60 K ABONE ile ne yapabilirim ???

• Kullanıcı laincest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar konumu kimse farklı yerlere getirmesin 60 k aboneli bir kanal var elimde kanal yeni kanal Tek bir cizgi filmden gelen aboneler geneli kücük çoçuk

Oyun oynamayı bilmem oyunlardan hic anlamam ( şu cocuk oyunlarını dahi oynayamam ona göre düşünün )

Dil ingilizce ingilizceden de hic anlamam

şu anda içinde cizgi yüklü günlük hatrı sayıllır bir rakam bırakıyor velakin yakındır telif gelmesi telif geldigindede kanal cöp oluyor telif geldiginde direk para kazanmayı kapatıyor

Siz olsanız bu kanalı ne yaparsınız elimden malasef birşey gelmiyor oyun oynayamam oyuncak vs düşündüm ama ondada cizgi ile alakalı oyuncaklar sınırlı

Aboneler 9-18 yaş arası geneli

Abonelerin %90 ı ABD İngiltere Kanada

Tavsiye edebileceginiz birşey varmı sizlerin hep yapmak isteyipde yapamadıgı bütçe önemli degil yeterki saglam birşey olsun

Tekrar Söylüyorum Lütfen Konumu başka yerlere götürmeyin

Benim için önemli bir konu

Not : Kimse Fikrini söylemez demesin Ben sadece yapamayacaklarını emin olanlardan istiyorum düşüncelerini

çocuk oyunları oyna flash oyunlar ingilizce olsun

spamsa ozgune don,

gelırın ıyı ıse,
amator cızgı fılm yaptırıp yukle

flash oyun sitelerinden cocuk oyunları oyna ekran görüntüsü kayıt etme programı ile kayıt et youtube video editörde basına bir intro koy sonra video ekle at kanala :) en kolay ve hızlı yöntem :) renderla montajla filan ugrasmazsın

çocuk oyunları oyna flash oyunlar ingilizce olsun

denedim hocam zamanında başka kanalda oyuna kafam yatmıyor ( biraz kafa kalın ) :)) kaliteli birşey arıyorum hocam

oyun haricinde hiç birşey bulamazsam artık videoyu telif gelene kadar bırakacagım para kazanma kapanırsa ki % 90 kapanacaktır oda şansımıza kapanmazsa son yapacak olarak oyunu düşünüyorum teşekkürler yorumun icin

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

spamsa ozgune don,

gelırın ıyı ıse,
amator cızgı fılm yaptırıp yukle

spamın a babası hocam

amatör cizgi film yaptır derken hocam biraz acarmısınız konuyu pm nize bakarmısınız hocam mümkünse

Son düzenleme:
satmayı düşünüyor musunuz peki düşünürseniz iletişime geçelim

satmayı düşünüyor musunuz peki düşünürseniz iletişime geçelim

yok hocam alacagınız bir kanalda degil satılacak bir kanalda degil o yüzden ya batana kadar gidecegiz yada güzel bir fikir paylaşırsa arkadaşlarki inşallah birşey çıkar onu yapacagım

Son düzenleme:
forumdan ihtiyacı olan bir kişiye oyun oynaması karşılığında bir miktar para teklif edebilirsin
sonuçta kim oyun oynayarak para kazanmak istemezki

forumdan ihtiyacı olan bir kişiye oyun oynaması karşılığında bir miktar para teklif edebilirsin
sonuçta kim oyun oynayarak para kazanmak istemezki

oyuna kalırsam o şekilde yapacagım hocam zaten oyun oynayamam işin açıkcası flaş oyunların o cizgide izlenecegini düşünmüyorum birazda beni o cekiyor geriye bu yüzden farklı birşey arıyorum söyledigim gibi flaş oyunlar en son yapacagım şey telif geldikden sonra para kazanma kapanmazsa mejbur flaş oyuna dönecegiz

Şahsen O Kanal Benim Olmuş Olsaydı Spam Çizgi Film Kanalları Açıp, Aboneli Kanal Hesabım ile Spam Kanallardaki Videoları Beğenir, Yorum Yapar, G+ Paylaşırdım. ;)

Arkadaşlar konumu kimse farklı yerlere getirmesin 60 k aboneli bir kanal var elimde kanal yeni kanal Tek bir cizgi filmden gelen aboneler geneli kücük çoçuk

Oyun oynamayı bilmem oyunlardan hic anlamam ( şu cocuk oyunlarını dahi oynayamam ona göre düşünün )

Dil ingilizce ingilizceden de hic anlamam

şu anda içinde cizgi yüklü günlük hatrı sayıllır bir rakam bırakıyor velakin yakındır telif gelmesi telif geldigindede kanal cöp oluyor telif geldiginde direk para kazanmayı kapatıyor

Siz olsanız bu kanalı ne yaparsınız elimden malasef birşey gelmiyor oyun oynayamam oyuncak vs düşündüm ama ondada cizgi ile alakalı oyuncaklar sınırlı

Aboneler 9-18 yaş arası geneli

Abonelerin %90 ı ABD İngiltere Kanada

Tavsiye edebileceginiz birşey varmı sizlerin hep yapmak isteyipde yapamadıgı bütçe önemli degil yeterki saglam birşey olsun

Tekrar Söylüyorum Lütfen Konumu başka yerlere götürmeyin

Benim için önemli bir konu

Not : Kimse Fikrini söylemez demesin Ben sadece yapamayacaklarını emin olanlardan istiyorum düşüncelerini

ücreti ile kanalına uygun video satın alıp yükleyebilrsin.

pardon ozur olsun abonenın k sını gormemısım.. ıyı degerlendır guzel abone

Son düzenleme:
Guncel devam eden cizgi film veya animelerin animasyon filmlerin fragmanlarini atabilirsin. Ama ekranda kendini de gostermen gerek yoksa sknti oluyor sanirim fragmandan bile

Belki başlangıçta biraz masraflı olabilir ama araştırın youtube da popüler olup videosu az yüklenmiş oyuncakları satın alıp videosunu yükleyin.

Yerinde olsa videolari silerdim sonta youtubeye cocuklara yonelik ingilizce oyun videolarina vs bakardim . Abonesiz kanala adam video atmisyir 3-5 tane birakmis videolar kalitelidir ama izlenmemistir. Indirip edit intro va yapar yuklerdim

Yerinde olsa videolari silerdim sonta youtubeye cocuklara yonelik ingilizce oyun videolarina vs bakardim . Abonesiz kanala adam video atmisyir 3-5 tane birakmis videolar kalitelidir ama izlenmemistir. Indirip edit intro va yapar yuklerdim

100 k yı geceyim silecegim hocam telif gelirsede şansımıza 70 k nın üzerinde oldu şu anda 1-2 gün daha bırakacagım inşallah birşey olmaz

Belki başlangıçta biraz masraflı olabilir ama araştırın youtube da popüler olup videosu az yüklenmiş oyuncakları satın alıp videosunu yükleyin.

Sürpriz yumurta,Oyuncak açma videosu çekerim hocam.

hocam ingilizce olmayınca takılıp kalıyorsun sadece kutu acmaylada olmuyor yoksa gecen sene almıştım 2 kutu oyuncak :D oldugu gibi duruyor belki bir gün kullanırım diye

gördügüm kadarıyla da oyun veya oyuncak acımından başka yapacak brşey kalmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri