama kazancıdır.Yani diyelim 23000 video izleniminden para kazandıran 7k izleniminiz var diyelim, bu durumda 7*5,17=35,.. "BRÜT" kazanç oluyor, bu brüt kazançtan da adsense kendi payını düştüğünde tahmini toplam kazancınız çıkıyor ortaya.Yani bu 5,17 bgbm'yi tüm izlenimlere endekslemek yanlış.Başka sorunuz olursa sorunuz, selametle...

hocam toplam para kazandıran izlenmen 7200 miş.Buda bgbm'den 7200x5.17=37.22 yapıyor ve bundan partner kesntisi yapınca sana 22.86$ kalıyor.
ve videonun içeriği ile şöyle alakası var;
şu resime bakın

üstteki video 5dakikalık Türkçe bir video
alttaki video ise 1 saat'den uzun ve Dünya Genelinde izlenen bir video

evet mantikli ama ozamanda su soru insanin aklina giriyor..

gozterim basi kazanc ne alaka ? simdi sundan diyorum...

Networkculer kisileri izlenim basi alirsiniz diye cekiyor aboneleri..

gunde 4000 izlenim alan bir insanin tik sayisi 300 ve TBM 0.02 ise bu gunluk 6 dolar kazanc demek...

ama network de hesap yaptigi zaman

en kotu bin izlenime 2 dolar verir desek 8 dolar yapar ve dusunmeden herkes networke gecer gunde 2 dolar ayda 60 dolar yapar..

yani adsensede 6 dolar kazanan biri aylik 120 dolar kazanir ve kesinisiyle ortalama 100 dolar gibi birsey alir belki az birsey gecer 100

ama networkde 240 dolar yapar %30 kesildiginde yaklasim rakamlar soyluyorum hesap makinesi ile hesaplamiyorum ama ortalama 70 dolar bir kesinti olur 240-70=170 yapar yani ayni izlenime 70 dolar fazla kazanc der ve networke gecer..

eee 4000 izlenime bu network 1000 izlenimin kazandirmis deyip 2 dolar verirse burda bir uyusmazlik var..

ya network firmalari sahtekar yada bu hesaplarda bir yanlis var...

ama en mantikli cevabi verdin gercekten cok tesekkur ederim

---------- Mesaj saat 22:29:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:52 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım ilk ve son cevap, 23500*5.17 şeklinde hesaplanmıyor kazanç. 5.17 değeri reklamından para kazandığınız 1000 videonun ortalama kazancıdır.Yani diyelim 23000 video izleniminden para kazandıran 7k izleniminiz var diyelim, bu durumda 7*5,17=35,.. "BRÜT" kazanç oluyor, bu brüt kazançtan da adsense kendi payını düştüğünde tahmini toplam kazancınız çıkıyor ortaya.Yani bu 5,17 bgbm'yi tüm izlenimlere endekslemek yanlış.Başka sorunuz olursa sorunuz, selametle...

evet gelen 2. mantikli cevap ama senin atladigin kucuk bir nokta var.

adsense degil network..

diger arkadasa yani seninle ayni fikri sunan arkadasa anlattim bin gozterim basi ne alaka ozaman ?

diger arkadasa yazdigimin aynisni sizede yaziyorum sizinde fikrinizi almak isterim.

gunde 4000 izlenim alan bir insanin tik sayisi 300 ve TBM 0.02 ise bu gunluk 6 dolar kazanc demek...

en kotu bin izlenime 2 dolar verir desek 8 dolar yapar ve dusunmeden herkes networke gecer gunde 2 dolar ayda 60 dolar yapar..

yani adsensede 6 dolar kazanan biri aylik 120 dolar kazanir ve kesinisiyle ortalama 100 dolar gibi birsey alir belki az birsey gecer 100

ama networkde 240 dolar yapar %30 kesildiginde yaklasim rakamlar soyluyorum hesap makinesi ile hesaplamiyorum ama ortalama 70 dolar bir kesinti olur 240-70=170 yapar yani ayni izlenime 70 dolar fazla kazanc der ve networke gecer..

eee 4000 izlenime bu network 1000 izlenimin kazandirmis deyip 2 dolar verirse burda bir uyusmazlik var..

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim

ama en mantikli cevabi verdin gercekten cok tesekkur ederim

---------- Mesaj saat 22:29:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:52 civarında gönderildi. ----------

evet gelen 2. mantikli cevap ama senin atladigin kucuk bir nokta var.

adsense degil network..

diger arkadasa yani seninle ayni fikri sunan arkadasa anlattim bin gozterim basi ne alaka ozaman ?

diger arkadasa yazdigimin aynisni sizede yaziyorum sizinde fikrinizi almak isterim.

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim

networklerin izlenim başı dedikleri rakam saf görüntüleme sayısı değildir öyle olsaydı 300k izlenimli kanalım 300 usd değil 600-1000 usd getirirdi :) BGBM 2 ayrı şekilde hesaplanır. a) Para kazandıran izlenimlerin ortalama bin gösterim başı maliyeti b)Reklam dönen (çıkan) videoların ortalama bin gösterim başı maliyeti. youtube sisteminde kısa süre önce oluşan değişiklikten dolayı analytics kısmında şu an sadece a) maddesi görülebilmektedir.Artı bir nokta, bgbm adsensede de var, mantık aynıdır.bgbm kanalınızın karnesi niteliğinde ortalama istatistikî bir veridir kimi kanalda yüksek kiminde alçak olabilir bu da videoların kalitesine göre değişmektedir.Adsenseye bağlı kanallarınızda da bunu görebilirsiniz.
Ama şu konuda "kesinlikle" haklısınız; ben de networke geçerken bu sizin mantığınızla geçmiştim, ama öyle olmadığını zamanla ve tecrübeyle anladım.
edit: yine de zamanla bir miktar artış olacaktır kazancınızda.

networklerin izlenim başı dedikleri rakam saf görüntüleme sayısı değildir öyle olsaydı 300k izlenimli kanalım 300 usd değil 600-1000 usd getirirdi :) BGBM 2 ayrı şekilde hesaplanır. a) Para kazandıran izlenimlerin ortalama bin gösterim başı maliyeti b)Reklam dönen (çıkan) videoların ortalama bin gösterim başı maliyeti. youtube sisteminde kısa süre önce oluşan değişiklikten dolayı analytics kısmında şu an sadece a) maddesi görülebilmektedir.Artı bir nokta, bgbm adsensede de var, mantık aynıdır.bgbm kanalınızın karnesi niteliğinde ortalama istatistikî bir veridir kimi kanalda yüksek kiminde alçak olabilir bu da videoların kalitesine göre değişmektedir.Adsenseye bağlı kanallarınızda da bunu görebilirsiniz.
Ama şu konuda "kesinlikle" haklısınız; ben de networke geçerken bu sizin mantığınızla geçmiştim, ama öyle olmadığını zamanla ve tecrübeyle anladım.

iste bende bu cevabi bekliyordum simdi sayenizde bende tecrube edindim... evet adsensede de bin gozterim basi maliyet var orda durum ortalama 1.53 euro simdi euro kafanizi karistirmasin ben hollanda da oldugum icin adsense euro olarak gozteriyor kazanclari simdi suna aciklik getirebiliriz...

yani ozellikle network firmasi yada bayisi olan arkadaslarimiz yanlis anlamalara magruz kalinmamasi icin cun ki bana birtane kis gozter yada cogunluk gozter kim sizin bu yasadiginiz tecrubeyi bilerek basvuruyor yapiyor ?

yani benim bu konuda acikliga kavusturmak istedigim buydu...

gunde 2000 bin 4000 bin izlenimim var en az 2 dolar veriri diyerek kimsenin network partnerligine gecmemesi gerekiyor bunu net bor sekilde soyleyebiliriz ozaman.

kesinlikle saf izlenime verilen para değil o. Yalnız yukarıda da yazdım, sizin kanalınız bu ortalama bgbm ile zamanla biraz daha toparlanabilir.Şöyle düşünelim kanalınızın karnesi yani bgbm 5,17 bu şu anlama geliyor zamanla para kazandıran oynatma oranınız arttıkça kazancınızda da biraz kıpırdama olacaktır.

Bu konuda defalarca sadece biz bile kaç kez açıklama yaptık. Hangi network'te partner olursanız olun kazançlarınızın yükseldiğini ve adsense'den çok daha iyi kazandığınızı görebilmek için bir ay sabır göstermeniz lazım dedik.

Partnerlikte henüz haftasını bile doldurmamış bir kanalın kazançlarının düşük olması normaldir. Çünkü yeni bir sisteme geçiyorsunuz ve bütün ayarlarınız sıfırlanarak yeniden en iyi düzeye gelebilmeniz için network'unuz arka planda sizin için yeni ve özel iyileştirmeler yapıyor bunun farkında değilsiniz.

İyi sonuçlar için 30 gün sabırlı olmanız gerekiyor dedik, ama ortaya çıkan farkları ilk 15 günden sonra da görebilirsiniz. Lütfen yarın ortak olmaktan ve birlikte çalışmaktan zevk duyacağınız network'lerinizi böyle aceleci tavırlarla yerden yere vurmayın, yazıktır.

Bir kere şu önemli noktayı aklınızda tutmalısınız; Adamlar sizin videolarınızın daha çok izlenmesini ve sizin daha çok kazanmanızı sizden fazla istiyorlar hiç merak etmeyin.. Çünkü sizin izlemeleriniz ve kazançlarınız ne kadar çok artarsa onların sizden kazanacağı komisyonlar da o derece artıyor. Neden para kazanmaktan kaçsınlar ki ?

Network'lerin sizinle ortaklık yaparak bu işten para kazanan oluşumlar olduğunu düşününecek olursanız, sizin daha çok kazanmanızın onların da çok işine geleceğini unutmamanız gerekir. Biraz sabır her şeye yetecektir, sevgilerimizle.

kesinlikle saf izlenime verilen para değil o. Yalnız yukarıda da yazdım, sizin kanalınız bu ortalama bgbm ile zamanla biraz daha toparlanabilir.Şöyle düşünelim kanalınızın karnesi yani bgbm 5,17 bu şu anlama geliyor zamanla para kazandıran oynatma oranınız arttıkça kazancınızda da biraz kıpırdama olacaktır.

Kismet hocam bu kanallar kazanc saglasin diye duzenlenen kanallar degil zaten benim birtane kanalim var baktigim ilgilendigim isimle alakali kanal gerisi hangi videoya kim ihtar veriyor sahtemi gercekmi karsi bildirim yapilanca hangisinden geri cikiliyor gibi hatalar uzerinde calisma yapilan kanallar.. ama getirisi oluyor uzerinde ilgi ile durulmasada mesela bu sekilde bir kanalim var adsensede bagli...

tek basina adsensede tek o bagli, gunde 8 euro getiriyor sabit altina dusmez ustuen cikar en yuksek 12 en dusuk 8 euro kazandiyor gunluk... 2 tanede ihtari var nerde trak orda birak hesabi durumu..

3. ayine girdi acilali ilk ay 111 euro verdi bu ay 130 euro verecek ve icerde kesinlesmeyi bekleyen 120 euro geckin bir tutar var bazi arkadaslar gaza getiriyor beni :) abi calis ugras diyede bakalim nezaman gaza gelecegiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri