6000+ Tekil Hitli Gelirli Android Sitesi Satılık

Site çok güzel hocam hayırlı satışlar.

şu download butonları zamanla google gözünde düşürtüyor siteyi geçen açıklama ypaılmıştı bence başka reklam verneler ile görüşmeli alacak olan

şu download butonları zamanla google gözünde düşürtüyor siteyi geçen açıklama ypaılmıştı bence başka reklam verneler ile görüşmeli alacak olan

yeniden analiz isteği ile o sorunuda geçebiliyosunuz. İndexlenmesini engelleuyerek vs olaya çözüm üretebilirsiniz. Ama reklam anlamında fakrlı alternatiflerde değerlendirilebilir. sorun yok.

sitenin kazancı ne zamandır bu seviyede ve son 6 aylık hit bilgisini pm atabilir misin? site değerlerine göz atabilmek adına mümkünse adreside pm alayım.

sitenin kazancı ne zamandır bu seviyede ve son 6 aylık hit bilgisini pm atabilir misin? site değerlerine göz atabilmek adına mümkünse adreside pm alayım.

sitenin analiz bilgilerinde sitenin 5 aylık olduğu yazıyor ?. Kazanç 2 aydır bu şekilde whaffı yeni yaptım sadece. Whaff sadece 2 3 konu ile 3 dolar getiriyor. Konuyu 15 20 ye çıkardığınız vakit gelir elbetteki kat ve kat artacaktır.

Çok güzel site hayırlı satışlar hocam :)

EDİT : Şu whaff gelirlerini nasıl saglıyorsunuz anlamıyorum :D 3.000.000 izlenımlı videoma çaktım yine de abone olan yok :D

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

o liste dışı videoyu nasıl buldun da gömdün hocam sitene :D

Ve liste dışı nasıl : 13.197.515 izlenmiş o video ya :D

EDİT : Şu whaff gelirlerini nasıl saglıyorsunuz anlamıyorum :D 3.000.000 izlenımlı videoma çaktım yine de abone olan yok :D

whaff benim işim ya bir önceki sitemde whaff sıralamasında ilk 5 ten düşmüyordum şu an 3 konu açtığım halde günde 3 dolardan aşağı gelmiyo konuyu 15 20 ye çıkarsam sadece whaff gelirleri ile patlar gider mevzu :)

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

o liste dışı videoyu nasıl buldun da gömdün hocam sitene :D

Ve liste dışı nasıl : 13.197.515 izlenmiş o video ya :D

liste dışı video dediğin nedir anlayamadım ?

param olsa almayı düşünebilirdim ufak bi kaç revizyonla adsense alınabilir gibime geldi.

alana satana hayırlı işler dilerim

whaff benim işim ya bir önceki sitemde whaff sıralamasında ilk 5 ten düşmüyordum şu an 3 konu açtığım halde günde 3 dolardan aşağı gelmiyo konuyu 15 20 ye çıkarsam sadece whaff gelirleri ile patlar gider mevzu :)

---------- Spam Engelliyici 21:47 ---------- Önceki Mesaj 21:46 ----------

liste dışı video dediğin nedir anlayamadım ?

Hocam whaff işinde biraz destek versen ozaman? Pm ile falan? :)

Liste dışı video dediğim olay , sitede verdigin oyun altındaki video :D

Eğer sitenn gercekten gözukmesını ıstemıyorsan bilgileri kıs , yoksa benim gibi herkez bulabilir ;)

Şöyle anlatayım :D Amma güzel site ;)

rM02LP.png

Hocam whaff işinde biraz destek versen ozaman? Pm ile falan? :)

Liste dışı video dediğim olay , sitede verdigin oyun altındaki video :D

Eğer sitenn gercekten gözukmesını ıstemıyorsan bilgileri kıs , yoksa benim gibi herkez bulabilir ;)

Şöyle anlatayım :D Amma güzel site ;)

fazlada abartmamak lazım :) zaten site clash of clansta felan ilk sırada site adı görünmese kaç yazar gene bulunur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri