626tl paypal dolandırıldım...

• Kullanıcı karahasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
şimdi skypeta küfür ediyor ya evine polisler gelince abi ne olur affet diye sızlanmaya başlayacak .

10 liranız bile olsa arkasında durun, savcılığa başvurun hocam. Adamı evinden alırlar.

forumdan böyle baska skype adresi ile birini daha dolandırmıstı bu. galiba aynı sahislar. o zaman da birinin adına almstı skype hatırlamıyorum. ben de eklemistim skype dan. selam verdim direk küfür etti.. mevzuya ayıktı galiba. selamıma öyle karsılık verince buna analı avratlı 7 sayfa giydirmistim :) hepinizin öcünü aldım o zaman merak etmeyin :)

herşey bi yana kardesim gecmis olsun. pesini bırakma isin.

forumdan böyle baska skype adresi ile birini daha dolandırmıstı bu. galiba aynı sahislar. o zaman da birinin adına almstı skype hatırlamıyorum. ben de eklemistim skype dan. selam verdim direk küfür etti.. mevzuya ayıktı galiba. selamıma öyle karsılık verince buna analı avratlı 7 sayfa giydirmistim :) hepinizin öcünü aldım o zaman merak etmeyin :)

herşey bi yana kardesim gecmis olsun. pesini bırakma isin.

sagolasın hocam.

bu işe basladigim günden bu yana paypal hesabım vardır bir kere dahi olsa bozum işlemi yapmamişimdir her zaman 3 4 gun neyse bekledim hesabima sorunsuzca yatti daha erken yatmasini isteyende paypal kartı alsın dolandirilman cok uzucu bir olay ama goruyorsunuz son 1 aydir surekli dolandirilma muhabetleri oluyor kendi islerinizi ya kendiniz gorun yada cidden cok zamandir biri ile samimiyetiniz vardir onla ticaret edin birde bozum isleri yapacak kisiler forumda bosuna konu acmasin siz bu arkadaslari konularindan bulup ekleyin gorusun oyle yapin

[MENTION=11620]era[/MENTION] 217.131.190.83 bu ip adresini taratabilirmisiniz arkadaşdan skype adresini ögrendim dolandırıcının skypeye girdigi son ip 217.131.190.83 bi taratabilirmisiniz forumda bu ip ile giren varmı belki bişeyler cıkar

İşin kötü tarafı ben gönderdiğim 102 lirayı alamadım ürün ve hizmet olarak gönderdiğim halde 2 defa paypaldan itiraz açtım 1 kere telefonla durumu bildirdim açtırdım yinede karşı taraf lehine sonuçlandı.

Bu karari verirlerken gerekceleri neydi, sizinle paylastilar mi?

yine şikayet edicem edicem lafları döner yine bir şey çıkmaz .. adam beni dolandıracak üstüne bana küfür edecek bende hiçbir şey yapmıcam .. kendim hapse girmeyi göze alır yine de gider şikayet ederim o kadar mı korkaksınız savcılığa suç duyurusunda bulunamıyorsunuz? ugraşamam zaman kaybı olur vs diyenlerde kedi yuregi var .. adam paranızı alır üstüne küfür eder sizde zaman kaybı dersiniz adam elinizden ekmeginizi alıp size küfür ediyor yaw nasıl bir zihniyetsiniz şikayette bulunmuyorsunuz? Savcılığa suç duyurunsda bulunduktan sonra bırakın savcılık peşine düşüyor zaten paypaldır vds dir şirkettir proxydir her şeyi araştırıp adamı karşına getiriyor

bir defa kendim bir defada paypal temsilcisi itiraz acmasına ragmen haksız bulundum... az once bir kere daha aradım bir insaflı telsimci cıktı durumu anlattım anında parayı hesabıma aktardı...
su kanıtlara baktı siz haklı gozukuyorsunuz dedi. temsilciden allah razı olsun.

bir defa kendim bir defada paypal temsilcisi itiraz acmasına ragmen haksız bulundum... az once bir kere daha aradım bir insaflı telsimci cıktı durumu anlattım anında parayı hesabıma aktardı...

Ahahaha bu iyi olmuş, geçmiş olsun hocam parayı almanıza çok sevindim bu ş.. den.

Oh iyi olmuş hocam sevindim valla, ayrıca eleman tam sopalıkmış. sopayı dövmek için değil, ...

Oh iyi olmuş hocam sevindim valla, ayrıca eleman tam sopalıkmış. sopayı dövmek için değil, ...

Geçmiş olsun, kendinden emin ol paypala karşı, her türlü yardımı yaparlar

sagolasınız hocam.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------

bu arada gerek pm gerek skype uzerinden iletişime geçip yardımda bulunan arkadaslara cok tesekkurler.

Helal olsun abi almışsın paranı :D artık daha dikkatli olursun umarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri