pynrs
Yasaklanmış
şimdi skypeta küfür ediyor ya evine polisler gelince abi ne olur affet diye sızlanmaya başlayacak .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
numara kullanılmıyor hocam.
şimdi skypeta küfür ediyor ya evine polisler gelince abi ne olur affet diye sızlanmaya başlayacak .
10 liranız bile olsa arkasında durun, savcılığa başvurun hocam. Adamı evinden alırlar.
forumdan böyle baska skype adresi ile birini daha dolandırmıstı bu. galiba aynı sahislar. o zaman da birinin adına almstı skype hatırlamıyorum. ben de eklemistim skype dan. selam verdim direk küfür etti.. mevzuya ayıktı galiba. selamıma öyle karsılık verince buna analı avratlı 7 sayfa giydirmistimhepinizin öcünü aldım o zaman merak etmeyin
![]()
herşey bi yana kardesim gecmis olsun. pesini bırakma isin.
İşin kötü tarafı ben gönderdiğim 102 lirayı alamadım ürün ve hizmet olarak gönderdiğim halde 2 defa paypaldan itiraz açtım 1 kere telefonla durumu bildirdim açtırdım yinede karşı taraf lehine sonuçlandı.
Bu karari verirlerken gerekceleri neydi, sizinle paylastilar mi?
Ahahaha bu iyi olmuş, geçmiş olsun hocam parayı almanıza çok sevindim bu ş.. den.
Oh iyi olmuş hocam sevindim valla, ayrıca eleman tam sopalıkmış. sopayı dövmek için değil, ...
Geçmiş olsun, kendinden emin ol paypala karşı, her türlü yardımı yaparlar
Helal olsun abi almışsın paranıartık daha dikkatli olursun umarım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.