Site Satıldı ...
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Site çok güzel hocam hayırlı satışlar.
şu download butonları zamanla google gözünde düşürtüyor siteyi geçen açıklama ypaılmıştı bence başka reklam verneler ile görüşmeli alacak olan
sitenin kazancı ne zamandır bu seviyede ve son 6 aylık hit bilgisini pm atabilir misin? site değerlerine göz atabilmek adına mümkünse adreside pm alayım.
Çok güzel site hayırlı satışlar hocam
EDİT : Şu whaff gelirlerini nasıl saglıyorsunuz anlamıyorum3.000.000 izlenımlı videoma çaktım yine de abone olan yok
![]()
Çok güzel site hayırlı satışlar hocam
EDİT : Şu whaff gelirlerini nasıl saglıyorsunuz anlamıyorum3.000.000 izlenımlı videoma çaktım yine de abone olan yok
---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------
o liste dışı videoyu nasıl buldun da gömdün hocam sitene
Ve liste dışı nasıl : 13.197.515 izlenmiş o video ya![]()
param olsa almayı düşünebilirdim ufak bi kaç revizyonla adsense alınabilir gibime geldi.
alana satana hayırlı işler dilerim
whaff benim işim ya bir önceki sitemde whaff sıralamasında ilk 5 ten düşmüyordum şu an 3 konu açtığım halde günde 3 dolardan aşağı gelmiyo konuyu 15 20 ye çıkarsam sadece whaff gelirleri ile patlar gider mevzu
---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------
liste dışı video dediğin nedir anlayamadım ?
Hocam whaff işinde biraz destek versen ozaman? Pm ile falan?
Liste dışı video dediğim olay , sitede verdigin oyun altındaki video
Eğer sitenn gercekten gözukmesını ıstemıyorsan bilgileri kıs , yoksa benim gibi herkez bulabilir
Şöyle anlatayımAmma güzel site
![]()
Şu meşhur site senin mi yoksa ? Öyleyse harbiden fiyatını hak ediyor.
Mobil olarak gönderildi.
Site adresini alabilir miyim hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.